Krulik 0 Opublikowano 8 lutego 2008 Opublikowano 8 lutego 2008 Mojego XBOXa w wersji 1.0 mam od ok 4 lat. Kupiłem go jako używanego więc może mieć nawet 6. Ale mniejsza z tym. Z czytaniem płyt wygląda tak że rzadko jakąś załapie, piraty czasem, oryginały prawie w ogóle. A podczas gry wyskakuje błąd odczytu. Znalazłem na necie instrukcje do podkręcania czytników jednak wszystkie były do Philipsów lub innych, czy mogę zrobić tak samo z moim? Cytuj
Krulik 0 Opublikowano 9 lutego 2008 Autor Opublikowano 9 lutego 2008 Nie, mam w xie podstawowy dysk. Cytuj
Berion 207 Opublikowano 9 lutego 2008 Opublikowano 9 lutego 2008 To kup sobie normalny dysk. Jak podkręcisz to długo już nie pożyje, jak przedobrzysz to go 'spalisz'. Cytuj
Krulik 0 Opublikowano 10 lutego 2008 Autor Opublikowano 10 lutego 2008 Co za róznica skoro i tak już nie ma z niego prawie żadnego pożytku. A z tego co wiem to napęd jest potrzeny żeby zainstalować nowy dysk, więc niech chociaż na ten czas działa. Cytuj
forel 0 Opublikowano 2 kwietnia 2008 Opublikowano 2 kwietnia 2008 Ja jakis czas temu rozkręciłem moja konsole i przeczyściłem laser wacikiem i alkoholem i smiga jak nowa,już prawie 4 miechy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi