Gość Soul Opublikowano 12 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2008 To we dwoje jedziemy Zobaczymy czy Juan mnie zabierze ze sobą ,jadę tam na granie w Halo 3 a zwłaszcza w COD4 i to tam wolał bym Cię widzieć w moim teami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 12 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2008 raper, jedziesz?!11111 Tak jedziem! Specialnie wolne z pracy wzielem I przy okazji z Mazzim sie bede po krakowie rozbijal Cytuj Odnośnik do komentarza
KarCzoH 3 Opublikowano 12 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2008 raper, jedziesz?!11111 Tak jedziem! Specialnie wolne z pracy wzielem I przy okazji z Mazzim sie bede po krakowie rozbijal Z Mazzim + Karczoh Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 12 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2008 raper, jedziesz?!11111 Tak jedziem! Specialnie wolne z pracy wzielem I przy okazji z Mazzim sie bede po krakowie rozbijal Z Mazzim + Karczoh A jak najchetniej haha Nie mam nic przeciwko, wrecz bardzo chetnie . Bedzie niezly turniej i after party po turnieju haha... jak ja wroce do domu i do roboty to ja nie wiem . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 12 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2008 O Calla to ty się nie martw Cytuj Odnośnik do komentarza
TroniC 12 Opublikowano 22 marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 marca 2008 Od 25 marca za darmo do pobrania będzie "Heroic Map Pack"... Dajemy mapy z niego do turnieju? Cytuj Odnośnik do komentarza
miniu 1 Opublikowano 22 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2008 Ja bym dal te mapy sa super (a dokladnie mapa bo ta przypominajaca wizarda wykasowali) Cytuj Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 22 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 marca 2008 nie wykasowali, tylko nie dają do playlist mlg, bo przycina na split-screenie (jak i isolation zresztą), w lidze dalej będzie, więc ja jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza
miniu 1 Opublikowano 23 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2008 nie wykasowali, tylko nie dają do playlist mlg, bo przycina na split-screenie (jak i isolation zresztą), w lidze dalej będzie, więc ja jestem za Na MLG tez jej nie graja bo sa nie tylko problemy ze splitem ale tez dlatego ze jest problem ze spawnami. Cytuj Odnośnik do komentarza
TroniC 12 Opublikowano 26 marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 marca 2008 Ok - dawno nic nie było w temacie. Na chwile obecną - patronat nad turniejem obejmuje miesięcznik NEO+. Wraz z Targami LEVEL_01 ufundowali puchary dla pierwszej trojki - zdjęć nie ma jeszcze , ale to rzecz pewna. Dodatkowo zwycięska dwójka otrzyma prenumeratę roczna miesięcznika , a miejsce drugie półroczna. Od siebie (choć mam nadzieje ze znajdę sponsora ) daje śliczne repliki BR-ki w ilości 2 sztuk dla zwycięzców. Repliki w skali 1x35 (ok.15 cm) - ideał do postawienia na półeczce! Oczywiście to nie wszystko - pisze to co mam już pewne ale mam nadzieje ze będzie tego więcej Cytuj Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 26 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2008 no dobra, to jakby tu teraz zrobić, żeby wszyscy lepsi ode mnie nie mogli grać? już wiem, upieke ciasto ze środkami przeczyszczającymi i poczęstuje wszystkich, w ten sposób cały turniej spędzą w kiblu....chwila, czy ja to powiedziałem głośno? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pchela 7 Opublikowano 26 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2008 TroniC no bez jaj, organizujesz, meczysz sie i będziesz jeszcze z własnej kieszeni wkładał na nagrody ? To my powinniśmy sie zrzucić na nagrodę dla Ciebie za organizacje i wytrwałość. Cytuj Odnośnik do komentarza
TroniC 12 Opublikowano 26 marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 marca 2008 Wystarczy jak mi dacie napić sie wódki afterparty... Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 26 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2008 musze se kupic ta brke... Cytuj Odnośnik do komentarza
Jędrek 3 Opublikowano 26 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2008 Ktos zamierza jechac przez Wroclaw, albo wsiadac na trasie Wroclaw - Krakow? Mam tu glownie na mysli Krzysia i Yaxe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzys PL 28 Opublikowano 26 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2008 (edytowane) no dobra, to jakby tu teraz zrobić, żeby wszyscy lepsi ode mnie nie mogli grać? już wiem, upieke ciasto ze środkami przeczyszczającymi i poczęstuje wszystkich, w ten sposób cały turniej spędzą w kiblu....chwila, czy ja to powiedziałem głośno? To nie wyjdzie ja już planowałem żeby na PGA ich wszystkich pozamykać ale oni przed turniejem nie piją Ktos zamierza jechac przez Wroclaw, albo wsiadac na trasie Wroclaw - Krakow? Mam tu glownie na mysli Krzysia i Yaxe. Ja ale dam Ci znać jakoś na początku kwietnia. Wystarczy jak mi dacie napić sie wódki afterparty... wink.gif No to masz na 100% Edytowane 26 marca 2008 przez Krzys PL Cytuj Odnośnik do komentarza
Yaxa 1 Opublikowano 26 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2008 Jedrek ja jade ale w piatek rano juz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 28 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 marca 2008 Ok z Wawki jedzie najprawdopodobniej skład 4 osobowy - ja ,Juan ,Bieniu , Psycho. Cytuj Odnośnik do komentarza
JuanMag 159 Opublikowano 29 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2008 Tronic znasz moze jakis tani motelik blisko tych targów <_<? Cytuj Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 29 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 marca 2008 Gadajcie z pchelem, on cośtam wykombinował, może wylądujecie tam gdzie my i rozwalimy tą bude <_< Cytuj Odnośnik do komentarza
Bieniu 5 Opublikowano 30 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2008 Ok z Wawki jedzie najprawdopodobniej skład 4 osobowy - ja ,Juan ,Bieniu , Psycho. Potwierdzam, stawiam się jeśli nie zdarzy sie wypadek losowy pokroju mojej śmierci... Cytuj Odnośnik do komentarza
KarCzoH 3 Opublikowano 30 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2008 Też sie pojawie jak w piatek nie zapije za bardzo Choć ... na dobrym kacu fajnie sie gra Cytuj Odnośnik do komentarza
miniu 1 Opublikowano 30 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2008 Też sie pojawie jak w piatek nie zapije za bardzo Choć ... na dobrym kacu fajnie sie gra Masz byc i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza
Jędrek 3 Opublikowano 30 marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 marca 2008 krzys - odezwij sie na gg do mnie, nie mam twojego numeru wiec sie przedstaw najpierw Trzeba dogadac wyjazd. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Bobek_ 19 Opublikowano 1 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 kwietnia 2008 HUGE Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi