Słupek 2 143 Opublikowano 18 lutego 2010 Opublikowano 18 lutego 2010 Nie taka skromna ;]. Do tego kolekcja z psx-a a to się rzadko spotyka ;]. Hogs of War pierwszy raz widzę tą świetną grę na oryginale ;]. Swoją drogą mogli by ją wrzucić na psstore. Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 24 lutego 2010 Opublikowano 24 lutego 2010 (edytowane) Dobra zarzucę swój zbiorek z fotkami Moja kolekcja na PS3, opiera się eksklusivach. Praktycznie wszystkie multiplatformy puszczam w obieg (zostawiając największe klasyki). PS3: - Heavy Rain EK - Buzz Świat Quizów - Uncharted 1 - Uncharted 2 - God of War ]I[ - Resistance 1 - Resistance 2 - Killzone 2 - Infamous - GoW Collection - Heavenly Sword - Ratchet & Clank ToD - Ratchet & Clank QfB - Ratchet & Clank CiT - LBP - GTA 4 - Fallout 3 EK - Call of Juarez: Więzy Krwi (do wymiany) - Mirrors Edge (do wymiany) - Rag Doll Kung Fu (PSN) - Trine (PSN) - Flowr (PSN) - Resident Evil 1(PSN) - Abe Odyssey (PSN) - Abe Exodus (PSN) PSX: - Crash Bandicoot 3, - Hercules Xbox 360 (tu jedynie wymieniam i tak bardzo rzadko, kupiłem go dla kilku eksów) - Banjo-Kazooie PC - wypełnienie chwilowej dziury growej w oczekiwaniu na PS3: - Gears of War edycja - BioShock, - Mass Efect , - Assasin Cread, - Lost the game, - Alone in the dark, - Kane and Lynch, - Hitman: Krwawa forsa, - Farenhite, - King Kong, - Beyond good and evil, - Aghata Christie: i nie było już nikogo - Far Cry, Ratchet ToD na chwilowym wypożyczeniu Przychodzi: GoW3, CoJ: Więzy Krwi, Edytowane 4 kwietnia 2010 przez balon1984 Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 24 lutego 2010 Opublikowano 24 lutego 2010 Krotki link do moich zbiorow. Cytuj
Paliodor 1 767 Opublikowano 7 kwietnia 2010 Opublikowano 7 kwietnia 2010 (edytowane) Świetne edycje, zwłaszcza Heavenly Sword i Sly prezentują się bardzo ładnie, chociaż Res też niczego sobie i klimatyczne wydanie, nie powiem. Gratuluję zakupu Yuki. Jeśli można wiedzieć to gdzie zdobyłeś takie cudeńka (ebay,allegro) czy może jeszcze inny obieg ? Edytowane 7 kwietnia 2010 przez Paliodor Cytuj
Bracio 0 Opublikowano 7 kwietnia 2010 Opublikowano 7 kwietnia 2010 Moja skromna kolekcja gier na PC, PS2, PS3 Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 7 kwietnia 2010 Opublikowano 7 kwietnia 2010 Świetne edycje, zwłaszcza Heavenly Sword i Sly prezentują się bardzo ładnie, chociaż Res też niczego sobie i klimatyczne wydanie, nie powiem. Gratuluję zakupu Yuki. Jeśli można wiedzieć to gdzie zdobyłeś takie cudeńka (ebay,allegro) czy może jeszcze inny obieg ? gość na forum polygamii sprzedawał, potem poleciało na allegro. Cytuj
lysy_2o 0 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Opublikowano 8 kwietnia 2010 gry:Uncharted 2: Among Thieves (PS3) Red Faction: Guerrilla (PS3) BioShock 2 (PS3) IL-2 Sturmovik: Birds of Prey (PS3) Ratchet & Clank Future: A Crack In Time (PS3) Assassin's Creed II (PS3) Alone in the Dark: Inferno (PS3) Army of Two (PS3) Bioshock (PS3) Call of Duty: Modern Warfare 2 (PS3) Condemned 2: Bloodshot (PS3) Dead Space (PS3) Haze (PS3) The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena (PS3) GRID (PS3) Resident Evil 5 (PS3) Resistance: Fall of Man (PS3) Resistance 2 (PS3) Lost: Via Domus (PS3) Pain (PS3) Monopoly (PS3) Grand Theft Auto IV (PS3) Far Cry 2 Collectors Edition Game PS3 Mercenaries 2: World in Flames (PS3) Borderlands (PS3) Uncharted: Drake's Fortune (PS3) Turok (PS3) Half-Life 2: The Orange Box (PS3) The Elder Scrolls IV: Oblivion (PS3) Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas 2 - Platinum Edition (PS3) Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots (PS3) LittleBigPlanet (PS3) Medal of Honor: Airborne (PS3) Legendary (PS3) Heavenly Sword - Platinum (PS3) Fallout 3 Collector's Edition (PS3) Fear 2: Project Origin (PS3) F.E.A.R. (PS3) Killzone 2 (PS3) The Simpsons Game (PS3) Cytuj
Gość Albert Wesker Opublikowano 8 kwietnia 2010 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Łap Yuki, God of War 3 Press Kit: http://cgi.ebay.com/GOD-OF-WAR-3-III-COLLECTOR-EDITION-PRESS-ONLY-RARE-KIT_W0QQitemZ220583578526QQcmdZViewItemQQptZVideo_Games_Games?hash=item335bce4b9e Uncharted 2 Press Kit http://cgi.ebay.com/UNCHARTED-2-COLLECTOR-EDITION-PRESS-ONLY-RARE-KIT-PS3_W0QQitemZ220584077859QQcmdZViewItemQQptZVideo_Games_Games?hash=item335bd5ea23 Drugi GoW3 http://cgi.ebay.com/GOD-OF-WAR-3-III-COLLECTORS-EDITION-PRESS-ONLY-RARE-KIT_W0QQitemZ370361601769QQcmdZViewItemQQptZVideo_Games_Games?hash=item563b458ee9 Resistance 2 http://cgi.ebay.com/Resistance-2-for-PS3-Rare-Press-Kit_W0QQitemZ170469936045QQcmdZViewItemQQptZUK_VideoGames_Merchandise_RL?hash=item27b0cccbad RE5 http://cgi.ebay.com/Resident-Evil-5-Press-Kit-Limited-Release-Extremely-HTF_W0QQitemZ230339885493QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item35a153b9b5 Polowanie latami na Resistance? Heh... Parę minut na ebay, trochę kasy i kupisz WSZYSTKO Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 8 kwietnia 2010 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Albert Wesker - Flawless Victory Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Raczej fatality ;p Zniszczyłeś poczucie wyjątkowości Yukiego. Tak btw to brzydkie są te press kit-y. Cytuj
Paliodor 1 767 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Te wydanie Res2 już kiedyś na allegro widziałem, było jakoś za 170zł do kupienia. Znajomy by je kupił ale akurat kasy nie miał. Ale Albert pojechał, nie powiem ale z takimi wydaniami to różnie bywa. Czasem się trafi większa ilość, a innym znów razem trudno choćby jedną znaleść... Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Yuki, sam mialem takiego Heavenly Sworda i Resistance 2, wiec to faktycznie nie jest chyba jakies uber wyjatkowe (chociaz w sumie nie wiem, nie znam sie) Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 11 maja 2010 Opublikowano 11 maja 2010 (edytowane) Pare okazow z moich zbiorow: Edytowane 11 maja 2010 przez Ken Marinaris 1 Cytuj
Paliodor 1 767 Opublikowano 11 maja 2010 Opublikowano 11 maja 2010 Świetna kolekcja, zwłaszcza genialnie prezentuje się zestaw MGS. Mi jeszcze troszkę brakuje do kompletu ale z czasem wszystko się nadrobi. Z tego co widzę, to starasz się mieć wszystkie części danej serii, świetne posunięcie. Masz jakieś konkretne tytuły na jakie teraz polujesz do kolekcji? Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 11 maja 2010 Opublikowano 11 maja 2010 (edytowane) Dodaje jeszcze SC, bo mi sie nie zmiescil w poprzednim poscie Tak, szukam: Bloody Roar Xtreme na Xboksa i Bloody Roar 4 na PS2. Project Zero 3 na PS2[mam dwie pierwsze czesci] Soul Calibur IV na PS3 [mialem ale glupi sprzedalem],najlepiej wersja kolekcjonerska. Front Mission 2 na PSXa i Front Mission Online na PS2[obie wersje jap.] Parasite Eve 2 na PSXa[tylko wersja NTSC-U/C] Resident Evil Dead Aim na PS2 i Resident Evil 2 Dual Shock Eition na PS2[wersja amer.], reszta serii mnie nie interesuje. Tenchu: Shinobi Gaisen i Tenchu: Shinobi Hyakusen na PSXa[obie wersje jap.] To tak z grubsza.Jesli ktos chce zobaczyc calosc tego, co mam, odsylam do linka na moim gamercardzie. PS. Jesli ktos ma jakies gry z tych, ktore wymienilem powyzej i chialby sprzedac badz zamienic, zapraszam na PW. Edytowane 11 września 2010 przez Ken Marinaris Cytuj
Gość Siwy_ Opublikowano 9 lipca 2010 Opublikowano 9 lipca 2010 PC i PSP Kolekcja skomna, bo gry na PSP zbieram od niedawna, a na PC nigdy duzo nie gralem. nowa fotka Uploaded with ImageShack.us re4 pal juz poszedl w swiat, ale cala reszta jest. ff12 ustawilem w ten sposob bo go w ogole nie widac jak jest wsuniety pomiedzy inne pudelka. Cytuj
Suavek 4 687 Opublikowano 19 lipca 2010 Opublikowano 19 lipca 2010 Update. Udało mi się ostatnio zdobyć kilka pozycji, na które trochę polowałem, w związku z czym mam już właściwie większość interesujących mnie tytułów na posiadane platformy. Zbiór Shin Megami Tensei: Zbiór Super Robot Taisen: PlayStation: W pudełku z MGS znajduje się także płyta ze Special Missions. PlayStation 2: PlayStation Portable: Nie podobają mi się nowe grzbiety pudełek. Za bardzo się wyróżniają w stosunku do starych. Nintendo DS: PC: Razem: No life... Cytuj
MakaPL 31 Opublikowano 19 lipca 2010 Opublikowano 19 lipca 2010 (edytowane) @Suavek: Sprzedajesz moze Silent Hill na PSX? Moja kolekcja na chwile obecna: a) Xbox 360 - Forza Motorsport 2 - Viva Pianata - Silent Hill: Homecoming - Burnout Paradise - Alan Wake Collector's Edition - Mass Effect - Mass Effect 2 Collector's Edition - Midnight Club: Loss Angeles - Crackdown - Devil May Cry 4 - Mirror's Edge - Soul Calibur 4 - Banjo-Kazooie: Nuts 'n' Bolts Plus kilka Aracde (m.in. Castlevania, Shadow Complex, Braid, Worms, Lumines, Chime, Secrets of Moneky Island) b) PS2 - Silent Hill 2 (edycja Europejska z bonusowym DVD) - Silent Hill 3 - Silent Hill 4 - Forbidden Siren - Project Zero 3: The Tormented c) GameCube - Beyond Good and Evil - Eternal Darkness d) Xbox - Silent Hill 4 - Halo: Combat Evolved e) PC - World of Warcraft - World of Warcraft: The Burning Crusade - World of Warcraft: Wrath of The Lich King - Fallout - Fallout 2 - Fallout: Tactics - Master of Orion 3 f) GBA - Final Fantasy: Tactics Advance - Lord of the Rings: Two Towers - Castlevania Cirlce of the Moon - Ecks vs. Sever - X-Bladez - Fire Pro Wrestling - Mech Platoon - Pokemon: Fire Red g) Nintendo 64 - Donkey Kong 64 - Riiiiiiiiiiiiiiiiiidge Raceeeeeeeeeeer 64 - Golden Eye 007 - Mace: The Dark Age - WCW vs. NWO -World Tour- - Turok 2: Seeds of Evil - Yoshi's Story h) PSX - Oddworld: Abe's Exodus Jakies tam jeszcze gierki, ale nie chce mi sie patrzec. Edytowane 19 lipca 2010 przez MakaPL Cytuj
Gość Soul Opublikowano 20 lipca 2010 Opublikowano 20 lipca 2010 (edytowane) X360 : Alan Wake Resident Evil 5 Transformers WFC Mirror Edge COD4 COD: WaW COD: MW 2 Lost Odyssey GOW1 GOW2 AC1 AC2 Bio Bio 2 NFS: Shift DMC4 FIFA 10 FIFA 9 ME2 ME Ninja Gaiden 2 HALO 3 HALO 3 ODST Fable 2 Batman AA Forza 3 XBOX Ninja Gaiden Black Halo Halo 2 PS3 Uncharted Uncharted 2 Killzone 2 Ninja Gaiden Sigma Ninja Gaiden Sigma 2 LBP GOW 3 FF13 MGS4 Edytowane 20 lipca 2010 przez Soul Cytuj
Paliodor 1 767 Opublikowano 20 lipca 2010 Opublikowano 20 lipca 2010 (edytowane) Update. Udało mi się ostatnio zdobyć kilka pozycji, na które trochę polowałem, w związku z czym mam już właściwie większość interesujących mnie tytułów na posiadane platformy. Zbiór Shin Megami Tensei: Gratuluję świetnej kolekcji SMT. Sam dążę do takiej, problem tylko w tym, że druga część Devil Summoner'a została póki co tylko wydana w USA, to samo tyczy się Persony 2, która również nie zawitała do Europy. Cóż trzeba będzie pomyśleć nad przeróbką PS2, bo innej opcji nie ma by w te tytuły zagrać. Edytowane 20 lipca 2010 przez Paliodor Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 21 lipca 2010 Opublikowano 21 lipca 2010 Dodawajcie zdjęcia, zawsze przyjemniej się ogląda ładne zbiory gier Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 21 lipca 2010 Opublikowano 21 lipca 2010 (edytowane) XBOX 360: NFS:Undercover Fallout3 Fable2 GTA4 Dragon Age Far Cry2 BF:Bad Company Mercenaries2:WiF Assasins Creed2 Red Dead Redemption Burnout Paradise:UBox Resident Evil5 Medal of Honor: Airborn GOW1 GOW2 Mass Effect Dead Rising Hitman: Blood Money Forza2 PGR4 Just Cause2 Prototype Edytowane 1 kwietnia 2011 przez kudlaty88 Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 11 sierpnia 2010 Opublikowano 11 sierpnia 2010 (edytowane) Aktualizacja Uploaded with ImageShack.us PS2: 1. Persona 3 FES; 2. Persona 4; 3. Naruto Ultimate Ninja 3; 4. Dragon Ball Z Infinite World; 5. God of War; 6. God of War 2; 7. Godzilla: Unleashed; 8. Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 3. X360: 1. Gears of War; 2. Gears of War 2; 3. Call of Duty: Modern Warfare; 4. Call of Duty: World at War; 5. Mass Effect; 6. Mass Effect 2; 7. Dead Space; 8. Resident Evil 5; 9. Street Fighter IV; 10. Halo 3; 11. Halo 3: ODST; 12. Bioshock; 13. Rise of the Argonauts; 14. Burnout Paradise; 15. Eternal Sonata; 16. NBA Street: Homecourt. 17. Too Human x2 ; 18. Forza 3; 19. Left 4 Dead; 20. Left 4 Dead 2; 21. Wolfenstein; 22. Bayonetta; 23. Dragon Age: Początek; 24. Alan Wake; 25. Dante's Inferno; 26. NFS: Shift; 27. Just Cause 2; 28. Resonance of Fate; 29. Tales of Vesperia; 30. Battlefield: Bad Company 2; 31. Metro 2033; 32. Splinter Cell Conviction. PS3: 1. Killzone 2; 2. Uncharted 2; 3. Valkyria Chronicles; 4. Final Fantasy XIII; 5. Star Ocean: The Last Hope. Edytowane 11 sierpnia 2010 przez donsterydo Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 11 sierpnia 2010 Opublikowano 11 sierpnia 2010 Dodawajcie zdjęcia, zawsze przyjemniej się ogląda ładne zbiory gier ;] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi