Pchela 7 Opublikowano 5 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2008 (edytowane) INFO Towarzystwo Filomatów i Filaretów kwateruje sie TU - (http://www.ssm.com.pl/) w ilości = 14 (Meldować można sie 18.04.2008 od godziny 17:00, jednakże jeżeli ktoś pojawi sie wcześniej jest możliwość zostawienia tam bagaży) Edytowane 5 kwietnia 2008 przez Pchela Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzys PL 28 Opublikowano 5 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2008 fotoshop owns korel I tak paint jest najlepszy INFO Towarzystwo Filomatów i Filaretów kwateruje sie TU - (http://www.ssm.com.pl/) w ilości = 14 (Meldować można sie 18.04.2008 od godziny 17:00, jednakże jeżeli ktoś pojawi sie wcześniej jest możliwość zostawienia tam bagaży) Parę punktow regulaminu mnie niepokoi np W godz. od 22.00 do 6.00 dnia następnego obowiązuje cisza nocna. Zobowiązuje się turystów do przygotowywania posiłków wyłącznie w kuchniach, a spożywanie w jadalniach No a ten mnie załamał Picie alkoholu, palenie tytoniu, używanie narkotyków na terenie Schroniska jest kategorycznie zabronione Cytuj Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 5 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2008 w końcu jest to schronisko MŁODZIEŻOWE. No nic, "dopalacze" skonsumujemy w jakimś pokoju btw. może zrobimy sobie grilla nocą? z tego ci widziałem to jest opcja wypożyczenia Cytuj Odnośnik do komentarza
Yaxa 1 Opublikowano 5 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2008 Jestem za grillem Longer - regulaminy sa po to zeby je lamac Cytuj Odnośnik do komentarza
Pchela 7 Opublikowano 5 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2008 Słyszałem ze TroniC ma na oku fajny klub w którym można pograć na 360 i popić przy okazji. Prawda to ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzys PL 28 Opublikowano 5 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2008 Jestem za grillem Longer - regulaminy sa po to zeby je lamac Popieram Słyszałem ze TroniC ma na oku fajny klub w którym można pograć na 360 i popić przy okazji. Prawda to ? Nie popieram bo: 1. Może Tronic nam załatwi sprzęt do pokoi (przynajmniej mam nadzieje). 2. Nie wpuszcza nas gdziekolwiek ze swoim sprzętem i nie myślę tu o elektronice 3. Wątpię że to jest otwarte całodobowo (a jak sam powiedziałeś że jest problem z dojazdem do noclegowni w nocy) Cytuj Odnośnik do komentarza
Yaxa 1 Opublikowano 5 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2008 Pub o ktorym mowil Tronic jest wlasnie pubem dla graczy i sprzet maja tam jakis chyba, jesli by sie udalo tam zalatwic miejsce na cala noc to super a jak nie to trudno, wrocimy do schroniska. Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzys PL 28 Opublikowano 5 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2008 Wcale nie myślałem o konsolach. Bo to w tym pubie ma być Afterparty? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yaxa 1 Opublikowano 5 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2008 A sorry nie doczytalem do konca No niby mialo byc ale chyba Tronic nic nie zalatwil w tym temacie, trzeba czekac az sam sie wypowie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 5 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2008 dla tych co sie z painta smiali http://youtube.com/watch?v=uk2sPl_Z7ZU ale jaja stare pruki w schronisku mlodziezowym chca sie zatrzymac Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzys PL 28 Opublikowano 5 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2008 dla tych co sie z painta smiali http://youtube.com/watch?v=uk2sPl_Z7ZU ale jaja stare pruki w schronisku mlodziezowym chca sie zatrzymac Ale za to jakie schronisko Pin ponga maja, gryla też i najważniejsze JEST TANIE Ja nic o pajncie nie pisałem Cytuj Odnośnik do komentarza
Pchela 7 Opublikowano 5 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2008 Jak ktoś potrafi rysować/malować to wtedy mu chyba nie robi różnicy jaki program, byle był tablet ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
TroniC 12 Opublikowano 6 kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2008 (edytowane) Afterparty w pubie o którym wspominałem niestety odpada... Jutro powinienem wiedzieć czy uda sie pożyczyć monitory. Kto może przywieźć wiosło do GH? (oczywiście z możliwością użyczenia do gry dla odwiedzających - trzeba promować grę... )? Edytowane 6 kwietnia 2008 przez TroniC Cytuj Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 6 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2008 przywioze jeśli będe jechał samochodem, jeśli pociągiem to niestety odpada Cytuj Odnośnik do komentarza
Naphilim 0 Opublikowano 6 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2008 Nocowałem kiedyś w tym schronisku i warunki są znośne Do tego dojazd stamtąd na Targi jest dość fatalny, ale najwygodniej jest się doturlikać do Nowohuckiej i tam coś łapać, albo polecieć z buta przez Wisłę - prawdopodobnie będzie szybciej. W bezpośredniej okolicy schroniska macie całodobową stację benzynową, na której jeśli pamiętam dobrze jest bankomat i alko... znaczy jest zaopatrzenie. Okolica jest dość spokojna więc nie powinniście napotkać grup lokalnych sportowców w dresach. Z ciekawostek, jakieś dwa kilometry dalej jest oczyszczalnia ścieków i piękny widok na elektrociepłownię na Łęgu Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzys PL 28 Opublikowano 6 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2008 Nocowałem kiedyś w tym schronisku i warunki są znośne Do tego dojazd stamtąd na Targi jest dość fatalny, ale najwygodniej jest się doturlikać do Nowohuckiej i tam coś łapać, albo polecieć z buta przez Wisłę - prawdopodobnie będzie szybciej. W bezpośredniej okolicy schroniska macie całodobową stację benzynową, na której jeśli pamiętam dobrze jest bankomat i alko... znaczy jest zaopatrzenie. Okolica jest dość spokojna więc nie powinniście napotkać grup lokalnych sportowców w dresach. Z ciekawostek, jakieś dwa kilometry dalej jest oczyszczalnia ścieków i piękny widok na elektrociepłownię na Łęgu A jakiś cało dobowy jest? Bo na CPNie jest przeważnie dosyć drogo. Eee to fajna okolica jak sie nam znudzi granie w pokojach to będzie co zwiedzać Cytuj Odnośnik do komentarza
Leon PL 1 Opublikowano 6 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2008 W regulaminie noclegowni jest wyraźnie podkreslone że każdy kto che spedzic w niej noc musi w swoim wyposazeniu musi miec chociaz 0.5 litra czystej vody nie gazowanej Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzys PL 28 Opublikowano 6 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2008 (edytowane) Ale to się dotyczy tylko jednej nocy??? Np jak chce spędzić dwie noce to muszę mieć 1 (jeden) litr Vody? Edytowane 6 kwietnia 2008 przez Krzys PL Cytuj Odnośnik do komentarza
TroniC 12 Opublikowano 6 kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2008 (edytowane) W regulaminie noclegowni jest wyraźnie podkreslone że każdy kto che spedzic w niej noc musi w swoim wyposazeniu musi miec chociaz 0.5 litra czystej vody nie gazowanej Zgadzam sie z tobą Leon - tak pisze... Problem w tym ze bedziesz nocowal w SCHRONISKU , noclegownia jest w innym miejscu Edytowane 6 kwietnia 2008 przez TroniC Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzys PL 28 Opublikowano 6 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2008 (edytowane) W regulaminie noclegowni jest wyraźnie podkreslone że każdy kto che spedzic w niej noc musi w swoim wyposazeniu musi miec chociaz 0.5 litra czystej vody nie gazowanej ... Problem w tym ze bedziesz nocowal w SCHRONISKU , noclegownia jest w innym miejscu Nie łapie tego. EDIT: Ciebie ten punkt regulaminu nie dotyczy bo Leon nie zauważył tam podpunktu Organizator /Sprzątający przy turnieju nocuje w noclegowni ale nic nie musi przynosić Edytowane 6 kwietnia 2008 przez Krzys PL Cytuj Odnośnik do komentarza
TroniC 12 Opublikowano 6 kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2008 W regulaminie noclegowni jest wyraźnie podkreslone że każdy kto che spedzic w niej noc musi w swoim wyposazeniu musi miec chociaz 0.5 litra czystej vody nie gazowanej ... Problem w tym ze bedziesz nocowal w SCHRONISKU , noclegownia jest w innym miejscu Nie łapie tego. EDIT: Ciebie ten punkt regulaminu nie dotyczy bo Leon nie zauważył tam podpunktu Organizator /Sprzątający przy turnieju nocuje w noclegowni ale nic nie musi przynosić Sup! Thx! ŁAP : NOCLEGOWNIA KRAKÓW Cytuj Odnośnik do komentarza
Leon PL 1 Opublikowano 7 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2008 (edytowane) przecież w krakowie we wszystkich ośrodkach gdzie można spędzić noc są takie same regulaminy ...na jedno wychodzi Edytowane 7 kwietnia 2008 przez Leon PL Cytuj Odnośnik do komentarza
KarCzoH 3 Opublikowano 7 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2008 przed ostatnia wersja plaktu ostateczną zobaczycie na turnieju ... może się załapiecie po turnieju na taki plakacik Cytuj Odnośnik do komentarza
_Bobek_ 19 Opublikowano 7 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2008 Najs man 9h0, ten plakacik musze miec ;P Cytuj Odnośnik do komentarza
TroniC 12 Opublikowano 7 kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2008 (edytowane) Będą 2 plakaty - Karczocha i Uznego. Beta Uznego: Edytowane 7 kwietnia 2008 przez TroniC Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi