Skocz do zawartości

Neo Plus HALO 3 MASteRS 2v2 - 19 kwietnia

TroniC

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 515
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)
A turniej jest w koncu 2v2 czy 4v4 ? Bo chyba nie napisales powyzej ;)

2vs2 - zgodnie z wola demokratycznej większości (ankieta) , moimi możliwościami (nagrody) , oraz zdrowym rozsądkiem (patrz post Juana)... ;)

Edytowane przez TroniC
Opublikowano

TroniC, słuchaj jedna sprawa, zasady MLG v4 są grane na starych jak i nowych mapach (a konkretniej na przebudowanym Foundry x2), jak to zorganizować? nie wszyscy mają na swoich dyskach te areny

Opublikowano (edytowane)
TroniC, słuchaj jedna sprawa, zasady MLG v4 są grane na starych jak i nowych mapach (a konkretniej na przebudowanym Foundry x2), jak to zorganizować? nie wszyscy mają na swoich dyskach te areny

Ja posiadam, Ty i parę osób sie znajdzie.

Dupa te mapy muszą mieć wszyscy to nie zasady , to niech sie zgłasza kto ma te mapy

Edytowane przez Krzys PL
Opublikowano (edytowane)
Czyli mój wam się nie przyda.

Nie - dlaczego? Zasysasz łatki , zasady i mapy i będzie jak znalazł. ;)

Mapy - chodzi oczywiście o darmowe , zmodyfikowane wersje MLG ;)

Gramy na standardowych (MLGx na mysli) darmowych mapach ;] I dobrze bo nie mam nowych xD

Edytowane przez Pchela
Opublikowano
Mysle, ze powinnismy grac tylko na podstawowych mapach, zbyt duzo ludzi wogole nie gralo na bonusowych.

Wlasnie mialem to napisac - co to za turniej w ciemno?

Ok - nieplatne MLG

Opublikowano (edytowane)

Kto może przyjechać z kamera? Pytacie po co - potrzebna jest do udokumentowania turnieju...

Karczoch - nadworny fotografie , masz kamerę?

Propozycje map podajcie - najlepiej w kolejności : finał , półfinał , ćwierćfinał... Jak od razu nie wysunie sie jakaś konkretna kolejność zrobimy ankietę i glosowanie...

Ok - robie ankiete , sa jeszcze inne pytania , szkoda smiecic w temacie... Link dam jak zrobie...

Edytowane przez TroniC
Opublikowano (edytowane)

Finał- Guardian v4

Półfinał- Guardian v3

Ćwierćfinał- Guardian v2

W sumie można grać tylko na guardianie ;)

A teraz serio

Finał- Guardian

Półfinał- Construct

Ćwierćfinał- The Pit

Acha a jak będzie wyglądała sytuacja z dostępem zwykłych ludzi niezwiązanych z halo do turnieju ???

Edytowane przez Krzys PL
Opublikowano (edytowane)
Finał- Guardian v4

Półfinał- Guardian v3

Ćwierćfinał- Guardian v2

W sumie można grać tylko na guardianie ;)

A teraz serio

Finał- Guardian v4

Półfinał- Construckt

Ćwierćfinał- The Pit

Acha a jak będzie wyglądała sytuacja z dostępem zwykłych ludzi niezwiązanych z halo do turnieju ???

Będą chętni - będą grać... Tak życzą sobie sponsorzy , grę trzeba tez promować , a info o turnieju będzie w kilku miejscach w sieci. Jeśli będzie tego dużo to oczywiście scena pojedzie z rozstawienia - będą mieć trening na nooobach , no i wyeliminujemy "przedwczesne finały" czy inne kwiatki. Myślę ze tak będzie sprawiedliwie , ale jestem otwarty na propozycje...

Nowa ankieta TUTAJ Głosujcie! Komentujcie!

Kości zostały rzucone - jesteśmy na targach oficjalnie : TUTAJ - zwracam uwagę na ankietę z prawej! Nie zawiedźcie mnie!

Edytowane przez TroniC
Opublikowano

Krzysiu, imho jeśli gramy na v4 to gramy na v4, bez kombinacji i zmiany wrrsji zadad

btw. Tronic tak naprawę to wystarczy ci jeden dysk z MLG 4 i reszta pustych dysków, zasady da się skopiować ;) o ile M$ lub inny dostawca zapewni PREMIUM'ki

Opublikowano (edytowane)

Konsole będą z dwóch źródeł - nie związanych z Ms.

No i super!

To ułatwia wiele rzeczy.

Że też wcześniej na to nie wpadłem - wybadam , jak to premium będą to problem dysków mamy z głowy. Sie skopiuje z mojego ;)

Edytowane przez TroniC
Opublikowano

elo Panowie ,szukam teamejta wszystkich chętnych zapraszam na GG :)

Pozdrawiam Soul.

może się ktoś znajdzie.....

Gość Maiden
Opublikowano

Dawaj ze mną for fun xD

Ostrzegam, że nie znam nawet zasad MLG v.1 :nerd:

Opublikowano

Tak jak ja bym je miał xD Call Of Duty i wszystko jasne.....