barth 70 Opublikowano 7 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2008 zamawiam sobie po jednym! koniecznie muszą wylądować u mnie na ścianie Cytuj Odnośnik do komentarza
Pchela 7 Opublikowano 7 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2008 Szczerze to już mi sie przejadł ten motyw z master chiefem o zachodzie słońca. Wersja Uznego zapewne zagości u mnie w pokoju w antyramie, gdzie aktualnie przebywa plakat z Saw4, mam nadzieje ze rozmiary standardowe xD Cytuj Odnośnik do komentarza
KarCzoH 3 Opublikowano 7 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2008 mam nadzieje ze rozmiary standardowe xD A3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 7 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2008 Oba plakaciki sa fpytke, ze tak powiem . No to... 12dni to go . Cytuj Odnośnik do komentarza
Yaxa 1 Opublikowano 7 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2008 Plakaciki fachura chce oba Cytuj Odnośnik do komentarza
Naphilim 0 Opublikowano 7 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2008 Jesteście niesamowici... naprawdę jestem pełen podziwu dla waszego zaangażowania. Żeby kurde wszyscy co mnie męczą o turnieje tacy byli... jak na razie scena Halo rządzi! :1pl: Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 7 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2008 ej poslijcie mi te plakaty na maila... bo nie mam w pracy dostepu do imageshack... maila znacie chyba nie? dziekuje... Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 7 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2008 widzialem uznego i mi sie nie podoba... za malo rozu... no i gejowa delta na nim je a tak na powaznie to sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza
Uzny 94 Opublikowano 7 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2008 Marcin, plakat we wczesnym stadium rozwoju wygladal tak: Niestety dostalem czerwone swiatlo A tutaj kolejna wersja: Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 7 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2008 od razu widac reke mistrza! Cytuj Odnośnik do komentarza
Uzny 94 Opublikowano 7 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2008 no korwa Cytuj Odnośnik do komentarza
KarCzoH 3 Opublikowano 7 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2008 od razu widac reke mistrza! ale pedalskie logo Delty zostało Cytuj Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 7 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2008 Ej, lepiej tak nie mów, bo Insiak może zrobić sie agresywny, jego dziewczyna robiła wczoraj pół nocy to za(pipi)iste logo delty (szkoda że zapomnieliśmy na nim umieścić adresu strony ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 7 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2008 (edytowane) Ej, lepiej tak nie mów, bo Insiak może zrobić sie agresywny, jego dziewczyna robiła wczoraj pół nocy to za(pipi)iste logo delty to chyba z dedykacja dla insa zrobila gejowskie (szkoda że zapomnieliśmy na nim umieścić adresu strony ) no ba... tera ludzie bede pol turnieju sie glowic, WTF is delta halo... http://www.google.pl/search?source=ig&...oogle&meta= proponuje dopisac markerem przed turniejem! to bedzie PRO EDIT zobaczylem plakat Karczoha i tez mi sie nie podoba, bo nie ma rozu i brakuje gejowskich elementow! a tak na powaznie to sie podoba... wszystko je pieknie poza gejowa nazwa turnieju... (kto w ogole ta nazwe wymyslil? rozumiem, ze neo+ musialo byc, ale calosc kto splodzil?) Edytowane 7 kwietnia 2008 przez Zeratul Cytuj Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 7 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2008 Spłodził to taki jeden wypłosz. Zatwierdził taki jeden staruszek z N+, potem taki jeden ojciec z forum, a potem przelali to na plakaty tacy dwaj prawie-artyści Zer, ograniczamy tą gejoze, w końcu jest równouprawnienie przekonań, wy homosy też nie możecie mieć lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 7 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2008 cos sie tak do mojej owlosionej pupci przyczepil? paweu te je gejuchem! Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2008 http://delta-halo.com/mc/index.php?option=...2&Itemid=78 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pchela 7 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2008 (edytowane) Uzny, wersja niebiesko-czerwona wypada najlepiej. Czemu nie przeszła? Komu sie nie podoba? A tak BTW: to dlaczego PE sie tym nie zainteresowało ? Edytowane 8 kwietnia 2008 przez Pchela Cytuj Odnośnik do komentarza
Leon PL 1 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2008 (edytowane) plakat Karczoha zaraz postaram sie poprawic (chodzi o te logo 4play) no i czekam jeszcze na dzielo Uznego. byly male problemy z drukarnią (wczoraj nagle koles mi powiedzial ze za free ni dy rydy jednak ich druknąć) ale juz szyszko jest ok . nie wiem jeszcze tylko na jakim papierze beda ale mysle ze nie zrobią jakiegoś bubla. plakaciki wygladaja pysznie (przynajmniej same projekty ). tak se jeszcze myslalem...może ktoś jest w stanie zlatwic jakies wlepki z logiem imprezy zeby zaiast samych ulotek (bo podejrzewam ze bedzie ich troche) odwiedzajacy mogli sobie wziasc do domu jeszcze jakas naklejke i pozniej zrobic full pro tuning konsli (biurka szafy czy deski od kibla) . Edytowane 8 kwietnia 2008 przez Leon PL Cytuj Odnośnik do komentarza
KarCzoH 3 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2008 plakat Karczoha zaraz postaram sie poprawic (chodzi o te logo 4play) no i czekam jeszcze na dzielo Uznego. byly male problemy z drukarnią (wczoraj nagle koles mi powiedzial ze za free ni dy rydy jednak ich druknąć) ale juz szyszko jest ok . nie wiem jeszcze tylko na jakim papierze beda ale mysle ze nie zrobią jakiegoś bubla. plakaciki wygladaja pysznie (przynajmniej same projekty ). tak se jeszcze myslalem...może ktoś jest w stanie zlatwic jakies wlepki z logiem imprezy zeby zaiast samych ulotek (bo podejrzewam ze bedzie ich troche) odwiedzajacy mogli sobie wziasc do domu jeszcze jakas naklejke i pozniej zrobic full pro tuning konsli (biurka szafy czy deski od kibla) . Ty mi tam nie grzeb w moim plakacie ... o zgrozo na jotpegu :catfight: Powiedz co ma byc poprawione to poprawie ... Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2008 dodaj gejowe logo delty Cytuj Odnośnik do komentarza
TroniC 12 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2008 Doszły repliki BR-ek - ciesze sie bo myślałem ze nie zdążą ale firma sie spisała... W czwartek idę po puchary - kasa od NEO+ i Targów jest w kieszeni... Ms przysłał parę sztuk smyczek i plakatów... Gamesoft z Targami dorzucą jeszcze coś do puli Nie wiem jeszcze co , ale niech ich Światowit błogosławi - nie wiem co byśmy bez nich zrobili... ^_^ MVP - padła propozycja by zrobić to na zasadzie konkursu na najlepsza akcje turnieju - każdy grający będzie mógł zapisać swoja pro akcje , a specjalnie wybrana komisja wybierze najlepszą akcje turnieju - myślę ze to idealny pomysł - nie trzeba być Pro-wymiataczem by mieć szanse wygranej. Wybór jednej akcji wyrównuje szanse wszystkich biorących udział w turnieju... Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2008 o korwa Microsoft Poland caly swoj budzet w turniej zainwestowal... chyba Fun Day w zwiazku z tym nie bedzie! ech moglem sie wczesniej zreflektowac... sam bym cos dorzucil... Cytuj Odnośnik do komentarza
Yaxa 1 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2008 Pare smyczy i plakatow, no masakra. Shame M$. Dobrze, ze chociaz inni sie bardziej spisali i dali jakies sensowniejsze nagrody. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pchela 7 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2008 (edytowane) Ej Ej TroniC to czekaj, ja mam parę smyczy z logiem X360, reszta ekipy tez coś na pewno znajdzie w swoich zbiorach, Leon załatwia plakaty. To znaczy ze możemy już robić konkurencje microShitowi ! xD No dobra - niezłe, pośmialiśmy sie wszyscy a teraz na poważnie TroniC - co będzie od MS$ ? Edytowane 8 kwietnia 2008 przez Pchela Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi