Skocz do zawartości

Neo Plus HALO 3 MASteRS 2v2 - 19 kwietnia

TroniC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ej nie do konca... bo np. fil gral z flaha, a tera juz nie graja razem... wiec niby BVG z pierwszych miejsc bedzie startowac?

proste

Fil dostal za 1 miejsce w delcie 12pkt i flaha 12

bieniu dostal 10 itd

na pkt teamu skladaja sie pkty obu graczy czyli np. 12 pkt fila i 5 pkt bobka razem maja ich 17, 10pkt bienia i 3 pkt juana razem maja ich 13... proste prawda ?

a ile ja mam?

• Odpowiedzi 515
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Update pierwszego posta w temacie - dodałem jak dojechać komunikacja miejska z Dworca Glownego na Targi , oraz do schroniska w dzień i w nocy (dla desperatów - polecam link do filmiku hehehe)....

Opublikowano (edytowane)

Update pierwszego posta w temacie - dodałem jak dojechać komunikacja miejska z Dworca Glownego na Targi , oraz do schroniska w dzień i w nocy (dla desperatów - polecam link do filmiku hehehe)....

Sorki za dubla - Rapti zrobi porządek.... :D

Edytowane przez TroniC
Opublikowano

Oj przesada prawie nigty tak nie ma :D Akurat pokazali przystanek z ktorego najwiecej osob w nocy jezdzi ... z imprez po nocach:) Nigdy takiego scisku nie widzialem :P Chociaz ja obok tego przystanku przechodze tylko o 5-6 rano w weekendy :) Hehehhe

Opublikowano

Jeszcze jedno pytanie. Ok fajnie są głośniki komputerowe ... a będą one miały wejście chinch lewy i prawy kanał :?: Bo innego rozwiązania żeby podpiąć konsole do głośników komputerowych (na turnieju) nie widzę :D

Opublikowano
Przeciez sa glosniki ktore mozna podpiac bezposrednio do monitora.

No fajnie super, ale monitory nie maja wejscia na audio ... :P

a jak jest w KRK z biletami ? Oddzielnie na autobusy i tramwaj? są jakieś całodzienne bilety albo cos w tym rodzaju? Jak to jest ogólnie i ile kosztuje ?

Są nawet miesięczne :D

24h ulgowy kosztuje jakoś 5zł na wszystkie linie bo w Krk nie ma oddzielnych na autobusy i tramwaje

Opublikowano (edytowane)
Nie maja wejscia audio? To jak podepniemy sluchawki?

No wlasnie sie usiluje dowiedziec jak. Bo monitory na 99% (BENQ) nie mają wejść audio (chinch). Głośniki komputerowe nie wszystkie mają wejścia chinch... Albo załatwią przejściówki z chinch na jack, albo jesteśmy w (pipi)e :)

BTW?

RODZAJ BILETU 24H

CENA

bilet normalny

12,60 zł.

bilet ulgowy ustawowy

6,30 zł.

bilet ulgowy gminny

7,60 zł.

Edytowane przez KarCzoH
Opublikowano (edytowane)
A juz kumam, sorry za zamieszanie, jakby co to mam jedna przejsciowke z audio chinch na zwykle audio.

To ja se rezerwuje ja :P

Chyba ze to tylko dla ciebie.

Edytowane przez miniu
Opublikowano

Wlasnie rozmawialem z tC przez tel. i o czym wy piszecie!!? Jakie przejsciowki? Beda glosniki podlaczone do monitorow, a jak ktos uzywa sluchawek to moze je podlaczyc bezposrednio przez wejscie jack. Plus jak ktos jeszcze nie ma sluchawek to TroniC zalatwil kilka sztuk do uzytku dla wszystkich. tC > all

Opublikowano
Wlasnie rozmawialem z tC przez tel. i o czym wy piszecie!!? Jakie przejsciowki? Beda glosniki podlaczone do monitorow, a jak ktos uzywa sluchawek to moze je podlaczyc bezposrednio przez wejscie jack. Plus jak ktos jeszcze nie ma sluchawek to TroniC zalatwil kilka sztuk do uzytku dla wszystkich. tC > all

To milo