Sephirath 0 Opublikowano 15 lutego 2008 Opublikowano 15 lutego 2008 Przecież FF jest obiecane na grudzień a GTA na 29 kwietnia, po co ten pesymizm? Cytuj
(BaT) 1 Opublikowano 15 lutego 2008 Opublikowano 15 lutego 2008 Czy wysyp to zobaczymy. Kto wie ile beda odwlekac. Moze sie okazac ze w ffXIII pogramy za rok w gta za 5 miechow itp Jak narazie to naprawde brakuje gier. Moja czarnulka sie kurzy juz od miesiaca bo nie chce mi sie w taki chlam grac Tylko czekam na devila ale to nadal nie to :] Kiedy nadejda czasy takich gier jak na ps2:] Mam nadzieje ze w wakcje tego roku chociaz Wystarczyła by jedna perełka miesięcznie warta wydania tych 200 złociszy A jakie perełki nam się szykują na luty? Cytuj
Jacobss 2 Opublikowano 15 lutego 2008 Opublikowano 15 lutego 2008 Brakuje mi: - Dostępu z poziomu gry do XMB. - Home - Trofeów - Killzone 2 - Szybszej aktualizacji PSStore Ogólnie to są te najpotrzebniejsze rzeczy. Kodeki już są, żyć nie umierać. Cytuj
FLooK 1 Opublikowano 15 lutego 2008 Opublikowano 15 lutego 2008 Pomijając to co zostało już napisane to większej interakcji z Sony Ericssonami. Np przesyłanie plików przez bluetooth, czy zastąpienie headseta. Cytuj
*BoBaN* 0 Opublikowano 15 lutego 2008 Opublikowano 15 lutego 2008 Lepiej działających Divix'ów. Np. polskie napisy z osobnego pliku i jakieś kodeki bo nie wszystko czyta. No chyba ze to już jest bo jeśli tak to poproszę o link gdzie mogę uaktualnić bazę kodeków by konsola lepiej sobie radziła z takimi filmami. Cytuj
szeni 114 Opublikowano 15 lutego 2008 Opublikowano 15 lutego 2008 Pomijając to co zostało już napisane to większej interakcji z Sony Ericssonami. Np przesyłanie plików przez bluetooth, czy zastąpienie headseta. Ja bym powiedział inaczej: W OGÓLE kompatybilności z SE mi brakuje. Dokładnie z moim k750 - konsola nic nie robi sobie z tego, że podłączam do niej komórkę oryginalnym kabelkiem USB. Reaguje tylko wtedy, kiedy go wyjmę - wtedy zalicza zwis i pomaga tylko twardy reset przełącznikiem z tyłu. Marzy mi się tak jak mówisz, komunikacja przez bluetooth, a szczególnie możliwość pisania przy użyciu klawiatury telefonu - wszyscy jesteśmy przyzwyczajeni do pisania smsów, a tak będzie pewnie szybciej, niż używając klawiatury ekranowej (nie biorę pod uwagę dużej i niewygodnej do użycia np. podczas gry prawdziwej, podłączanej pod usb/bluetooth). Phil Harrison na ostatnim E3 pokazywał, jak ładnie jego SE w880 współpracuje z Home. Zawsze miałem nadzieję, że mojego k750 też do tego wykorzystam, a teraz to już nie wiem, jak z tym będzie. A wiecie o tym, że są plotki, że niektóre telefony SE - w tym w880 właśnie - wraz z upgradem softu mają dostać XMB do zarządzania wewnętrzną pamięcią? Cytuj
Daffy 10 553 Opublikowano 16 lutego 2008 Opublikowano 16 lutego 2008 Nie jesteś sam moja konsola identycznie reaguje na podlączonego do niej k750i Cytuj
quill 0 Opublikowano 16 lutego 2008 Opublikowano 16 lutego 2008 Wystarczyła by jedna perełka miesięcznie warta wydania tych 200 złociszyA jakie perełki nam się szykują na luty? Ja wlasnie bym o tym samym marzyl Na luty to chyba tylko dmc...ale to jeszcze dla mnie nie jest perelka. Dopiero w kwietniu GTA i jakos tam pozniej mgs...ciekawe kiedy mial byc Star ocean bo nie pamietam WOGOLE to GDZIE SA JRPGI!? Normalnie mnie trafia, bo kupilem ta konsole glownie po to zeby w nie grac Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 16 lutego 2008 Opublikowano 16 lutego 2008 Comiesięczne perełki powinny zacząć się od połowy roku, o ile nie przełożą paru premier. A jRPGi będą pod koniec tego roku, tworzenie takiej gry pochłania dużo czasu, ja osobiście czekam na White Knight Story, powinno się ukazać w tym roku. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 16 lutego 2008 Opublikowano 16 lutego 2008 Jeśli chodzi o Jrpg-i to prawdziwym renesansem będzie, chyba demo FF XIII . Cytuj
Daffy 10 553 Opublikowano 16 lutego 2008 Opublikowano 16 lutego 2008 jeśli chodzi o gry to mi brakuje DŁUGICH gier w single palyer(95% tytułów kończy się w góra 9h) oraz jrpg.Moja ps2 się zepsuła,a sam mam ps3 40gb i płaczę nad tym ,że nie ma ani jednego jrpg na chwilę obecną.Ja chce FFXIII,Star Ocean 4,White Knight Story !!!! albo chociaż FFVII,Chrono Cross z psx do pobrania przez ps store Cytuj
Musiol 188 Opublikowano 16 lutego 2008 Opublikowano 16 lutego 2008 Chciałbym, żeby Sony dawało więcej gier z PSOne, ale więcej RPG, USA dostało tylko Wild Arms, EU nie ma nic. Wiem, że do jednych gier ciężko będzie uzyskać prawa na wydanie w PSN, ale mogliby się postarać. Oczekuję także, poprawienie emulatora PSOne i PS2, tak by chociaż 99% gier działało (FF VIII wydanie premierowe dalej mi nie działa ;/)+do tego jakieś opcje poprawiające wygląd tych gier (antyaliasing?) Cytuj
Maximmus 0 Opublikowano 16 lutego 2008 Opublikowano 16 lutego 2008 Z rpg to zawsze tak było że pierwsze 2-3 lata posucha... dopiero zwłaszcza pod koniec żywota konsli jest tego prawdziwy zalew... A ci co liczą na demo FFXIII to gratuluje wiary... SE zdementowało tę plotke Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 16 lutego 2008 Opublikowano 16 lutego 2008 Jakby co, to był ,,sarkazm" z mojej strony . Cytuj
Stachu 1 Opublikowano 16 lutego 2008 Opublikowano 16 lutego 2008 takich możliwości jakie ma Xbox1 z XBMC podłączonym do PC z internetem. Jak wymyslą cos takiego to kupie te konsolkę Cytuj
Katana 0 Opublikowano 16 lutego 2008 Opublikowano 16 lutego 2008 Playstation 3 Media Center :] To by było ZA(pipi)ISTE Stary XBOX jest tani, nie najmocniejszy jak na aktualne czasy, a dzięki XBMC robi się kombajn do wszystkich formatów multimediów Co by było przy PS3 Cytuj
Sephirath 0 Opublikowano 16 lutego 2008 Opublikowano 16 lutego 2008 Hej, Sony dąży do tego non stop, nie bój żaby Cytuj
Boomcio 4 045 Opublikowano 16 lutego 2008 Opublikowano 16 lutego 2008 Manhunta w wersji next - gen . 1 Cytuj
FLooK 1 Opublikowano 16 lutego 2008 Opublikowano 16 lutego 2008 niektóre telefony SE - w tym w880 właśnie - wraz z upgradem softu mają dostać XMB do zarządzania wewnętrzną pamięcią? Dokładnie które? Masz jakiegoś linka, albo listę telefonów? Cytuj
szeni 114 Opublikowano 16 lutego 2008 Opublikowano 16 lutego 2008 Jestem prawie pewien, że czytałem o tym na wikipedii. Chyba w samym haśle o XMB. http://en.wikipedia.org/wiki/Cross_media_bar Teraz niestety widzę tam tylko zdanie "The Sony Ericsson K850's and W910's media menu is also a version of XMB, indicating that the next implementation of XMB is in Sony Ericsson mobile phones.". Podobnie jest też chyba w W960. Niektóre, a raczej większość nowych telefonów SE obsługuje tzw. flash themes, czyli motywy zmieniające całkowicie układ menu telefonu, i podobno istnieją takie nieoficjalne imitujące XMB. http://boardsus.playstation.com/playstatio...ding&page=1 Cytuj
quill 0 Opublikowano 16 lutego 2008 Opublikowano 16 lutego 2008 jeśli chodzi o gry to mi brakuje DŁUGICH gier w single palyer(95% tytułów kończy się w góra 9h) oraz jrpg.Moja ps2 się zepsuła,a sam mam ps3 40gb i płaczę nad tym ,że nie ma ani jednego jrpg na chwilę obecną.Ja chce FFXIII,Star Ocean 4,White Knight Story !!!! albo chociaż FFVII,Chrono Cross z psx do pobrania przez ps store W pelni sie z toba zgadzam Dodam tylko (bo duzo sie mowi o emulacji ps2) FFX i X-2 To poprostu musi byc do pogrania!!! MUSI Cytuj
drk2 7 Opublikowano 17 lutego 2008 Opublikowano 17 lutego 2008 Ja na szczescie mam 60-tke i wlasnie przechodz po raz kolejny FFX Cytuj
Maximmus 0 Opublikowano 20 lutego 2008 Opublikowano 20 lutego 2008 (edytowane) Mi BAAAAARZDO brakuje komunikacji głosowej z wszytkim na ONLINE... zestaw słuchawkowy grając w sieci to rzadkość... POWINNI dawać go do każdej konsoli. MA to wymierny wpływa na odczucia z rozgrywki. Najlepij by było aby w STARTER PAKACH dawali właśnie kamerke... niech potraktuja to jako inwestycje która zwrócis się po kupnie gier na kamerką z PSSTORE... Edytowane 20 lutego 2008 przez Maximmus Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi