devilbot 3 682 Opublikowano 20 stycznia 2019 Opublikowano 20 stycznia 2019 @Postal Masz jakiegoś JRPGa bo nie widzę? Cytuj
Postal 630 Opublikowano 20 stycznia 2019 Opublikowano 20 stycznia 2019 W sumie to nie. Mam tylko w cyfrze na PS3 Ni no Kuni. Nie przepadam za tym gatunkiem. Taka ciekawostka: na PS3 zbieram tylko exclusive'y nie licząc serii Need for Speed. 2 Cytuj
Quake96 3 841 Opublikowano 20 stycznia 2019 Opublikowano 20 stycznia 2019 No to witam w klubie. U mnie na ponad 400 tytułów też praktycznie żadnego jRPGa. Również nie jestem fanem gatunku Swoją drogą fajnie wyglądają te pierwsze edycje "Klasyki komputerowej" obok siebie. Taka ładna spójność je łączy. Gorzej z resztą wydań, ale niestety Pecet to najgorsza platforma pod względem estetyki opakowań. Mnogość wydań i reedycji powoduje, że nijak zebrać wszystkie ulubione gry w jednakowych opakowaniach. Całość bardzo estetyczna, pozazdrościć boxów od konsol, bo u mnie to do dzisiaj zmora i mam ich raptem kilka, na ponad 20 konsol Widzę też kilka gier na pegaza. Na jakim sprzęcie to odpalasz? 1 Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 20 stycznia 2019 Opublikowano 20 stycznia 2019 Piękna kolekcja - ja np. oglądając takie stare gry i gazetki czuje jakieś zaspokojenie... nie wiem jak to nazwać ale włącza mi się "kiedyś to było kurła". CDA już nie zbieram - planuję zebrać 150 pierwszych numerów (brakuje mi 1-20:/), a nowsze, pojedyncze numery wywaliłem. Przy takiej kolekcji zastanawiam się, czy... mieszkasz sam, czy z rodzicami?:) Czy to po prostu jakiś osobny pokój do którego czasem wchodzisz? Ciężko chyba mieć np. żonę/dzieciaki i mieć taki pokoik. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 20 stycznia 2019 Opublikowano 20 stycznia 2019 Wystarczy nie być biedakiem. Jak się ma kasę to co to za problem wybudować dom z jednym pokojem tylko dla siebie? 4 Cytuj
Ukukuki 6 990 Opublikowano 20 stycznia 2019 Opublikowano 20 stycznia 2019 Dom albo duże mieszkanie i można mieć swoją jaskinię. Ja się pewnie dorobię za 10 lat ;/ Cytuj
Postal 630 Opublikowano 21 stycznia 2019 Opublikowano 21 stycznia 2019 (edytowane) 16 godzin temu, Quake96 napisał: Swoją drogą fajnie wyglądają te pierwsze edycje "Klasyki komputerowej" obok siebie. Taka ładna spójność je łączy. Widzę też kilka gier na pegaza. Na jakim sprzęcie to odpalasz? Zbieram pierwszą serię Extra Klasyki. Tą z czerwonym paskiem na brzegu i okładce. Jeśli ktoś z Was ma chęć odsprzedać tytuł którego nie mam to z chęcią odkupię. Mam starego pegazusa którego dostałem jeszcze na komunię Działa, ale pady już się rozpadły więc trzymam te karty z sentymentu. Może kiedyś sprawię sobie coś na czym je odpalę. 16 godzin temu, grzybiarz napisał: Piękna kolekcja - ja np. oglądając takie stare gry i gazetki czuje jakieś zaspokojenie... nie wiem jak to nazwać ale włącza mi się "kiedyś to było kurła". CDA już nie zbieram - planuję zebrać 150 pierwszych numerów (brakuje mi 1-20:/), a nowsze, pojedyncze numery wywaliłem. Przy takiej kolekcji zastanawiam się, czy... mieszkasz sam, czy z rodzicami?:) Czy to po prostu jakiś osobny pokój do którego czasem wchodzisz? Ciężko chyba mieć np. żonę/dzieciaki i mieć taki pokoik. Mam dokładnie tak samo. Wracam czasem do starych wydań CDA, Gamblera, Secret Service, Reseta, Bajtka i wielu innych które mam i przypominają mi się beztroskie czasy. Żona po prostu akceptuje moje hobby i sama też czasem da się namówić na jakieś granie. Dzięki czemu mam swój własny kącik w pomieszczeniu gospodarczym którego małą część widzicie na zdjęciach. Edytowane 21 stycznia 2019 przez Postal Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 21 stycznia 2019 Opublikowano 21 stycznia 2019 Rewelacyjne zbiory panie Postal i wszystko elegancko ułożone. Dzięki za świetne fotki. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. marbel007 857 Opublikowano 21 stycznia 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 21 stycznia 2019 (edytowane) Też się pochwalę moim ołtarzykiem (a raczej tabernakulum): Jak widać moje złote lata gamingu to okres X360... Tak tak Zielony X to mój znak! Sonowa brać też mi jest znana i rośnie w siłę. PSP bardzo fajne ale nie za długo poświęciłem jej czasu. Najlepsze zaliczone. Debeściaki które się nie mieszczą na półce: PS3 zawitało u mnie na koniec poprzedniej generacji i niektóre nawet w folii jeszcze. Kolekcja WiiU skitrana w szufladzie, jednak praktycznie same Must Have. Część z kolekcji PS2 - mojej pierwszej konsoli na poważnie. Reszta w piwnicy. Na główne zdjęcie kolekcji XOne nie załapał się Wiesiek bo właśnie ogrywam DLC... Poza tym też się już w ołtarzyku nie mieści. Edytowane 21 stycznia 2019 przez marbel007 24 Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 1 lutego 2019 Opublikowano 1 lutego 2019 @up Poprzednia generacja prawidłowo - na PS3 tylko exy, a na Xboxa360 wszystko inne. Kolekcja świadomego gracza. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 1 lutego 2019 Opublikowano 1 lutego 2019 Marbel tyle gier żadna nieskończona Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 1 lutego 2019 Opublikowano 1 lutego 2019 Kliknij w siga to się przekonasz. Nie calakuje gier ale przechodzę sporo z przyjemnością. Może już nie tyle co kiedyś z uwagi na rodzinę ale ciągle sie przy tym relaksuje. Nie wiem jakim cudem nie mam pucharów za TLoU ale to Sssony więc... A przekornie największy fun mam teraz z VRa. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Emtebe 2 524 Opublikowano 5 lutego 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 5 lutego 2019 Na zdjęciach same wersje pudełkowe. Na konsoli dodatkowo jeszcze 62 gry indie. Aż musiałem ostatnio zakupić kartę SD o pojemności 200 GB, by wszystko ładnie się pomieściło. Tyle na razie uzbierałem od premiery konsoli. Na wishliście jeszcze sporo gier w pudełkach jak i cyfrowych indyków. Co mogę powiedzieć o Switchu? Ta konsola zdecydowanie zdominowała moje pozostałe 10 konsol. Czasem sobie myślę, czy przypadkiem ze Switchem od dnia premiery nie spędziłem więcej czasu niż ze wszystkimi pozostałymi konsolami razem wziętymi. Coś pięknego ten Switch. 28 3 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. XM. 10 887 Opublikowano 22 czerwca 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 22 czerwca 2019 I moja kolekcja- doopy nie urywa jak u niektórych, ale jestem z niej dumny 23 6 Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 8 grudnia 2019 Opublikowano 8 grudnia 2019 Panie i Panowie, powoli zbliża się odcinek EVIL TV (YouTube) w pełni poświęcony kolekcjonowaniu wszystkiego co związane z serią Resident Evil. Temat nam wszystkim bliski bo kolekcje z tego co widzę puchną u wielu fanów w szybkim tempie. Proszę Was o podsyłanie zdjęć swoich kolekcji wraz z podpisem, który pojawi się rzecz jasna w odcinku. Zdjęcia możecie nadsyłać zarówno pod tym postem jak i mailowo: Mail: Wesker-dl@wp.pl Odcinek będzie w całości poświęcony tematowi naszych kolekcji oraz troszkę podyskutujemy jak to się zaczęło u niektórych fanów. Na zdjęcia czekamy do piątku, 13.12.2019 Liczymy na Was, aparaty w dłoń i pokażcie co tam uzbieraliśmy przez te lata Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 9 grudnia 2019 Opublikowano 9 grudnia 2019 @ping Bywasz tu jeszcze? Można gdzieś na forumku znaleźć foty twojej kolekcji gierek?? :> Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 9 grudnia 2019 Opublikowano 9 grudnia 2019 8 godzin temu, Jotrazydwa napisał: @ping Bywasz tu jeszcze? Można gdzieś na forumku znaleźć foty twojej kolekcji gierek?? :> Ja znalazłem: 1 Cytuj
Ukukuki 6 990 Opublikowano 25 stycznia 2020 Opublikowano 25 stycznia 2020 (edytowane) Kontynuuję politykę zbierania 20 gier które mi się podobają na daną platformę. Pierwszą konsolą na którą mam te 20 gierek jest 3DS z tym ,że nie do końca. Shantae chyba wyleci i jej miejsce zajmie coś innego. Tak średnio mi podeszła ale może dam jeszcze szanse. Ni jest to tak fajne jak odsłona z GBC. Większość jest już ograna a obecnie kończę zbieranie na DSa zwykłego. Tak swoją drogą 3DS jest świetną konsolą, w sumie mogłem się z PSP na niego przesiąść. Niesamowicie fajna biblioteka gier. Edytowane 25 stycznia 2020 przez Ukukuki 7 Cytuj
michal 558 Opublikowano 25 stycznia 2020 Opublikowano 25 stycznia 2020 (edytowane) Wstepniak do wiekszej ekspansji growej. JAK NIE PASI TO DO BASI Edytowane 25 stycznia 2020 przez _M_ 5 1 Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 25 stycznia 2020 Opublikowano 25 stycznia 2020 grzbiety z ps3 nieposegregowane względem rodzaju znaczka 'ps3' z czym do ludzi Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 25 stycznia 2020 Opublikowano 25 stycznia 2020 Maciucha, to nie od razu powod do minucha. Mnie rażą te wydania platinum essentials:) a co tam robi gierka na one? Masz tez Łana? Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 25 stycznia 2020 Opublikowano 25 stycznia 2020 Szanuję kolekcję _M_ za Gregory Horror Show :) Cytuj
mcp 2 010 Opublikowano 26 stycznia 2020 Opublikowano 26 stycznia 2020 Nie szanuję, jak można grać w gierki? Cytuj
michal 558 Opublikowano 26 stycznia 2020 Opublikowano 26 stycznia 2020 7 godzin temu, grzybiarz napisał: Maciucha, to nie od razu powod do minucha. Mnie rażą te wydania platinum essentials:) a co tam robi gierka na one? Masz tez Łana? tak mam One'a. U jednego kumpla siedzi i czeka na lepszy czas do grania. Drugi kumpel wypytuje sie o niego od jakiegos czasu, takze na pierwszy ogien ida zaleglosci z PS2 i PS3. aux lubie ''ciche'' gry takie, ktore nie sa uwzgledniane w rankingach rocznych wsrod recenzentow PE. Ukonczylem raz, ale chyba sprobuje kolejny bo podobno jest tam cos do odkrycia Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 26 stycznia 2020 Opublikowano 26 stycznia 2020 a tak sobie obiecywałem że cyfra tylko okazjonalnie 3 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi