_Bobek_ 19 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Opublikowano 21 kwietnia 2008 (edytowane) http://www.bungie.net/stats/Halo3/FileShar...rtag=h1%20Bobek enjoy ps. Ma ktos moze jakies mecze z Filipa pov? Edytowane 21 kwietnia 2008 przez _Bobek_ Cytuj
nelson 4 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Opublikowano 21 kwietnia 2008 dajcie wiecej fot. pchela i inni do boju ! Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 21 kwietnia 2008 Opublikowano 21 kwietnia 2008 (edytowane) Gorące ręcę, trzech trzech trzech!, Pro BR, gorący burn, luźne buty, hot burn, wylał mu burna na głowę - Więcej nie spamiętałem - Może ktoś podpowie ? Mega THX dla Tronica! Odwalił kawał niesamowitej roboty, latał wszędzie, był super pomocny a co gorsza, gdy z Psycholem i Soulem chcieliśmy mu pomóc zwijać fanty w niedzielę to zwyczajnie odmówił... Dziękuję i brawo, brawo, brawo! Będzie jakiś z meczy finałowych kręconych kamerą? Edytowane 21 kwietnia 2008 przez Maiden Cytuj
TroniC 12 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Autor Opublikowano 21 kwietnia 2008 (edytowane) Gdzie twoj łeb!? , Niszczenie!! , Andrzej ku...a - co ci sie stało!?! Koncze scalac... Posle na gogle video i na ftp. Zdjecia dam na picasse... Apeluje do reszty o wrzucanie co macie! Mnie na final braklo karty niestety... Edytowane 21 kwietnia 2008 przez TroniC Cytuj
KarCzoH 3 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Koncze scalac... Posle na gogle video Czekam na linka Hoście yebany giń szmato !!! nie zdradze kto tak pocisnął Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Opublikowano 21 kwietnia 2008 no bylo wykorewnie no, jak nie bedzie jakiegos v2 to wpjerdol. grales? Cytuj
TroniC 12 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Autor Opublikowano 21 kwietnia 2008 No jak nie , jak tak? Zresztą nie wiem czy był jakiś turniej w którym nie grałeś Paweuł?? No GH to napewno żadnego nie odpuścił pomimo usiłowania zdyskwalifikowania go z ostatniego turnieju żeby mógł wygrać ktoś inny... MOJE ZDJECIA TUTAJ Cytuj
FiL4 27 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Top 8: 1st Bobek & FiL4 2nd Boczek & Flaha 3rd KarCzoH & Miniu 4th Bieniu & JuanMag 5th-6th Bar7h & Razgriz 5th-6th PcheL & Yaxa 7th-8th Motor & Uriziel 7th-8th Dimitr & Raptor MeGa turniej, h3 na lanie jest duzo lepsza gra niz na xbl (zauwazyl ktos, ze ginie sie duzo szybciej?). Sam Final byl HC (lubisz hardkor? KOCHAM!), Boczka snajpa w finalowych meczach byla po prostu CHORA, wszystko trafial cyborg (ale nie ciesz sie Bartek, bo i tak cie niszcze na no scope'y 1v1 haha). KwiataS = best HeyLow trash talker in Pwnland i zostaje oficjalnie nowym coachem BVG na WCG '08!! Ahhh i Bobi jestes najlepszym timejtem 2v2 jakiego w zyciu mialem (a mialem juz wielu) <3. Jeszcze raz WIELKIE DZIEKI TroniC za caly Twoj wklad w ten turniej i za przepro setup (jednak monitory LCD rOx). Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Opublikowano 21 kwietnia 2008 (edytowane) ta myslalem, ze w hujo czy nie gral... a jakby gral to bym sie na niego obrazil i focha strzelil... a to ze napjerdala w naciskanie tych kolorowych przyciskow na tej plastikowej zabaweczce od matela, to kazdy wie... Tronic napiszesz ta relacje w wolnej chwili? damn picass'a mam bloknietego w pracy... btw... jak wrzucicie jakies cos na serw delty to link do tego bedzie taki... http://delta-halo.com/krk/nazwapliku.avi Ahhh i Bobi jestes najlepszym timejtem 2v2 jakiego w zyciu mialem (a mialem juz wielu) <3. a ja? :o Edytowane 21 kwietnia 2008 przez Zeratul Cytuj
TroniC 12 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Autor Opublikowano 21 kwietnia 2008 Nie wcześniej niż w przyszłym tygodniu - sry , muszę sie ogarnąć i w pracy nadgonić te 5 dni wolnego na turniej... jak ci pasuje taki termin to postaram sie cos sklecić , chyba ze ktoś walnie coś wcześniej? (Leon ma fajny warsztat pisarski - jak by ogarnial temat to może by ci relacje zrobił wcześniej , tym bardziej ze mnie na afterparty nie było a to przecież integralna czesc turnieju!! ) Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Opublikowano 21 kwietnia 2008 nie widze przeszkod, jezeli tylko Leon chetny... to fajnie. A jak nie to spokojnie tydzien sie poczeka... swiat sie nie zawali... Cytuj
BarteQ 1 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Opublikowano 21 kwietnia 2008 No to rozwine teraz poprzedniego posta ;] Tnx dla Tronica za to ze targi zorganizowaly turniej i on z tym nie mial nic wspolnego ;] dla Scaistqa Helmeta bo sie dobrze z nim gra i sie prawie nie denerwował 9h0, dla Karczoha za tajmowanie finalu od stanu 1-5 ;], Dla Maidena i Psychola (i reszty) za uciesznie Kwiatasa w finale i ogólny doping ;] No i dla całej reszty graczy za to ze poprostu tam byli ;] Gratz dla Bobka i Fila za zwyciestwo, dla Minia i Karczoha za 3 miejsce. Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Opublikowano 21 kwietnia 2008 (edytowane) nie napisze, bo on pisze dla valhalli i ma umowe z nimi na nie pisanie nigdzie indziej... moze leniwy barth splodzi cos... sie obaczy... ja z pewnoscia relacji nie napisze. acha widzialem filmiki ktore bobek zarzucil wczoraj... akcja fila na picie - PRO!! akcja bobka na guardianie - PRO!! Edytowane 21 kwietnia 2008 przez Zeratul Cytuj
ownU 0 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Sa jakies normalne wyniki a nie TOP 3 by cz0h(karczoh:P), no chyba ktos tego dopilnowal? Cytuj
KarCzoH 3 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Opublikowano 21 kwietnia 2008 (edytowane) Sa jakies normalne wyniki a nie TOP 3 by cz0h(karczoh:P), no chyba ktos tego dopilnowal? KarCzoH & Miniu vs JuanMag & Bieniu 3:1 ... poźniej napisze wyniki z map Co do atmosfery... to z tego co wiem to atmosfere tworzą ludzie do okoła ciebie i uwierz mi ze akurat na atmosfere w moim teamie i do okola niego nie moge narzekac xD bo byla co najmniej za(pipi)ista Żeby każdy wiedział ... Boczek i Flaha nie prosili mnie o tajmowanie. Sam za nimi po prostu usiadlem i zaczelem tajmowac zeby final byj jak najbardziej wyrownany i zaciety I mysle ze w jakims stopniu mi sie udało GGz wszystkim. Gratuluje Filowi i Bobkowi za 1st place, Boczkowi i Flaszce za 2nd no i oczywiście za mega gry i 4th miejsce Juanowi i Bieniowi 8) Edytowane 21 kwietnia 2008 przez KarCzoH Cytuj
ownU 0 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Opublikowano 21 kwietnia 2008 (edytowane) Cichy masz w poscie fila top8 cale wypisane ;] Pytalem o wyniki typu: xx:xx i mapa a nie o top 8 by FJ eeZ y0, m0ol Edytowane 21 kwietnia 2008 przez ownU Cytuj
TroniC 12 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Autor Opublikowano 21 kwietnia 2008 MOJ FILMIK UWAGA! Walka pomiedzy BVG to nie final! Tylko pierwsze ich spotkanie w rozpisce! Za godzine orginal w lepszej jakosci bedzie na FTP u Zeratula! Cytuj
Pchela 7 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Panowie spokojnie ;] Bylo pro, jeszcze nigdy sie tak nie ekscytowałem jakimkolwiek finałem, Bartek&Flaha wierzyłem w was do końca, szkoda - wystarczyło by parę chorych akcji ze snajpy boczka. Btw może inaczej by sie to potoczyło gdybyście grali ostatni mecz na Guardianie - tam widocznie lepiej wam szlo. NO ale nie ma co gdybać! Szacunek dla finalistów i zresztą wszystkich bo poziom był bardzo dobry. Ja chciałbym tylko zauważyć PRO zdolność Minia który przeładowuje BR'ke nosem! To co podczas meczów Miniu wyprawia z nosem jest naprawdę nie do przebicia ! MINIU NAUCZ MNIE TEGO!!!!! ogólnie Final był ciekawy ale niektórzy nie podołali zadaniu (siema Psychol) i (pipi)neli w kime na ławce xD Cytuj
TroniC 12 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Autor Opublikowano 21 kwietnia 2008 (edytowane) Jakas relacja video. Nasi gdzieś w tle - widać np. jak Psycho (Pozdr!) usuwa z ciała kurteczkę... Moj filmik (lepsza jakość) na FTP Zeratula - mam nadzieje ze da sie pobrać - bo na koniec stal przy 100% i zamknąłem sam po pół godzinie oczekiwania... Jak coś to pisać - pośle jeszcze raz. Edytowane 21 kwietnia 2008 przez TroniC Cytuj
KarCzoH 3 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Opublikowano 21 kwietnia 2008 (edytowane) KarCzoH & Miniu vs JuanMag & Bieniu I) The Pit 37:27 II) Construct 40:47 III) Guardian 46:33 IV) The Pit 37:27 Edytowane 21 kwietnia 2008 przez KarCzoH Cytuj
Yaxa 1 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Fajnie jakby ktos wrzucil tu link do tabelki z wynikami. Cytuj
miniu 1 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Jakas relacja video. Nasi gdzieś w tle - widać np. jak Psychol (Pozdr!) usuwa z ciała kurteczkę... Moj filmik (lepsza jakość) na FTP Zeratula - mam nadzieje ze da sie pobrać - bo na koniec stal przy 100% i zamknąłem sam po pół godzinie oczekiwania... Jak coś to pisać - pośle jeszcze raz. Ja wlasnie sciagam wiec chyba dziala jak sciagne to powiem czy da sie ogladac Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Opublikowano 21 kwietnia 2008 wlasnie niech ktos zrobi dokladana rozpiske meczy z wynikami... to wrzuce na delte do dzialu turnieje. A potem tylko ktos napisze relacje i doda sie zdjecia w dziale imprezy... sounds good? Cytuj
Krzys PL 28 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Tronic Wielkie dzięki za ten turniej oby takich jak najwięcej (tylko żebyś Ty tak nie latał) Gratuluje też zwycięzcą ale gdyby nie lagi to byście przegrali z Nami Bedzie mi brakowało wiecznie uśmiechniętego Motora, Psychola śpiącego na ławce, Tych pań od PS3(Barca miał załatwić nam zdjęcia z nimi), Minia który grał nosem i wielu innych rzeczy. Może ktoś podać wyniki z turnieju CODA? Tronic jak smakowała Ci nasza wiedzminianka Następnym razem będzie cytrynówka(najlepsza z chlebem z masłem i masłem). Acha jeszcze kilka tekstów ze schroniska: Pcheła do Yaxy podczas ścielenia łóżka Jak ci wyjmę to mi włożysz? Ktoś rano puka do pokoju Bartha słychać ze coś spadło z łóżka po jakiś 5min Barth otwiera drzwi -Nie śpicie już??? -Wyj.ebie ci? Ps. Znalazł ktoś ten wywiad co był z Leonem w telewizji ? I kto mi zabrał wlepki z wiedźmina? Cytuj
TroniC 12 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Autor Opublikowano 21 kwietnia 2008 (edytowane) Wszelkie filmy zapodam na bieżąco jak tylko trafia do netu. Jeszcze nie próbowałem - przed snem se strzele Edytowane 21 kwietnia 2008 przez TroniC Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi