Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mantis 1 123 Opublikowano 19 lipca 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 19 lipca 2022 Kolekcja tak z całościowego ujęcia. 18 3 2 Cytuj
SnoD 2 322 Opublikowano 19 lipca 2022 Opublikowano 19 lipca 2022 (edytowane) Makao i po makale. I dlatego staram się kupować mniej gier XD W kartonach na strychu czy tak stoją pod ścianą? Zrób później foto co tam masz na 3DS/Wii/WiiU. Edytowane 19 lipca 2022 przez SnoD Cytuj
ASX 14 652 Opublikowano 19 lipca 2022 Opublikowano 19 lipca 2022 niech mnie chuy co za kolekcja Cytuj
Pupcio 18 418 Opublikowano 19 lipca 2022 Opublikowano 19 lipca 2022 Właśnie taką fotke chciałbym zobaczyć od pingera ale chyba nie ma w Polsce takiej dużej ściany 1 Cytuj
SnoD 2 322 Opublikowano 19 lipca 2022 Opublikowano 19 lipca 2022 2 minuty temu, Pupcio napisał: Właśnie taką fotke chciałbym zobaczyć od pingera ale chyba nie ma w Polsce takiej dużej ściany I chyba tylko teleskop Hubla miałby odpowiedni obiektyw żeby to objąć w całości na pojedynczym ujęciu. Cytuj
Mantis 1 123 Opublikowano 19 lipca 2022 Opublikowano 19 lipca 2022 (edytowane) Ja sam osobiście znam dwie osoby które mają więcej gier niż ja. Ogółem nie mam tego jakoś dużo. Wiem, że jest sporo koksów zjadających mnie na śniadanie. Ale tak powoli sobie człowiek odkłada. Robiłem porządki generalne, to wyciągnąłem gry z szafek. Schowałem je ponownie już i nie chce mi się wyciągać znowu, więc wybaczcie, ale sił już nie mam Edite. Ogółem tak się ta moja graciarnia prezentuje. Wstyd o meblościankę i od lat się zbieram do remontu, ale zawsze brakuje czasu, chęci i pieniędzy. Plus tej meblościanki taki, że jest na prawdę pojemna i choć już zaczyna dobijać do swoich granic, to jednak wszystko mi jeszcze mieści i nic na strych wynosić nie muszę. Edytowane 19 lipca 2022 przez Mantis 2 2 Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 19 lipca 2022 Opublikowano 19 lipca 2022 CRT Ile cali? Stawiam na 26-28. Cytuj
Pupcio 18 418 Opublikowano 19 lipca 2022 Opublikowano 19 lipca 2022 co to za crt? Wydaje mi się że mam identyko Cytuj
adasiulko 201 Opublikowano 19 lipca 2022 Opublikowano 19 lipca 2022 Ten monitor/telewizor na biurku to nie za mały z takiej odległości? 1 Cytuj
krzysiek923 1 658 Opublikowano 19 lipca 2022 Opublikowano 19 lipca 2022 Miałem taki sam stół w 2007/2008 roku, ogólnie vibe tego pokoju podobny, bo te drzwi i kolor ścian sprawiają, że "czuję się jak u siebie" patrząc na to foto. Meblościanka też była, tylko bardziej "młodzieżowa". No i CRT oczywiście. 5 minut temu, Mejm napisał: Philips? Panasonic chyba. Cytuj
Mantis 1 123 Opublikowano 19 lipca 2022 Opublikowano 19 lipca 2022 TV CRT to Panasonic 28 cali. Zaś ten na biurku to 55 cali Sony XG95 zakupiony ponad dwa lata temu pod 7 generację, Wii U i Switcha. Na najnowszej generacji gram na 65 calach. Choć zawsze by kusiło aby był większy TV. Kompletny remont od dawna mam w planach. Plus wymiana drzwi etc. I oczywiście mebli. Ale wiele rzeczy się dzieje i zawsze coś innego się pojawia. Może więc kiedyś. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. SpacierShark123 1 506 Opublikowano 29 lipca 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 29 lipca 2022 Jako że udało mi się ugrać własne mieszkanie zawsze marzył mi się pokój stricte zrobiony pod giereczki więc obecnie w okresie urlopu postanowiłem trochę sprawe ogarnąć i kupiłem regały by ładne cała kolekcja się prezentowała.Ogólnie przy zbieraniu raczej kieruje się tytułami jakie zawsze chciałem mieć w kolekcji i mam związane z nimi jakieś wspomnienia aniżeli rzadkością danego tytułu ale pare fajniejszych giereczek się również trafi. Leci do mnie jeszcze reszta gier z serii COD by mieć wszystkie części z PS3/PS4 i Gears 5 by kolekcja była pełna. 14 10 Cytuj
Paolo de Vesir 9 123 Opublikowano 29 lipca 2022 Opublikowano 29 lipca 2022 Piękna kolekcja, szanuję i gratuluję spełnienia marzeń. Cytuj
Pupcio 18 418 Opublikowano 29 lipca 2022 Opublikowano 29 lipca 2022 Spojrzy człowiek na taką półkę i od razu humor gituwa. Gry w pudełkach to jest jednak to szkoda że tak skończyły Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 29 lipca 2022 Opublikowano 29 lipca 2022 Najgorsze jest to że wiele sklepów nie pisze jakie wysyła wersje i tak CEX wysłał mi zestaw gier w Essential no ale i tak fizyczne wydanie robi robote nie ważne jaka wersja. Cytuj
drozdu7 2 789 Opublikowano 29 lipca 2022 Opublikowano 29 lipca 2022 Mimo że już jestem pochłonięty przez cyfrę, to przyznam że przecudnie wygląda taki zbiór. Gratulacje Cytuj
Wredny 9 546 Opublikowano 31 lipca 2022 Opublikowano 31 lipca 2022 Trochę za głębokie te półki jak na mój gust, no i drażni mnie ten brak alfabetycznego porządku, ale zbiory zacne - mógłbym godzinami wyciągać i oglądać te pudełeczka, oraz o nich dyskutować Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 31 lipca 2022 Opublikowano 31 lipca 2022 10 minut temu, Wredny napisał: Trochę za głębokie te półki jak na mój gust, no i drażni mnie ten brak alfabetycznego porządku, ale zbiory zacne - mógłbym godzinami wyciągać i oglądać te pudełeczka, oraz o nich dyskutować Półeczek w IKEI innych niestety nie było a głębokość nie przeszkadza mi osobiście. Jeszcze podczas urlopu właśnie chce się postarać jakoś fajnie to poukładać bo jest lekki chaos. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wredny 9 546 Opublikowano 31 lipca 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 31 lipca 2022 Luzik. Ja chyba zrobię coś na zamówienie, jak już na swoim będę. Póki co kiszę się w jakiejś szafce na wynajętym, po trzy rzędy gierek na półce 11 1 Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 3 sierpnia 2022 Opublikowano 3 sierpnia 2022 W dniu 18.07.2022 o 12:26, Suavek napisał: Ale generalnie preferuję "jednolite" grzbiety, zaś wydania US często są kolorowe, bo używają grafik z danej gry. Na półce w efekcie wygląda to różnie. Europejskie są "jednolite" jak cholera Jakbym pogrzebał na regale, znalazłbym więcej. 3 Cytuj
Wredny 9 546 Opublikowano 3 sierpnia 2022 Opublikowano 3 sierpnia 2022 Ja nie lubię tych jednolitych, pisanych tą samą czarną czcionką na białym tle - uwielbiam właśnie, gdy na grzbiecie tytuł wypisany jest tym samym fontem, co na ekranie tytułowym i froncie okładki - lubię te różnokolorowe, rozpoznawalne z daleka grzbiety. Jedyne co mnie wkurza to gdy ktoś chciał być oryginalny i wrzucić napis w drugą stronę, jak ten nieszczęsny FUEL np. 2 Cytuj
Square 8 603 Opublikowano 3 sierpnia 2022 Opublikowano 3 sierpnia 2022 Też wolałem jak gra miała własny grzbiet, a nie generyczny napis. Dobrze, że w cyfrach nie wpadli na taki pomysł aby kafelki miały jednakowe napisy. Cytuj
Suavek 4 673 Opublikowano 3 sierpnia 2022 Opublikowano 3 sierpnia 2022 30 minut temu, giger_andrus napisał: Europejskie są "jednolite" jak cholera Jakbym pogrzebał na regale, znalazłbym więcej. Nie pisałem nigdzie, że wszystkie są jednolite, tylko co preferuję. Z tego co zauważyłem, to w US w zdecydowanej ilości przypadków jest kolorowo. U nas różnie, ale czarny tekst na białym tle jeszcze się zdarza, podobnie u Japońców. Nie wiem jednak, czy to zależy od wydawcy, czy od czego. Moje OCD sprawia, że irytuje mnie, jak coś się wyróżnia. Fajnie wyglądają jednolite grzbiety gier PS2 (EU), albo gier na Switcha. Mam jedną grę w wydaniu platynowym na PS2 i specjalnie pod nią musiałem układać kolejność na półce, żeby się nie wyróżniała spośród reszty bieli. No a przecież musi być alfabetycznie, jeśli to możliwe. Ale zbiór na PSV fajny. Zazdroszczę, bo faktycznie obecnie gry strasznie drogie. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi