Mordechay 680 Opublikowano 12 lutego 2008 Opublikowano 12 lutego 2008 Przejdę od razu do rzeczy... Czy ktoś wie skąd można ściągnąć oficjalną ścieżkę dźwiękową do Heroes'ów? Nie powiem, że szukałem wszędzie, bo tego nie robiłem, ale jesli ktoś ma jakieś przydatne linki itp. to byłbym bardzo wdzięczny. Cytuj
ghost. 60 Opublikowano 12 lutego 2008 Opublikowano 12 lutego 2008 Oficjalna sciezka sie nie ukazała, ale w sumie dobrze, ze o tym wspominasz, bo wszystko wskazuje na to, ze takowa sie pojawi całkiem niedługo, bo 18 marca: Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 12 lutego 2008 Autor Opublikowano 12 lutego 2008 Dzięki ghost, dobrze wiedzieć. Cytuj
ghost. 60 Opublikowano 19 marca 2008 Opublikowano 19 marca 2008 No i zgodnie z tym co mówiłem, pojawił sie oficjalny soundtrack do heroes ;] wiecej info + linki: http://www.rlslog.net/va-heroes-ost-2008/ Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 26 marca 2008 Autor Opublikowano 26 marca 2008 Jestem niemile zaskoczony, że w ost nie znalazł sie mój ulubiony motyw z walki Petera z Sylarem (akcja z rozbitym szkłem) tylko jakieś jeki Shankara A cały soundtrack oceniam na 6.5/10.Gdyby nie David Bowie ocena byłaby niższa. :closedeyes: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi