Pchela 7 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2008 OT: FOCH - fachowe obciągniecie chu ja Cytuj Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2008 masakra, ze śmiechu osmarkałem sie i spadłem z krzesła Cytuj Odnośnik do komentarza
Yaxa 1 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2008 Uzny jesli to logo trafi na plakat to masz od mnie dwie flaszki Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzys PL 28 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2008 Ms przysłał parę sztuk smyczek i plakatów... :neko: No flagowa gra ms na konsole w koncu :nerd: edit. Czyli zakładając ze jeżeli kupie sześciopak warki organizatorom to wtedy bede ważniejszym sponsorem od ms i mogę liczyć na swoje logo na plakatach ? Organizatorzy nie chcą nic - żeby być ważniejszy musisz ten sześciopak przeznaczyć na nagrody. Uprzedzając fakty - wiem kto wygra i odrazu mowie : mój syn nie pije. Leon tez nie , bo ma pilnować Krzysia... :twisted2: WTF!!! Co to kur.wa ma być Ja Ci załatwiam picie za free a ty mi coś takiego odwalasz. Na takich warunkach to ja chyba nie pojadę. Ps. Tato zalegasz mi z kieszonkowym przez ostatni rok a o wujku (nie nie Leon) nie wspomnę nawet życzeń mi na urodziny nie złożył ( ty też nie byłeś lepszy) prezentu też żadnego nie widziałem ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2008 TATO mnie tez zalegasz z kieszonkowymi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Leon PL 1 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2008 jeśli bedzie turniej w forze to nie ma szans żeby nie pić Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzys PL 28 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2008 Ooo można zrobić mini turniej w forze nawet na lanie tylko kto załatwi FORZE . Leon będzie moim pilotem Zeratul to są nasze rodzinne sprawy i nie wtrącaj się Cytuj Odnośnik do komentarza
Yaxa 1 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2008 Moge wziasc forze i pisze sie na turniej Cytuj Odnośnik do komentarza
Leon PL 1 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2008 Moge wziasc forze i pisze sie na turniej no. to ja odkładam 0.5 vody i już mamy jeden komplet Cytuj Odnośnik do komentarza
Kerlo 2 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2008 O zgrozo, Rzeczywiście, microsoft sie popisał tymi smyczkami Wzieli pewnie pierwszy lepszy karton w magazynie, nakleili, wyslali i sie ciesza, ze zorganizowali turniej... Ja nie jade na turniej bo nie mam z kim, ale wszystkim zycze cool i pr0 akcji Moze to przynajmniej sie uda, skoro nagrody moga nie wystarczyc na oplacenie przyjazdu i powrotu... Cytuj Odnośnik do komentarza
TroniC 12 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2008 (edytowane) Nie cieszą sie bo nie oni zorganizowali Pewnie nawet nie pamiętają... Z tego co słyszałem to maja teraz na głowie promocje wśród amatorów dropsów ( ^_^ ) na jakims rave party we Wrocku... Ok - zostawmy ten temat - będzie dobrze - damy se rade! Edytowane 8 kwietnia 2008 przez TroniC Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 9 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2008 O zgrozo, Rzeczywiście, microsoft sie popisał tymi smyczkami Wzieli pewnie pierwszy lepszy karton w magazynie, nakleili, wyslali i sie ciesza, ze zorganizowali turniej... Ja nie jade na turniej bo nie mam z kim, ale wszystkim zycze cool i pr0 akcji Moze to przynajmniej sie uda, skoro nagrody moga nie wystarczyc na oplacenie przyjazdu i powrotu... Nie zawsze licza sie tylko nagrody ^_^. Wiele osob o tym zapomina . Anyway co do MS i temu podobnych postaw... powinniscie byli widziec turniej Guitar Hero 3 w Blue City, na ktory Flash przyjechal do wawy . Tam to byl dopiero turniej i organizacja hahahahahha . Jeszcze 10dni... ;> Cytuj Odnośnik do komentarza
Uzny 94 Opublikowano 9 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2008 zadne tam "powinniscie widziec" korwa tylko opowiadaj Cytuj Odnośnik do komentarza
KarCzoH 3 Opublikowano 9 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2008 O zgrozo, Rzeczywiście, microsoft sie popisał tymi smyczkami Wzieli pewnie pierwszy lepszy karton w magazynie, nakleili, wyslali i sie ciesza, ze zorganizowali turniej... Ja nie jade na turniej bo nie mam z kim, ale wszystkim zycze cool i pr0 akcji Moze to przynajmniej sie uda, skoro nagrody moga nie wystarczyc na oplacenie przyjazdu i powrotu... Nie zawsze licza sie tylko nagrody . Wiele osob o tym zapomina . Anyway co do MS i temu podobnych postaw... powinniscie byli widziec turniej Guitar Hero 3 w Blue City, na ktory Flash przyjechal do wawy . Tam to byl dopiero turniej i organizacja hahahahahha . Jeszcze 10dni... ;> Jak CeKa FLESZ wypadł ? zadne tam "powinniscie widziec" korwa tylko opowiadaj no właśnie opowiodoj :!: Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 9 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2008 pewnie chodzi o to, ze nie bylo gitar i trzeba bylo na padach grac, a do tego nie bylo nawet plakatow tylko jedna smycz dla zwyciezcy Cytuj Odnośnik do komentarza
miniu 1 Opublikowano 9 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2008 Milalem zamiar isc na ten turniej tak 4fun zeby se pograc w GH3, ale nie poszedlem bo mi sie nie chcialo wstawac... Jezeli tak bylo (jak zeratul pisze) to sie ciesze ze mnie tam nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 9 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2008 ja nie wiem jak bylo Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzys PL 28 Opublikowano 9 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2008 Nie ma odkładania plakatów wszystkie idą do rozwieszenia. Ale jest opcja że może sie uda załatwić więcej plakatów ale już odpłatnie i mam pytanie kto by chciał kupić taki plakat w cenie 1/2zł??? Ps. To nie jest rezerwacja ani licytacja. Cytuj Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 9 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2008 obydwa z chęcią Cytuj Odnośnik do komentarza
Iron 18 Opublikowano 9 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2008 Wpadnę zobaczę na jakim poziomie są gracze w Halo ale raczej do towarzystwa + jakieś piwa, after party i poznanie ludzi z podobnymi zainteresowaniami co do plakatów za tą cenę to gratka i ciekawa pamiątką, więc z chęcią bym wziął Cytuj Odnośnik do komentarza
Yaxa 1 Opublikowano 10 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2008 Ja za ta cene tez sie pisze na oba plakaciki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pchela 7 Opublikowano 10 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2008 I ja rowniez na oba plakaty sie zglaszam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Naphilim 0 Opublikowano 10 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2008 To ja w imieniu Targów zamawiam jeszcze po 20 sztuk. Poważnie mówię. Cytuj Odnośnik do komentarza
Leon PL 1 Opublikowano 10 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2008 plakatów jednak będzie tylko 50. ok 15 sztuk wysyłam do Tronica a reszte dowioze w piątek. kilka z nich sie rozwiesi a reszta sie podzielicie. oczywiscie plakaty porozwiesza sie tak żeby później było można je ściągnąć (w przypadku plakatu Uznego można będzie u(pipi).ć reklamy z góry i dołu). tak czy siak wydaje mi się że każdy napaleniec weźmie sobie chociaż jeden plakat do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bieniu 5 Opublikowano 11 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2008 (edytowane) Poproszę oba plakaciki Mam też pytanie, właściwie mały offtop. Turniej w halo3 będzie w sobotę 19 kwietnia, AD 2008. Czy ktoś ma jakieś sprawdzone informacje (nie domysły) kiedy i o której jest turniej w coda? Proszę o szybką odpowiedź tutaj lub na moje gg: 11891014. .edit: zapytanie - czy jest ktoś chętny z Warszawy lub okolic, kto w razie gdyby było miejsce u Juana w furze to chciałby się z nami zabrać? Edytowane 11 kwietnia 2008 przez Bieniu Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi