Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. PIOTREKN64 608 Opublikowano 9 maja 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 9 maja 2020 Skromna kolekcja na NINTENDO 64 i GAME BOY 17 5 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wredny 9 548 Opublikowano 12 stycznia 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 12 stycznia 2021 Aktualne zdjęcia moich zbiorów. Na PS3 od dawna bez zmian - 255 pudełek i już raczej się to nie zmieni. Na PS4 sztuk 201 i na tym na pewno się nie skończy. Na XBOXa (tutaj ONE, ale wiadomo, że kupowane pod kątem XSX) 25 sztuk i na pewno coś dojdzie, choćby Forza Horizon 4, która prędzej czy później cyfrowo przestanie istnieć. 24 5 Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 12 stycznia 2021 Opublikowano 12 stycznia 2021 @Wredny Trzymasz to na co dzień w kartonach czy eksponujesz na regale. Cytuj
Wredny 9 548 Opublikowano 12 stycznia 2021 Opublikowano 12 stycznia 2021 Póki co różne połki, szuflady itp, bo niestety jaskinia gracza na razie tylko w planach. Oczywiście jak już będzie urządzone to jak najbardziej regał i pięknie poukładane alfabetycznie 1 Cytuj
Boomcio 4 052 Opublikowano 12 stycznia 2021 Opublikowano 12 stycznia 2021 17 minut temu, Wredny napisał: (...)pięknie poukładane alfabetycznie(...) Katalogowanie pudełek w czasach ich wymierania big szacun! Ja po zobaczeniu kolekcji gier Wrednego i zdaniu sobie sprawy, że Spoiler posiadam tylko porysowane gta4 z najprawdopodobniej pogryzionym przez psa pudełkiem Cytuj
Ukukuki 6 991 Opublikowano 13 stycznia 2021 Opublikowano 13 stycznia 2021 @Wredny Jak lubisz pudełeczka to Switcha jeszcze polecam. 1 Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 13 stycznia 2021 Opublikowano 13 stycznia 2021 9 godzin temu, Wredny napisał: Póki co różne połki, szuflady itp, bo niestety jaskinia gracza na razie tylko w planach. Oczywiście jak już będzie urządzone to jak najbardziej regał i pięknie poukładane alfabetycznie Utopiłeś tam trochę kasy. Cytuj
iluck85 2 899 Opublikowano 13 stycznia 2021 Opublikowano 13 stycznia 2021 23 godziny temu, Boomcio napisał: Katalogowanie pudełek w czasach ich wymierania big szacun! Taaaa... Muzyka na CD umiera od dekady i coś umrzeć nie może. Na PC się trafia pudełko beż nośnika- w środku kartka z kodem do pobrania. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 13 stycznia 2021 Opublikowano 13 stycznia 2021 Nie no, na konsolach to jeszcze kolekcjonowanie mogę zrozumieć bo jakaś tam edycja limitowana może z artbookiem, a sama płytka w sumie też jest ale na pc to chyba tylko dla beki. Cytuj
Ukukuki 6 991 Opublikowano 14 stycznia 2021 Opublikowano 14 stycznia 2021 No obecnie pudełka na PC to tylko śmieci ale sprzedaż pudełkowa na PC to jest margines marginesów. Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 14 stycznia 2021 Opublikowano 14 stycznia 2021 Jednak w dzisiejszych czasach pudełka na PC sensu za bardzo nie mają. Jak zobaczyłem, że kumpel kupił Star Wars Jedi Fallen Order to się trochę zdziwiłem. 6 płyt DVD. Blu-ray to w tym przypadku super format. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. giger_andrus 3 092 Opublikowano 7 lutego 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 lutego 2021 Zachęcony przez @Paolo de Vesir wrzucam część moich zbiorów. Na pierwszy ogień leci Vita ponieważ czuję do niej szczególny sentyment oraz PS2 / PS3 bo jest to jedynie kilka sztuk. Miałem kiedyś sporą kolekcję gier PS3 ale w momencie słabości poszły na sprzedaż. Szczerze żałuję. Gry PS4 oraz przede wszystkim Switch wrzucę za kilka dni bo to wymaga więcej czasu. Przepraszam z góry za formę ale nie mam jeszcze dedykowanego regału na gry, dopiero jakieś plany. 12 6 Cytuj
Paolo de Vesir 9 124 Opublikowano 7 lutego 2021 Opublikowano 7 lutego 2021 O kurcze, ile tutaj pereł. Piękna kolekcja i zapewne nietania, bo mnóstwo gier jest zapewne z LimitedRun lub podonych akcji. No i pofoliowane, więc jak rozumiem w celach czysto kolekcjonerskich. 1 Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 7 lutego 2021 Opublikowano 7 lutego 2021 Trzeba pamiętać, że znaczna większość "małych" gier na Vitę była w Plusie lub kosztuje 4pln+ w cyfrze albo jest też na Switchu. Z tego powodu wolę zostawiać wydania fizyczne w folii jeśli tylko mogę. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tynio 1 020 Opublikowano 12 lutego 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 12 lutego 2021 A to mój kącik z grami, Niestety wszystko nie mieści się już na tym regale więc upycham gdzie się da. W barku W witrynce na przedpokoju Do metalowych opakowań A nawet w piwnicy. Będę miał chwilę to uporządkuje co się da by ładniej wyglądało. 20 8 Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 12 lutego 2021 Opublikowano 12 lutego 2021 Plusy mi się skończyły więc wrzucę jutro. Rewelacja @Tynio ! Mógłbym sobie siedzieć i przeglądać te dobroci cały dzień. Cytuj
Paolo de Vesir 9 124 Opublikowano 12 lutego 2021 Opublikowano 12 lutego 2021 @Tynio a co to wydania gier z GBA w twardych pudełkach? Cytuj
Ukukuki 6 991 Opublikowano 12 lutego 2021 Opublikowano 12 lutego 2021 Ostatnie zdjęcie trochę niepokojące @Paolo de Vesir Pudełko zastępcze z gierki na DSa z wydrukowaną okładką. Pudełka na gry z DSa mają miejsce na kartridże z GBA. 1 Cytuj
Tynio 1 020 Opublikowano 13 lutego 2021 Opublikowano 13 lutego 2021 5 godzin temu, giger_andrus napisał: Plusy mi się skończyły więc wrzucę jutro. Rewelacja @Tynio ! Mógłbym sobie siedzieć i przeglądać te dobroci cały dzień. Spoko 3 godziny temu, Paolo de Vesir napisał: @Tynio a co to wydania gier z GBA w twardych pudełkach? Miałem swego czasu sporo opakowań po DS i wykorzystałem je by zapakować te droższe gry z GBA (a nazbierało się tego trochę) \ Cytuj
drozdu7 2 790 Opublikowano 13 lutego 2021 Opublikowano 13 lutego 2021 Kurde takie zbieractwo to chyba jest jednak drogie hobby co? Niektóre gierki potrafią osiągać kosmiczne ceny. Czy kupujecie zza granicy? Możecie coś polecić bo nigdy nie kupowałem z innego kraju nic Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. seb.maz 722 Opublikowano 14 lutego 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 14 lutego 2021 Moje najlepsze gry z ostatnich lat... 20 2 Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 14 lutego 2021 Opublikowano 14 lutego 2021 ale ładnie te steelbooki się prezentują Cytuj
zagul 326 Opublikowano 14 lutego 2021 Opublikowano 14 lutego 2021 Tak patrze na to ostatnie zdjęcie i CDP to umiało wydać dodatki do Wiedźmina, szkoda, że nie było opcji kupić talii Skellige. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tynio 1 020 Opublikowano 14 lutego 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 14 lutego 2021 23 godziny temu, drozdu7 napisał: Kurde takie zbieractwo to chyba jest jednak drogie hobby co? Niektóre gierki potrafią osiągać kosmiczne ceny. Czy kupujecie zza granicy? Możecie coś polecić bo nigdy nie kupowałem z innego kraju nic Ja zbieram od 20 lat i kiedyś gry oraz konsole kosztowały dużo mniej. Aktualnie kupuję tylko w Polsce oraz w USA (tam czasem sporo taniej można wytrwać gry) No i kilka starych konsol \ Części zamienne Mam tego więcej, tylko fotek nie zrobiłem ;( ze względu na brak czasu i miejsca. 24 28 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi