Gość Maiden Opublikowano 11 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2008 Ja Cytuj Odnośnik do komentarza
Uriziel 5 Opublikowano 11 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2008 ja, szczegóły można dogadać na livie Cytuj Odnośnik do komentarza
KarCzoH 3 Opublikowano 14 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2008 Dobra bo coraz to blizej turnieju ... Jak sprawa wyglda z nagłośnieniem ... bo z pewnego źródła wiem, że monitory będą bez wejścia na dźwięk. Cytuj Odnośnik do komentarza
miniu 1 Opublikowano 14 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2008 A ja z innym pytaniem ktos organizuje jakiegos lana przeed turniejem moze ? Cytuj Odnośnik do komentarza
TroniC 12 Opublikowano 14 kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2008 Monitory + głośniki komputerowe. Mam nadzieje ze z wejściami słuchawkowymi - jak nie , będzie sie kombinować jakieś przejściówki czy coś... W sprawie monitorów na lan - jutro ostateczna walka - szanse na pożyczenie niewielkie niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 15 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2008 Jako, ze turniej juz za pare dni... Prosilbym o pelen update pierwszego posta TroniC ze wszelkim infem (godz. rozpoczecia oraz zakonczenia) itp. . Cytuj Odnośnik do komentarza
TroniC 12 Opublikowano 15 kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2008 Jest Update - lookac na pierwszego posta! Cytuj Odnośnik do komentarza
Flaha 25 Opublikowano 15 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2008 Z tego co widze organizacja idzie po mysli i wszystko wyglada zachęcająco. Za wcześnie na gratulowanie no ale musze przyznac ze juz mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 15 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2008 jak nie mozna wygrac smyczy to chromole nie jade... Cytuj Odnośnik do komentarza
TroniC 12 Opublikowano 15 kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2008 jak nie mozna wygrac smyczy to chromole nie jade... Zer - nie doczytałeś... Przecież napisałem "gadzety" Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 15 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2008 a to myslalem, ze gadzety sa dla innych... ech tak czy inaczej nie przylece, bo na LANie bym gral przynajmniej z 50% skillem(normalnie gram z 2%), wiec pierwsze miejsce bym mial w kieszeni. A nie chce zebyscie szukali potem jakis durnych wymowek bo was n00b pokonal (bo taka klamliwa obiegowa opinia o mnie krazy) Cytuj Odnośnik do komentarza
miniu 1 Opublikowano 15 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2008 No ze sluchawki da sie podpiac to spoko ale jak tam z lanem jakims przed turniejm ? Cytuj Odnośnik do komentarza
TroniC 12 Opublikowano 15 kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2008 Trwają prace nad rozstawieniem teamów... Szkoda czasu na targach - zasady powinny być równe dla wszystkich , wiec i narzekania nie powinno być... Info soon... Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 15 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2008 jak to ustawianie teamow? to nikt juz nie bedzie mogl sie dopisac, tylko te teamu co sie zglosily w temacie? chyba nie... to co chcesz rozstawiac? Bo BVG boi sie ze trafi na BVG2 i na odwrot? zglaszam skarge na organizatora, trzeba go zlustrowac Cytuj Odnośnik do komentarza
TroniC 12 Opublikowano 15 kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2008 Zrobimy to jak MLG - spoko... Chodzi o to by wyeliminować przedwczesny finał - drużyny mogą sie zapisywać nadal - spoko. Mamy 32 miejsca - więcej nie przerobimy czasowo..(i tak będzie ciężko...) Proponuje: Gramy drabinką double elimination... Rozstawienie na podstawie wyników turnieju Delty 2v2 . Każdy gracz otrzyma odpowiednią ilość pkt. adekwatna do zajętego miejsca w turnieju Delta-Halo. Osoby które nie grały w Delcie zagrają przed turniejem FFA (jedna osoba oddelegowana z każdego teamu) i na podstawie wyników FFA zostaną im przydzielone kolejne miejsca. (MLG też rozstawiło teamy w pierwszym turnieju na podstawie wyników turnieju online...) Tak jest myślę najsprawiedliwiej i eliminuje to przypadkowe spotkanie 2 silnych teamów już na początku... Kolejne turnieje będzie można rozstawiać już na podstawie Krk... Mam nadzieje ze nic nie pokręciłem - padam na pysk... Cytuj Odnośnik do komentarza
BarteQ 1 Opublikowano 15 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2008 imo bardzo dobre rozwiazanie. ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Bieniu 5 Opublikowano 15 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2008 Jak dla mnie ok, mam nadzieje ze nie bedzie to trwac za dlugo. BTW czy wiadomo cos o tych monitorach ? Cytuj Odnośnik do komentarza
KarCzoH 3 Opublikowano 15 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2008 (edytowane) przeciez szybko sie gra FFA do 50 na 4 mapach joke ;-) No właśnie ... jakie modele tego Benq :?: Mam nadzieje ze panoramki ... bo jednak przyzwyczajenie do panoramy jest już spore ... 4:3 to chyba pograne Edytowane 15 kwietnia 2008 przez KarCzoH Cytuj Odnośnik do komentarza
TroniC 12 Opublikowano 15 kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2008 Monitory do turnieju->pierwszy post. Monitory do lana - nic z tego... Przykro mi... Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzys PL 28 Opublikowano 15 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2008 (edytowane) No w sumie FFA można by było zrobić do 25 ale to sie okaże jak będziemy na miejscu i będzie wiadomo ile timów bierze udział. Jędrek daj mi znać czy jedziesz !!! EDIT: Już dawno wymyśliłem wyjcie awaryjne jak nie będzie monitorów a Tronic zaoferował sowja pomoc Pisać mi zaraz kto ma jaki telefon ściągniemy jakieś gry na telefon i będziemy grać. Chyba że ktoś z okolicy pożyczy nam telewizor/y (boczek, bobek, uzny i reszta ekipy) albo ktoś ze sobą weźmie monitor. Edytowane 15 kwietnia 2008 przez Krzys PL Cytuj Odnośnik do komentarza
TroniC 12 Opublikowano 15 kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2008 (edytowane) Chyba że ktoś z okolicy pożyczy nam telewizor/y (boczek, bobek, uzny) No okolica jak nic... Codziennie sie mijamy przed domami... Wracając do tematu - pierwsza runda prawdopodobnie jeden mecz... Sorki , ale za nic nie wyrobimy inaczej czasowo... Reszta Best of 3 , final i polfinal Best of 5 Edytowane 15 kwietnia 2008 przez TroniC Cytuj Odnośnik do komentarza
BarteQ 1 Opublikowano 15 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2008 Jasne nie ma sprawy... Krzysiu wpadaj do mnie po turnieju i bierz tv;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 15 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2008 ej nie do konca... bo np. fil gral z flaha, a tera juz nie graja razem... wiec niby BVG z pierwszych miejsc bedzie startowac? lepiej zrobic double elimination brackets... i zmniejszyc liczbe teamow do 16... Cytuj Odnośnik do komentarza
BarteQ 1 Opublikowano 15 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 kwietnia 2008 ej nie do konca... bo np. fil gral z flaha, a tera juz nie graja razem... wiec niby BVG z pierwszych miejsc bedzie startowac? proste Fil dostal za 1 miejsce w delcie 12pkt i flaha 12 bieniu dostal 10 itd na pkt teamu skladaja sie pkty obu graczy czyli np. 12 pkt fila i 5 pkt bobka razem maja ich 17, 10pkt bienia i 3 pkt juana razem maja ich 13... proste prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Zimol 85 Opublikowano 16 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 kwietnia 2008 Fil dostal za 1 miejsce w delcie 12pkt i flaha 12bieniu dostal 10 itd na pkt teamu skladaja sie pkty obu graczy czyli np. 12 pkt fila i 5 pkt bobka razem maja ich 17, 10pkt bienia i 3 pkt juana razem maja ich 13... proste prawda ? Jakby to powiedzial Cichy.... Agu :crazy: Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi