Raptor 226 Opublikowano 23 kwietnia 2008 Opublikowano 23 kwietnia 2008 Krzys, z Uznym bylo tak: Fil & Bobek grali rozgrzewke z Flaha i Boczkiem przed finalem. Ci drudzy zaczeli sie juz denerwowac, ze tak dlugo to trwa wiec powiedzieli do Uznego zeby im wylaczyl konsole. Uzny podbil, popatrzyl chwile i reset Miny Boba i Fila byly priceless wtedy ROTFL HAHAHA . Uzny normalnie piwo Ci stawiam przy nastepnym spotkaniu . Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 23 kwietnia 2008 Opublikowano 23 kwietnia 2008 (edytowane) juz sie dokopalem, pierwsze miejsce: Polish-Elite-Team !!! MATII, KIKS, CRACOVIA, KUBA85pl ogolnie pisza na swojej stronie klanowej ze fajnie bylo pojechac xbox'owcow i to do tego na klockach Nie było radarów, a oni stali w takich miejsach że można było się obsrać swiątecznym twarogiem. Kampery takie, że dawno takich nie widziałem. Ale jakoś, zanim zaczęli kampić to jakoś "xboxowców nie jechali". Dopiero potem Uber PRO taktykę obrali. Zresztą spytaj Paweua a raczej częściej grają w Halo (oprócz Uznego) pojechali pro PS3 CoD playerów i na końcu zajęli drugie miejsce PRO PS3 COD playerów nie pojechali... A z tej drużyny to tylko Juan mało grał w COD (Bodaj dwa razy). Pawełek grać umie, i to bardzo, bardzo dobrze, uwierz mi. Zaś Bieniowi pożyczyłem COD'a na dłuszy czas do domu swego czasu. Grywał też bywając u mnie na wódeczcę. Więc sytuacja nie jest taka jaką ją przedstawiasz. Co do postu Dziobaka: A ty Maidenku, grasz sobie TDM z miszczami na poziomach 1-20 (to jakby w H3 Generał grał z typem na 5 lvl) a potem się dziwisz że tyłek dostajesz LOL, co ty pie.przysz ; / Jeżeli nie ma chłopaków na livie to gram z naprawdę dobrymi wariatami z Francji LOL Jak się gra z dobrymi waritami to nie ma czasu na obronę pozycji (mówię o TDM) Oni po prostu zagrali MEGA kamperiadę. Każdy Ci to powie. A jeżeli chcesz z nami pograć to nasze gamertagi znasz... Skopiesz na tylki ; p Edytowane 23 kwietnia 2008 przez Maiden Cytuj
_Bobek_ 19 Opublikowano 23 kwietnia 2008 Opublikowano 23 kwietnia 2008 (edytowane) Krzys, z Uznym bylo tak: Fil & Bobek grali rozgrzewke z Flaha i Boczkiem przed finalem. Ci drudzy zaczeli sie juz denerwowac, ze tak dlugo to trwa wiec powiedzieli do Uznego zeby im wylaczyl konsole. Uzny podbil, popatrzyl chwile i reset Miny Boba i Fila byly priceless wtedy I wogole to chcialem jeszcze pogratulowac wszystkim na podium. Daliscie rade chlopaki. No tak było Co nie zmienia faktu, ze 5 minut nam nawet nie dali, kiedy oni juz byli rozgrzani po meczach z karczohem i miniem, spoko :closedeyes: EDIT: paweu tez masz konto na ich-klasie :> Edytowane 23 kwietnia 2008 przez _Bobek_ Cytuj
Dziobak_ 1 Opublikowano 23 kwietnia 2008 Opublikowano 23 kwietnia 2008 (edytowane) juz sie dokopalem, pierwsze miejsce: Polish-Elite-Team !!! MATII, KIKS, CRACOVIA, KUBA85pl ogolnie pisza na swojej stronie klanowej ze fajnie bylo pojechac xbox'owcow i to do tego na klockach Nie było radarów, a oni stali w takich miejsach że można było się obsrać swiątecznym twarogiem. Kampery takie, że dawno takich nie widziałem. Ale jakoś, zanim zaczęli kampić to jakoś "xboxowców nie jechali". Dopiero potem Uber PRO taktykę obrali. Zresztą spytaj Paweua a raczej częściej grają w Halo (oprócz Uznego) pojechali pro PS3 CoD playerów i na końcu zajęli drugie miejsce PRO PS3 COD playerów nie pojechali... A z tej drużyny to tylko Juan mało grał w COD (Bodaj dwa razy). Pawełek grać umie, i to bardzo, bardzo dobrze, uwierz mi. Zaś Bieniowi pożyczyłem COD'a na dłuszy czas do domu swego czasu. Grywał też bywając u mnie na wódeczcę. Więc sytuacja nie jest taka jaką ją przedstawiasz. Jedyne co jest z dupy to brak możliwości ustawiania klas, ale tak już jest na LANie i hoi. CZĘŚĆ TREŚCI ZOSTAŁA WYKASOWANA NA ŻYCZENIE PEWNEGO PTYSIA :*. Ta gra polega na obronie pozycji i tyle, tu sie nie lata po całej mapie jak w H3. Jednym to odpowiada, drugim nie Edytowane 23 kwietnia 2008 przez Dziobak_ Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 23 kwietnia 2008 Opublikowano 23 kwietnia 2008 TO JEST TEMAT ODNOSNIE TURNIEJU HALO3, A NIE COD4 - KONIEC DYSKUSJI ODNOSNIE TURNIEJU COD4, ZALOZCIE SOBIE GDZIE INDZIEJ TEMAT O TYM JAK ZAMIERZACIE POLEMIZOWAC ODNOSNIE TURNIEJU COD4. Mala ciekawostka z top3 jest ok, ale nie dyskusja odnosnie tamtego turnieju. Dalsze posty beda usuwane - zalozcie sobie odpowiedni temat w dziale Xbox360. Cytuj
Pchela 7 Opublikowano 23 kwietnia 2008 Opublikowano 23 kwietnia 2008 Zeratul - jak tak rzucasz zdrapkami to jak masz w zapasie jeszcze jedna to możesz mi podesłać na PW bo jeszcze ja na dysku posiadam jeden finałowy mecz z oczu Boczka na Guardianie i do tego mam wycięta jedna akcje Boczka która ma startować do MVP - Sniper Spree Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 23 kwietnia 2008 Opublikowano 23 kwietnia 2008 (edytowane) Krzys, z Uznym bylo tak: Fil & Bobek grali rozgrzewke z Flaha i Boczkiem przed finalem. Ci drudzy zaczeli sie juz denerwowac, ze tak dlugo to trwa wiec powiedzieli do Uznego zeby im wylaczyl konsole. Uzny podbil, popatrzyl chwile i reset Miny Boba i Fila byly priceless wtedy I wogole to chcialem jeszcze pogratulowac wszystkim na podium. Daliscie rade chlopaki. LOL Zglaszam akcje Uznego na MVP!!! Pchela nie mam juz zdrapek i nie jade do GS, bo za kazdym razem jak tam korwa jade to kupuje gre. Wczoraj kupilem Vikinga teraz bedzie ten Viking lezal przez 3 miesiace zafoliowany bo i tak nie mam czasu w niego grac. Edytowane 23 kwietnia 2008 przez Zeratul Cytuj
TroniC 12 Opublikowano 23 kwietnia 2008 Autor Opublikowano 23 kwietnia 2008 Tez bym chciał mieć takie problemy! Cytuj
KarCzoH 3 Opublikowano 23 kwietnia 2008 Opublikowano 23 kwietnia 2008 Krzys, z Uznym bylo tak: Fil & Bobek grali rozgrzewke z Flaha i Boczkiem przed finalem. Ci drudzy zaczeli sie juz denerwowac, ze tak dlugo to trwa wiec powiedzieli do Uznego zeby im wylaczyl konsole. Uzny podbil, popatrzyl chwile i reset Miny Boba i Fila byly priceless wtedy I wogole to chcialem jeszcze pogratulowac wszystkim na podium. Daliscie rade chlopaki. LOL Zglaszam akcje Uznego na MVP!!! Pchela nie mam juz zdrapek i nie jade do GS, bo za kazdym razem jak tam korwa jade to kupuje gre. Wczoraj kupilem Vikinga teraz bedzie ten Viking lezal przez 3 miesiace zafoliowany bo i tak nie mam czasu w niego grac. Hmm ... próbowałem już 2 razy uploadowac swoje fotki w rarze na ftp'a i cos nie poszlo. Ustawione jest odbieranie czy to coś ja zlamiłem ? Jak tak to pogrzebie u siebie w czym tkwi problem. Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 23 kwietnia 2008 Opublikowano 23 kwietnia 2008 zlamiles... na bank sie da... raper tez miales jakies problemy ale silna wola je przezwyciezyl. Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 23 kwietnia 2008 Opublikowano 23 kwietnia 2008 zlamiles... na bank sie da... raper tez miales jakies problemy ale silna wola je przezwyciezyl. Limit sesji na ftp: 2. Tylko to jest upierdliwe. Cytuj
AiszA 91 Opublikowano 23 kwietnia 2008 Opublikowano 23 kwietnia 2008 Gratuluję wszystkim na podium a szczególnie koledze Bobkowi, szacuneczek :1pl: Szkoda, że PE nie stać na patronat dla "naszych" chłopaków Cytuj
barth 70 Opublikowano 24 kwietnia 2008 Opublikowano 24 kwietnia 2008 Bobek, podziękuj ładnie miłej koleżance TroniC, a gadali wy wogóle z PE? Cytuj
_Bobek_ 19 Opublikowano 24 kwietnia 2008 Opublikowano 24 kwietnia 2008 Podziekowałem juz dawno ;P. Nie jestem pewny, ale napisze ~~> Co do samego PE. Nie znam całej historii z tym kącikiem "HALO ARENA", ale podobno nas olali, nie chcieli przeznaczyc jednej stronki dla nas. To po co sie prosic o patronat? Skoro neło samo uderzyło z propozycją kącika i pewnie tez TRonic nie mial problemow, zeby zalatwic patronat od morfeusza... Cytuj
KarCzoH 3 Opublikowano 24 kwietnia 2008 Opublikowano 24 kwietnia 2008 (edytowane) Bo neło teraz ma target rozpowszechnić/rozreklamować "pro gaming" w polsce A PE se tam woli skrobać recki, newsy i w szarej strefie napisać, że jakieś białe fartuchy w USA połączyły ze sobą kilkadziesiąt konsol PS3 ... <_< Edytowane 24 kwietnia 2008 przez KarCzoH Cytuj
_Bobek_ 19 Opublikowano 24 kwietnia 2008 Opublikowano 24 kwietnia 2008 (edytowane) Zawsze bardziej sie przeciez skupiali na reckach i pjer,dołach niz jakims 'pr0 gamingu' ;]. Edytowane 24 kwietnia 2008 przez _Bobek_ Cytuj
KarCzoH 3 Opublikowano 24 kwietnia 2008 Opublikowano 24 kwietnia 2008 Nie wiem jak teraz bo juz ich nie czytam (raz była strona o Halo dla nas poświęcona :? ... na dłuższą metę mnie znudziło. Może dla tego, że Shiva już tam nie pracuje Fajnie było nie raz i nie sto pogadać z nim przy % o insajd PE 8) Cytuj
TroniC 12 Opublikowano 24 kwietnia 2008 Autor Opublikowano 24 kwietnia 2008 Z PE nie gadalem bo wlasciwie odrazu poszly rozmowy z NEO... Cichy cos mial gadac o patronacie nad turniejem GoW , ale skoro turnieju nie bylo jak wiadomo - znaczy ze nic nie zalatwil... A PE? No moze nastepnym razem udeze do nich - Cytuj
cichy_ 1 Opublikowano 24 kwietnia 2008 Opublikowano 24 kwietnia 2008 Owszem uderzyłem do PE, ale kompletnie mnie olalali... Niech sobie piszą te swoje recki i co tam tylko chcą ale stracili w moich oczach bardzo dużo. Ostatnio doszedłem do błyskawicznej współpracy z Neo Plus i teraz wiem komu tak na prawdę zależy na rozpowszechnianiu Gamingu w Polsce i robieniu czegoś od Graczy dla Graczy. Wielkie gratzy dla nich. Turniej GoWa nie wyszedł z wyżej wymienionego powodu, a szkoda. W sumie miałem jeszcze zamiar pojechać na turniej CoD4 ale wyszło tak, że nikt ze sceny się tam nie wybierał Cytuj
Raptor 226 Opublikowano 24 kwietnia 2008 Opublikowano 24 kwietnia 2008 Co do samego PE. Nie znam całej historii z tym kącikiem "HALO ARENA", ale podobno nas olali, nie chcieli przeznaczyc jednej stronki dla nas. To po co sie prosic o patronat? Skoro neło samo uderzyło z propozycją kącika i pewnie tez TRonic nie mial problemow, zeby zalatwic patronat od morfeusza... Jezeli bedzie wystarczajaco duzo interesujacych i na poziomie materialow, nie ma problemu. Mozna ewentualnie robic cos z kacikiem FPP - tak sprawa wygladala jakis czas temu. Cichy z kim dokladnie rozmawiales, tak z ciekawosci? Cytuj
Naphilim 0 Opublikowano 24 kwietnia 2008 Opublikowano 24 kwietnia 2008 Chciałem podziękować wszystkim za wspaniałą atmosferę turnieju i to, że nauczyliście ochroniarzy grać w Guitar Hero Mam nadzieję, że za rok uda nam się zorganizować dla was więcej sprzętu i lepszej jakości (bez kabla pod nogami). Tymczasem zapraszam do relacji TroniCa z turnieju, którą zamieściliśmy na Engarde.pl Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 24 kwietnia 2008 Opublikowano 24 kwietnia 2008 Podziekowałem juz dawno ;P. Nie jestem pewny, ale napisze ~~> Co do samego PE. Nie znam całej historii z tym kącikiem "HALO ARENA", ale podobno nas olali, nie chcieli przeznaczyc jednej stronki dla nas. To po co sie prosic o patronat? Skoro neło samo uderzyło z propozycją kącika i pewnie tez TRonic nie mial problemow, zeby zalatwic patronat od morfeusza... To co my tu jeszcze robimy? Cytuj
Dziobak_ 1 Opublikowano 24 kwietnia 2008 Opublikowano 24 kwietnia 2008 Wiesz Zerciu, ty jesteś skazany na forum PE, bo masz permamentnego bana na forum morfeusza Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 24 kwietnia 2008 Opublikowano 24 kwietnia 2008 wiem, bo sam o niego poprosilem... Cytuj
cichy_ 1 Opublikowano 24 kwietnia 2008 Opublikowano 24 kwietnia 2008 Cichy z kim dokladnie rozmawiales, tak z ciekawosci? Wysłałem dwa maile do sciery z zapytaniem, ale bez odzewu, zainteresowania tematem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi