Skocz do zawartości

Neo Plus HALO 3 MASteRS 2v2 - 19 kwietnia

TroniC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

No to wypas, wszystko sie złożyło ładnie do kupy, świetnie, no to nie pozostaje nic jak sie pakować i odkładać fundusz na afterparty :mellow:

btw. sorry za ten tekst o TroniC'u, troche mnie poniosło (chociaż w sumie przy tym co sie chłopaczyna nawalczył to należą mu sie olbrzymie KUDOSY)

Edytowane przez barth
  • Odpowiedzi 515
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
no zapraszałem cię na griffballa to mnie olałeś :mellow: i fil zaprosił pijanego juana który chciał vetowac mape w griffballu ;] polegliśmy....
http://www.bungie.net/Stats/GameStatsHalo3...=FJ%20pN%20FiL4 Ins is HUGE!! icon_cool.gif

A co do Krk to mysle, ze szykuje sie bardzo ciekawy turniej, bo nikt jeszcze w Polsce nie ma doswiadczenia lanowego w h3 (PGA'07 pomine, bo to byl joke) i moga byc niespodzianki.

Opublikowano

chcialbym jeszcze sprostowac sprawe mojego (i jakuba) rzekomego niepisarstwa w morfeuszu, otoz gdyz anizeliz bo:

- mozna powiedziec ze troszeczku zaniedbalismy gre

- nie mozna pisac o samym banshee

- ludziom nie podobal sie stajl

- nie chce nam sie

:nerd:

Opublikowano (edytowane)

Dajcie te teksty.

Dobra Leon załatwił 50 plakatów A3 za free ale potrzeba projektu na poniedziałek. Kto sie podejmie tego wyzwania (Karczoch, Zeratul, Salwador liczę na was)

EDIT:

Zostawcie miejsce na logo drukarni bo trzeba będzie reklamę walnąć, do do projektu kontakt z Tronicem

Edytowane przez Krzys PL
Opublikowano

teoretycznie jako pół-redaktor powinienem wam powiedzieć, że teksty są w neo+ ;)

a takna serio to je straciłem przy ostatniej wsypie twardziela, jak je odzyskam to rzuce wam jakiś ochłap ;)

Opublikowano (edytowane)

Plakacik chyba Uzny zrobi. Zgłosił chęć tylko nie wiem czy da rade na poniedziałek. Noc jest wiec nie będę go budził...

Poczekajmy do rana - zresztą muszę loga skompletować...

Zeratul - podeślij logo Delty jak masz jakieś w lepszej rozdziałce.

Edytowane przez TroniC
Opublikowano
A to MICROSOFT paint nie moze byc?

....

Odpada powiedzieli że musieli by znaleźć jakiegoś speca do obsługi tego programu :/

A Corela chcieli bo na takim pracują ale fotoszop też będzie dobry.