Opublikowano 21 kwietnia 200816 l http://www.bungie.net/stats/Halo3/FileShar...rtag=h1%20Bobek enjoy ps. Ma ktos moze jakies mecze z Filipa pov? Edytowane 21 kwietnia 200816 l przez _Bobek_
Opublikowano 21 kwietnia 200816 l Gorące ręcę, trzech trzech trzech!, Pro BR, gorący burn, luźne buty, hot burn, wylał mu burna na głowę - Więcej nie spamiętałem - Może ktoś podpowie ? Mega THX dla Tronica! Odwalił kawał niesamowitej roboty, latał wszędzie, był super pomocny a co gorsza, gdy z Psycholem i Soulem chcieliśmy mu pomóc zwijać fanty w niedzielę to zwyczajnie odmówił... Dziękuję i brawo, brawo, brawo! Będzie jakiś z meczy finałowych kręconych kamerą? Edytowane 21 kwietnia 200816 l przez Maiden
Opublikowano 21 kwietnia 200816 l Autor Gdzie twoj łeb!? , Niszczenie!! , Andrzej ku...a - co ci sie stało!?! Koncze scalac... Posle na gogle video i na ftp. Zdjecia dam na picasse... Apeluje do reszty o wrzucanie co macie! Mnie na final braklo karty niestety... Edytowane 21 kwietnia 200816 l przez TroniC
Opublikowano 21 kwietnia 200816 l Koncze scalac... Posle na gogle video Czekam na linka Hoście yebany giń szmato !!! nie zdradze kto tak pocisnął
Opublikowano 21 kwietnia 200816 l no bylo wykorewnie no, jak nie bedzie jakiegos v2 to wpjerdol. grales?
Opublikowano 21 kwietnia 200816 l Autor No jak nie , jak tak? Zresztą nie wiem czy był jakiś turniej w którym nie grałeś Paweuł?? No GH to napewno żadnego nie odpuścił pomimo usiłowania zdyskwalifikowania go z ostatniego turnieju żeby mógł wygrać ktoś inny... MOJE ZDJECIA TUTAJ
Opublikowano 21 kwietnia 200816 l Top 8: 1st Bobek & FiL4 2nd Boczek & Flaha 3rd KarCzoH & Miniu 4th Bieniu & JuanMag 5th-6th Bar7h & Razgriz 5th-6th PcheL & Yaxa 7th-8th Motor & Uriziel 7th-8th Dimitr & Raptor MeGa turniej, h3 na lanie jest duzo lepsza gra niz na xbl (zauwazyl ktos, ze ginie sie duzo szybciej?). Sam Final byl HC (lubisz hardkor? KOCHAM!), Boczka snajpa w finalowych meczach byla po prostu CHORA, wszystko trafial cyborg (ale nie ciesz sie Bartek, bo i tak cie niszcze na no scope'y 1v1 haha). KwiataS = best HeyLow trash talker in Pwnland i zostaje oficjalnie nowym coachem BVG na WCG '08!! Ahhh i Bobi jestes najlepszym timejtem 2v2 jakiego w zyciu mialem (a mialem juz wielu) <3. Jeszcze raz WIELKIE DZIEKI TroniC za caly Twoj wklad w ten turniej i za przepro setup (jednak monitory LCD rOx).
Opublikowano 21 kwietnia 200816 l ta myslalem, ze w hujo czy nie gral... a jakby gral to bym sie na niego obrazil i focha strzelil... a to ze napjerdala w naciskanie tych kolorowych przyciskow na tej plastikowej zabaweczce od matela, to kazdy wie... Tronic napiszesz ta relacje w wolnej chwili? damn picass'a mam bloknietego w pracy... btw... jak wrzucicie jakies cos na serw delty to link do tego bedzie taki... http://delta-halo.com/krk/nazwapliku.avi Ahhh i Bobi jestes najlepszym timejtem 2v2 jakiego w zyciu mialem (a mialem juz wielu) <3. a ja? :o Edytowane 21 kwietnia 200816 l przez Zeratul
Opublikowano 21 kwietnia 200816 l Autor Nie wcześniej niż w przyszłym tygodniu - sry , muszę sie ogarnąć i w pracy nadgonić te 5 dni wolnego na turniej... jak ci pasuje taki termin to postaram sie cos sklecić , chyba ze ktoś walnie coś wcześniej? (Leon ma fajny warsztat pisarski - jak by ogarnial temat to może by ci relacje zrobił wcześniej , tym bardziej ze mnie na afterparty nie było a to przecież integralna czesc turnieju!! )
Opublikowano 21 kwietnia 200816 l nie widze przeszkod, jezeli tylko Leon chetny... to fajnie. A jak nie to spokojnie tydzien sie poczeka... swiat sie nie zawali...
Opublikowano 21 kwietnia 200816 l No to rozwine teraz poprzedniego posta ;] Tnx dla Tronica za to ze targi zorganizowaly turniej i on z tym nie mial nic wspolnego ;] dla Scaistqa Helmeta bo sie dobrze z nim gra i sie prawie nie denerwował 9h0, dla Karczoha za tajmowanie finalu od stanu 1-5 ;], Dla Maidena i Psychola (i reszty) za uciesznie Kwiatasa w finale i ogólny doping ;] No i dla całej reszty graczy za to ze poprostu tam byli ;] Gratz dla Bobka i Fila za zwyciestwo, dla Minia i Karczoha za 3 miejsce.
Opublikowano 21 kwietnia 200816 l nie napisze, bo on pisze dla valhalli i ma umowe z nimi na nie pisanie nigdzie indziej... moze leniwy barth splodzi cos... sie obaczy... ja z pewnoscia relacji nie napisze. acha widzialem filmiki ktore bobek zarzucil wczoraj... akcja fila na picie - PRO!! akcja bobka na guardianie - PRO!! Edytowane 21 kwietnia 200816 l przez Zeratul
Opublikowano 21 kwietnia 200816 l Sa jakies normalne wyniki a nie TOP 3 by cz0h(karczoh:P), no chyba ktos tego dopilnowal?
Opublikowano 21 kwietnia 200816 l Sa jakies normalne wyniki a nie TOP 3 by cz0h(karczoh:P), no chyba ktos tego dopilnowal? KarCzoH & Miniu vs JuanMag & Bieniu 3:1 ... poźniej napisze wyniki z map Co do atmosfery... to z tego co wiem to atmosfere tworzą ludzie do okoła ciebie i uwierz mi ze akurat na atmosfere w moim teamie i do okola niego nie moge narzekac xD bo byla co najmniej za(pipi)ista Żeby każdy wiedział ... Boczek i Flaha nie prosili mnie o tajmowanie. Sam za nimi po prostu usiadlem i zaczelem tajmowac zeby final byj jak najbardziej wyrownany i zaciety I mysle ze w jakims stopniu mi sie udało GGz wszystkim. Gratuluje Filowi i Bobkowi za 1st place, Boczkowi i Flaszce za 2nd no i oczywiście za mega gry i 4th miejsce Juanowi i Bieniowi 8) Edytowane 21 kwietnia 200816 l przez KarCzoH
Opublikowano 21 kwietnia 200816 l Cichy masz w poscie fila top8 cale wypisane ;] Pytalem o wyniki typu: xx:xx i mapa a nie o top 8 by FJ eeZ y0, m0ol Edytowane 21 kwietnia 200816 l przez ownU
Opublikowano 21 kwietnia 200816 l Autor MOJ FILMIK UWAGA! Walka pomiedzy BVG to nie final! Tylko pierwsze ich spotkanie w rozpisce! Za godzine orginal w lepszej jakosci bedzie na FTP u Zeratula!
Opublikowano 21 kwietnia 200816 l Panowie spokojnie ;] Bylo pro, jeszcze nigdy sie tak nie ekscytowałem jakimkolwiek finałem, Bartek&Flaha wierzyłem w was do końca, szkoda - wystarczyło by parę chorych akcji ze snajpy boczka. Btw może inaczej by sie to potoczyło gdybyście grali ostatni mecz na Guardianie - tam widocznie lepiej wam szlo. NO ale nie ma co gdybać! Szacunek dla finalistów i zresztą wszystkich bo poziom był bardzo dobry. Ja chciałbym tylko zauważyć PRO zdolność Minia który przeładowuje BR'ke nosem! To co podczas meczów Miniu wyprawia z nosem jest naprawdę nie do przebicia ! MINIU NAUCZ MNIE TEGO!!!!! ogólnie Final był ciekawy ale niektórzy nie podołali zadaniu (siema Psychol) i (pipi)neli w kime na ławce xD
Opublikowano 21 kwietnia 200816 l Autor Jakas relacja video. Nasi gdzieś w tle - widać np. jak Psycho (Pozdr!) usuwa z ciała kurteczkę... Moj filmik (lepsza jakość) na FTP Zeratula - mam nadzieje ze da sie pobrać - bo na koniec stal przy 100% i zamknąłem sam po pół godzinie oczekiwania... Jak coś to pisać - pośle jeszcze raz. Edytowane 21 kwietnia 200816 l przez TroniC
Opublikowano 21 kwietnia 200816 l KarCzoH & Miniu vs JuanMag & Bieniu I) The Pit 37:27 II) Construct 40:47 III) Guardian 46:33 IV) The Pit 37:27 Edytowane 21 kwietnia 200816 l przez KarCzoH
Opublikowano 21 kwietnia 200816 l Jakas relacja video. Nasi gdzieś w tle - widać np. jak Psychol (Pozdr!) usuwa z ciała kurteczkę... Moj filmik (lepsza jakość) na FTP Zeratula - mam nadzieje ze da sie pobrać - bo na koniec stal przy 100% i zamknąłem sam po pół godzinie oczekiwania... Jak coś to pisać - pośle jeszcze raz. Ja wlasnie sciagam wiec chyba dziala jak sciagne to powiem czy da sie ogladac
Opublikowano 21 kwietnia 200816 l wlasnie niech ktos zrobi dokladana rozpiske meczy z wynikami... to wrzuce na delte do dzialu turnieje. A potem tylko ktos napisze relacje i doda sie zdjecia w dziale imprezy... sounds good?
Opublikowano 21 kwietnia 200816 l Tronic Wielkie dzięki za ten turniej oby takich jak najwięcej (tylko żebyś Ty tak nie latał) Gratuluje też zwycięzcą ale gdyby nie lagi to byście przegrali z Nami Bedzie mi brakowało wiecznie uśmiechniętego Motora, Psychola śpiącego na ławce, Tych pań od PS3(Barca miał załatwić nam zdjęcia z nimi), Minia który grał nosem i wielu innych rzeczy. Może ktoś podać wyniki z turnieju CODA? Tronic jak smakowała Ci nasza wiedzminianka Następnym razem będzie cytrynówka(najlepsza z chlebem z masłem i masłem). Acha jeszcze kilka tekstów ze schroniska: Pcheła do Yaxy podczas ścielenia łóżka Jak ci wyjmę to mi włożysz? Ktoś rano puka do pokoju Bartha słychać ze coś spadło z łóżka po jakiś 5min Barth otwiera drzwi -Nie śpicie już??? -Wyj.ebie ci? Ps. Znalazł ktoś ten wywiad co był z Leonem w telewizji ? I kto mi zabrał wlepki z wiedźmina?
Opublikowano 21 kwietnia 200816 l Autor Wszelkie filmy zapodam na bieżąco jak tylko trafia do netu. Jeszcze nie próbowałem - przed snem se strzele Edytowane 21 kwietnia 200816 l przez TroniC