miniu 1 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Film sprawdzilem juz i dziala Cytuj
Flaha 25 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Na razie nie mam czasu napisać wszystkiego ale chciałem tylko sprostować że ten wynik 3-0 z finału winners brancket to głownie moja wina, nie potrzebnie wdawałem sie w dyskusje z przecwnikami co kosztowało mnie doła psychicznego z którego udało mi sie pozniej wyjsc, mysle ze jednak udało by nam sie wygrac to 2v2 gdyby nie to 3-0 z poczatku no ale cóż skill polega również na psychice gracza która w moim przypadku nie jest zbyt stabilna chociaz moze nawet czasami tego nie widac. Cytuj
MotorPL 0 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Opublikowano 21 kwietnia 2008 (edytowane) nono jestem na filmiku kiedy pierwszy raz gralem na wii xD Andrzej nie martw sie jestem lepszy w gh3 te 3 miejsce <faja> ogolnie turniej strasznie mi sie podobal takze final z Kwiatasem Krzys jak bedziesz we Wroclawiu na nastepnym turnieju to zobaczysz jeszcze ten usmiech Tronic thx za turniej w coda Edytowane 21 kwietnia 2008 przez MotorPL Cytuj
TroniC 12 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Autor Opublikowano 21 kwietnia 2008 Ma ktos filmy Raptora? Podpisane jako "RAP1" "RAP2"?? Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Opublikowano 21 kwietnia 2008 pisarza mam. tera potrzebuje dokladne wyniki i przebieg... no ruszyc tylki!! Cytuj
Zimol 85 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Panowie, gratuluje impry... Zaluje przeku,rewsko ze mnie nie bylo, ale coz zycie... Gratsy dla Tronica vel Mojego Zioma z czasow Krk w ktorego wierzylem od poczatku i wiedzialem ze odpierdzieli ladna szopke, gratsy stary, jestem z Ciebie dumny 8) Gratsy dla Fila i Bobka (za 2 tygodnie wiesz gdzie jestes ) za zwyciestwo i dla Boczka i Flahy za przekozacka walke do konca (z relacji wiem) Gratsy Uznego za Pwnage w GH3, kazde pieniadze bym postawil, nie wazne kto by tam pojechal ze Uzny wygra:D Gratulacje dla Motora, ktory ogarnia medium w GH3 ze byl przed Flaha 8) Podziekowania dla Pchely i Motora za jak najdokladniejsza jak na mozliwosci GG relacje... Tesknie za wami mordy moje! Zazdroszcze mozliwosci polanowania... PS. A tak potwierdzajac teze Fila o H3 lan > h3 XBL... pamietacie kto pierwszy zachwalal warunki gry po lanie? Filu no kto na PGA 07 pierwszy nja to zwrocil uwage... Molo sie zno! Peace Cytuj
JuanMag 159 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Wreszcie odpalilem kompa. Wielkie podziekowania dla Tronica :piwo: , chlopak niezle sie napracowal przy calej tej imprezie, było super !!! Na rekach powinno sie Ciebie nosic Bieniu big thx do Ciebie rowniez za wspolna gre. Niestety nie skonczylo sie tak jak planowalismy , glownie za moja sprawa , baaardzo slaba forma w tym dniu. Sorki jeszcze raz, sam jestem zly na siebie, ale coz czasami tak bywa. Dzieki wszystkim Halo freakom za wspolna zabawe i gratulacje dla TOP3 !!! :1pl: Do zobaczenia nastepnym razem :twisted2: Cytuj
Yaxa 1 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Raptor jak masz tabelke cala to wklejaj. Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Opublikowano 21 kwietnia 2008 no przeca je ftp podany przeze mnie przed pyskowka... tylko zapodaj linka do plika, bo musze to w pracy jeszcze sciagnac... siedze tu jeszcze z 1h 30 min... Cytuj
KarCzoH 3 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Zara znajde jakis ftp czy fileshare i wrzuce excela. www.wyslijto.pl Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Tabelka do sciagniecia: http://dodownload.filefront.com/10051620//...6c28bff79974a67 Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Opublikowano 21 kwietnia 2008 moze ktos tego excela sciagnac z tego linka i poslac mi na maila albo wrzucic na mojego ftp i zapodac linka, bo ten co raper uzyl je u mnie zablokowany w pracy. Dziekuje... Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 21 kwietnia 2008 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Boczek i Flash są dla mnie zwycięzcami. Ostatnie mecze w ich wykonaniu były po prostu chore. Mam wrażenie, że pewność siebie jakiej nabrali w kolejnych meczach, sprawił, że podswiadomie wyszli z założenia, że ostatni, decydujący mecz po prostu wygrają - Tym bardziej przy takim dopingu Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Opublikowano 21 kwietnia 2008 zamiast (pipi)c mozecie mi wyslac tego excela!!!? Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Opublikowano 21 kwietnia 2008 zamiast (pipi)c mozecie mi wyslac tego excela!!!? Jak tylko wlaczysz tlena to ci podesle . Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Opublikowano 21 kwietnia 2008 wlasnie o to chodzi, ze w pracy jestem i nie mam do niczego dostepu poza wlasnym ftp, tym forum i kurna mailem. Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Udalo mi sie wbic w koncu na twojego FTP Zeratul. Drabinka rowniez zuploadowana tam . krk_turniej_drabinka.xls Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Opublikowano 21 kwietnia 2008 to podaj link, albo chociaz nazwy plikow... dzieki. Cytuj
TroniC 12 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Autor Opublikowano 21 kwietnia 2008 (edytowane) Wystartował konkurs na MVP turnieju -pisze tutaj bo widze ze sie wszyscy w tym temacie zebrali... Edytowane 21 kwietnia 2008 przez TroniC Cytuj
Uzny 94 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Super fajny turniej byl, Tronic to czlowiek godny calkowitego zaufania. Jesli jestes waznym panem i czytasz to, nie zastanawiaj sie dluzej, zaufaj! Naprawde warto! Cytuj
TroniC 12 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Autor Opublikowano 21 kwietnia 2008 THX PAWEUŁ! ^_^ Co z waszymi filmami i zdjeciami? Acha - podobno w turnieju brała udział ekipa z redakcji PSX Extreme-a. Prawda to? Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Ci co chcieli, poczytali. Zrobilem cos czego nienawidze i poczyscilem troche chlewu. Zapraszam do dyskusji o turnieju, na poziomie i bez obrazania sie . Cytuj
Gość Soul Opublikowano 21 kwietnia 2008 Opublikowano 21 kwietnia 2008 (edytowane) TroniC rządzisz wypas turniej wypas atmosfera ( no może nie do końca) no ale to już nie Twoja wina ,organizacja pełna podziwu było tak jak być powinno ,kawał dobrej roboty. Co do H3 i top 8 to mnie to w ogóle nie interesuje (tak jak sama gra H3 ) swoje wiem ,a wiem tyle że na pewno wygrał bym z Psychem na Rapotra i jego teamejta no ale kogo to interesuje nie mnie by najmniej . Thx dla Uznego za grańsko w NG pozdro wariat Edytowane 21 kwietnia 2008 przez Soul Cytuj
KarCzoH 3 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Opublikowano 21 kwietnia 2008 THX PAWEUŁ! ^_^ Co z waszymi filmami i zdjeciami? Acha - podobno w turnieju brała udział ekipa z redakcji PSX Extreme-a. Prawda to? Chyba nie prawda bo nikogo z PE nie skojarzyłem Hmm ogolnie to mamy problem zeby dodac filmiki na File Share Cytuj
BarteQ 1 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Opublikowano 21 kwietnia 2008 Nie wie moze ktos jak przeniesc mecze nagrane na koncie stworzonym na turnieju (silver) na inne konto ktorym mozna by to wyslac na fileshere ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi