Zeratul 415 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2008 najlepiej niech tronic odesle te smycze i plakaty z karteczka... ONI JUZ TAKIE MAJA!<lol> barth masz jakas kase? robimy sponsoring od delty? Cytuj Odnośnik do komentarza
TroniC 12 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2008 (edytowane) To co napisałem Pchelka... Ja nie jestem z natury człowiekiem co se jaja robi z poważnych rzeczy... Daj spokój Zeratul - będzie dobrze! Najważniejsze że sie wszyscy spotkają i zagrają... Ty będziesz nagrody dawał? W imię czego? Barth i tak ledwie zipie z kasa - kombinuje jak najtaniej na turniej dojechać - nie będę nic brał od niego... Ciesze sie ze przyjedzie i to sie dla mnie liczy... Mam nadzieje ze inni tez przedkładają fun nad nagrody... Edytowane 8 kwietnia 2008 przez TroniC Cytuj Odnośnik do komentarza
Pchela 7 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2008 (edytowane) Żałosne, nie umiem inaczej tego nazwać. Nawet na PGA rzucili konsole i 2gry (po ciężkich negocjacjach O_o) A teraz szykuje sie 10x większa impreza a oni zarzucają smyczkami xD Niektórzy ludzie to wstydu nie maja. BTW: Zeratul ma dobry pomysł, zapakuj fanty i im to odeślij. Edytowane 8 kwietnia 2008 przez Pchela Cytuj Odnośnik do komentarza
Naphilim 0 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2008 Przysłano jeszcze 10 kopii Halo 3 (nówek), które są do zwrotu niestety... być może jakaś paczka się zawieruszyła - tego naprawdę jest sporo (paczek znaczy - np. 320 kubeczków od BenQ)... choć przyznam, że sądzę, że wątpię. Cytuj Odnośnik do komentarza
KarCzoH 3 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2008 Ej Ej TroniC to czekaj, ja mam parę smyczy z logiem X360, reszta ekipy tez coś na pewno znajdzie w swoich zbiorach, Leon załatwia plakaty. To znaczy ze możemy już robić konkurencje microShitowi ! xD No dobra - niezłe, pośmialiśmy sie wszyscy a teraz na poważnie TroniC - co będzie od MS$ ? Ja mam w domu gdzieś lizaki Xbox360 które dostałem od faaajnej dziewczyny z M$ ROTFL xD Cytuj Odnośnik do komentarza
_Bobek_ 19 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2008 (edytowane) E tam narzekacie, dobrze ze są puchary, bo to chyba najlepsza pamiątka IMO, jak przeczytalem co MS ma dac to troche zasmiala mi sie morda, no ŻENAD no ;P. Jezeli chodzi o mnie, to przede wszystkim jade na LANa, ktorego od dawien dawna chcialem w H3 zagrac. Poza tym fajnie bedzie zobaczyc wreszcie te wasze mordy ;] peace Edytowane 8 kwietnia 2008 przez _Bobek_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2008 Przysłano jeszcze 10 kopii Halo 3 (nówek), które są do zwrotu niestety... być może jakaś paczka się zawieruszyła - tego naprawdę jest sporo (paczek znaczy - np. 320 kubeczków od BenQ)... choć przyznam, że sądzę, że wątpię. pewnie gry po zwrocie poleca na ebay lub do znajomych, a wpisane zostana do ksiegi jako podarunek na cele promocyjne Tronic... nie ode mnie ode mnie, tylko od delty. Teraz i tak jest za pozno... ale jakbym wiedzial, ze taka zenada ze strony M wyjdzie, to na bank cos bym zasponsorowal. Chlopie Targi sponsoruja, ty od dluzszego czasu nie spisz po nocach pocisz sie by wszystko zapiac na ostatni guzik. A firma ktory na kazdym kroku oglasza jak wazne dla niej jest budowanie spolecznosci graczy w Polsce, wspieranie inicjatyw i inne hujo mujo olewa cala sprawe no to sorry. Jasne rozumiem, turniej organizuje Paweu Uzny w Kjeczu w spelunie "zdarta podeszwa"... ale tu mamy do czynienia z oficjalnymi targami. Bylem na jednym turnieju w US, a raczej turniejku... na uniwerku hofstra... organizowal go maly club fanow gamingu. Wzielo udzial 8 teamow 4vs4... jednodniowy fun. Nie bylo zadnych targow, po prostu wszystko odbylo sie w duzej sali konferencyjnej... zadnych widzow, wielbicieli master czifa... 32 gracze, organizatorzy plus ciekawscy studenci kierujacy sie do biblioteki.... nagrody: 1. konsole elite plus halo 3 legendary edition 2. konsole premium plus halo limited 3. halo 3 legendary edition + pady z master czifem wpisowe $5.. nagrody sponsorowal Microsoft jasne to US a nie Polska, ale porownaj sobie skale imprezy... kto mi teraz wcisnie kit, ze Microsoft Poland nie ma budzetu na cele promocyjne?? Cytuj Odnośnik do komentarza
TroniC 12 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2008 Jasne rozumiem, turniej organizuje Paweu Uzny w Kjeczu w spelunie "zdarta podeszwa"... No kuwa! I ja nic nie wiem? Przeca to moja ulubiona mordownia w tej czesci polszy... Kedy? Co do reszty... No takie nagrody to pro by byly... Cytuj Odnośnik do komentarza
Uzny 94 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2008 Jasne rozumiem, turniej organizuje Paweu Uzny w Kjeczu w spelunie "zdarta podeszwa"... No kuwa! I ja nic nie wiem? Przeca to moja ulubiona mordownia w tej czesci polszy... Kedy? Co do reszty... No takie nagrody to pro by byly... jaka korwa "zdarta podeszwa"? "MIRAGE" :spox: Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2008 chcialem nie robic kryptoreklamy Cytuj Odnośnik do komentarza
BarteQ 1 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2008 (edytowane) Ms przysłał parę sztuk smyczek i plakatów... :neko: No flagowa gra ms na konsole w koncu :nerd: edit. Czyli zakładając ze jeżeli kupie sześciopak warki organizatorom to wtedy bede ważniejszym sponsorem od ms i mogę liczyć na swoje logo na plakatach ? Edytowane 8 kwietnia 2008 przez B0CZEK Cytuj Odnośnik do komentarza
TroniC 12 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2008 (edytowane) Ms przysłał parę sztuk smyczek i plakatów... :neko: No flagowa gra ms na konsole w koncu :nerd: edit. Czyli zakładając ze jeżeli kupie sześciopak warki organizatorom to wtedy bede ważniejszym sponsorem od ms i mogę liczyć na swoje logo na plakatach ? Organizatorzy nie chcą nic - żeby być ważniejszy musisz ten sześciopak przeznaczyć na nagrody. Uprzedzając fakty - wiem kto wygra i odrazu mowie : mój syn nie pije. Leon tez nie , bo ma pilnować Krzysia... :twisted2: Edytowane 8 kwietnia 2008 przez TroniC Cytuj Odnośnik do komentarza
BarteQ 1 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2008 Dobra! Przeznaczam 6 puszek Warki na nagrody! chce logo na plakacie.. wieksze niz ma ms bo idziemy według wkladu w pule nie ?xD Cytuj Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2008 Tronic, szukam jak taniej dojechać bo: 1. taniej = lepiej 2. coby mi ludzie nie marudzili, że z nich ździeram 3. im mniej kasy wydam na podróż tym więcej będe miał na ewentualne wspomagacze Zer, jakieś tam zaskórniaki na edukację moich ewentualnych pra-wnuków (bo dzieci raczej mieć nie będe ) mam, jakieś propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza
KarCzoH 3 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2008 Dobra! Przeznaczam 6 puszek Warki na nagrody! chce logo na plakacie.. wieksze niz ma ms bo idziemy według wkladu w pule nie ?xD A moje logo jest na plakacie Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2008 barth wyslij maila... boczek - warki sa niedobre tronic dlaczego zabraniasz ludziom pic? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pchela 7 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2008 (edytowane) A Ty byś własnego syna rozpijał ? TroniC to porządny obywatel, dba o potomstwo. BOBEK - mozliwe ze dodatkowo LAN wypali u nas na melinie ;] jeżeli go popełnimy - uwierzcie, będzie grubo. Edytowane 8 kwietnia 2008 przez Pchela Cytuj Odnośnik do komentarza
Uzny 94 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2008 dobra bartosz, jeszcze tylko zamienisz warki na hemery i bedzie roskorwiszcz, prosze: Cytuj Odnośnik do komentarza
BarteQ 1 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2008 (edytowane) Dobra dla top3 po puszcze hammera i prosze mnie traktowac jako pelno parawnego sponsora turnieju. xD A to logo idzie na plakaty i bilbordy w krakowie tak ? Edytowane 8 kwietnia 2008 przez B0CZEK Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2008 to ja stawiam skrzynke wodki!! Jakie ma dostane logo? Cytuj Odnośnik do komentarza
TroniC 12 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2008 Hahahahaha! Czemu ja wcześniej na to nie wpadłem? Moglem zrobić licytacje: kto da więcej za logo? :catfight: Cytuj Odnośnik do komentarza
Uzny 94 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2008 to ja stawiam skrzynke wodki!! Jakie ma dostane logo? co ja sie korwa nie namecze... Cytuj Odnośnik do komentarza
nelson 4 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2008 Dobra! Przeznaczam 6 puszek Warki na nagrody! chce logo na plakacie.. wieksze niz ma ms bo idziemy według wkladu w pule nie ?xD dorzucam dla zwyciezcy 2,3 kg masowki z najwyzeszej polki (czytac gain fast) Cytuj Odnośnik do komentarza
TroniC 12 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2008 co ja sie korwa nie namecze... Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2008 boczek dostaje za browary logo z fotoszopa a ja za wodke z painta... w takim razie nie bedzie zadnej wodki... jeszcze mnie obraza! FOCH! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi