Gość Kyo Opublikowano 30 października 2008 Opublikowano 30 października 2008 Heh - jaka jazda z tymi Trophies Stresujące i trudne Dlaczego ten patch nie wyszedł 3 tygodnie temu - teraz jest naprawdę w co grać Ale coś czuje że pomęczę się trochę Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 30 października 2008 Opublikowano 30 października 2008 (edytowane) pobawiłem się sekundkę i trofea w tej grze raczej należą do tej samej kategorii jak w PJ Eden czyli dla są przeznaczone dla wąskiej grupy konsolowych masochistów Jest nowy tryb gry specjalnie z planszami dla trofeów. btw.chyba pierwsza gra z dostępnych(we wszystkie nie grałem więc pisze chyba) która umożliwia po patchu puszczanie muzyki bezpośrednio z XMB ,a nie po przez opcję w grze... Edytowane 30 października 2008 przez Ficuś Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 30 października 2008 Opublikowano 30 października 2008 Ja o dziwo zaliczyłem pierwsze trophy za pierwszym razem ale jak sobie dalsze oglądałem to rzeczywiście - dla masochistów Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 30 października 2008 Opublikowano 30 października 2008 (edytowane) Ja o dziwo zaliczyłem pierwsze trophy za pierwszym razem ale jak sobie dalsze oglądałem to rzeczywiście - dla masochistów wiesz zaliczyć jakieś trophies to nie problem ale obstawiam,że większość osiągnie poziom zbliżony do Eden czyli do 25% z możliwych ( w tym ja ) Edytowane 30 października 2008 przez Ficuś Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 30 października 2008 Opublikowano 30 października 2008 Bardziej chodziło mi o to że to pierwsze i pewnie jedno z ostatnich w tej grze Cytuj
kenaj 0 Opublikowano 31 października 2008 Opublikowano 31 października 2008 W Eden przecież nie było aż tak trudno, bez problemu większego raczej powinno się zdobyć ~50% niektóre trofea owszem są hardcorowe... ale np. ja zdobyłem ~70% zbytnio się nie wysilając Co do Potworków to.. hmm wydają się cięższe niż w Eden, ale na razie na pewno tego nie sprawdzę... tyle gier nowych że nie ma czasu na popierdółki pokroju Monsters Cytuj
nemix 36 Opublikowano 31 października 2008 Opublikowano 31 października 2008 W jaki sposób pobrał się wam patch ? włączyliście grę i wyskoczyło wam że jest nowy patch ? I gdzie zobaczyć jakie są trophy do zdobycia w PixelJunk Monsters ? Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 31 października 2008 Opublikowano 31 października 2008 W jaki sposób pobrał się wam patch ? włączyliście grę i wyskoczyło wam że jest nowy patch ? I gdzie zobaczyć jakie są trophy do zdobycia w PixelJunk Monsters ? uruchamiasz grę będąć zalogowanym do PSN i patch ściągnie się automatycznie(wyskoczy komunikat,że go ściąga).Jakie i ile trofeów jest do zdobycia zobaczysz tam gdzie zawsze są trofea-czyli w odpowiedniej zakładce w XMB(oczywiście pojawią się one tam po ściągnięciu patcha) Cytuj
nemix 36 Opublikowano 31 października 2008 Opublikowano 31 października 2008 Jestem podłączony do PSN ,włączyłem grę i żaden patch mi się nie ściąga.Może to dla tego że mam wersję Encore ? PixelJunk Monsters mam z konta USA i na nim patrzyłem czy się pobierze patch jak i na koncie PL Cytuj
Wolak10 2 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 Jestem podłączony do PSN ,włączyłem grę i żaden patch mi się nie ściąga.Może to dla tego że mam wersję Encore ? PixelJunk Monsters mam z konta USA i na nim patrzyłem czy się pobierze patch jak i na koncie PL Patch dla wersji US jest dziś dostępny do pobrania. W nocy pobrałem i pójście spać mi się trochę przedłużyło (4:20). Cytuj
nemix 36 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 Jestem podłączony do PSN ,włączyłem grę i żaden patch mi się nie ściąga.Może to dla tego że mam wersję Encore ? PixelJunk Monsters mam z konta USA i na nim patrzyłem czy się pobierze patch jak i na koncie PL Patch dla wersji US jest dziś dostępny do pobrania. W nocy pobrałem i pójście spać mi się trochę przedłużyło (4:20). Właśnie i to było to że się nic chciało nic pobrać;-) Dzisiaj się patch ściągnął. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 2 listopada 2008 Opublikowano 2 listopada 2008 Właśnie i to było to że się nic chciało nic pobrać;-) Dzisiaj się patch ściągnął. Przykro nam ale szklana kula miała dzisiaj awarie także nikt nie wiedział że miałeś wersję US Cytuj
nemix 36 Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 Właśnie i to było to że się nic chciało nic pobrać;-) Dzisiaj się patch ściągnął. Przykro nam ale szklana kula miała dzisiaj awarie także nikt nie wiedział że miałeś wersję US Napisałem że miałem z konta USA.Szklana kula była nie potrzebna wystarczyło przeczytać dokładnie;-) Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 3 listopada 2008 Opublikowano 3 listopada 2008 No fakt Moja wina Sorki i pozdro Cytuj
muadib83 0 Opublikowano 8 listopada 2008 Opublikowano 8 listopada 2008 Czy jak mam PJMonsters z PL konta to moge pobrac dodatek ENCORE z US? Chodzi o to ze nie ma go na PL i pewnie nie bedzie Cytuj
Majk 1 Opublikowano 8 listopada 2008 Opublikowano 8 listopada 2008 pobrac mozesz, ale dzialac nie bedzie (musialbys kupic jeszscze calego PJ Monstera z usa). Niestety spore sa obsuwy zarowno w kwestii dodatkow, jak i nawet patchow (trofea na rynek azjatycki do dzis nie zostaly wrzucone) Cytuj
Emet 1 087 Opublikowano 8 listopada 2008 Opublikowano 8 listopada 2008 Dodatek Encore na europejskim (w tym też na polskim) PS Store był od dawna (za 10zł). Z jakiegoś powodu zniknął nieco ponad tydzień temu, ale od wczoraj (lub od czwartku) jest dostępny znowu. Cytuj
muadib83 0 Opublikowano 8 listopada 2008 Opublikowano 8 listopada 2008 Za(pipi)iscie dzieki wielkie:) Za tydzien bedzie ekarta to dokupie dodatek i po sprawie no chyba ze gra bedzie zbyt hardcorowa bo licze na 100% trofeów:D Cytuj
Emet 1 087 Opublikowano 11 listopada 2008 Opublikowano 11 listopada 2008 (edytowane) No ladnie... SONY cos zwalilo. Mialem PJ Monsters, przeszedlem cale i zdobylem wszystkie trofea. Dzisiaj kupilem dodatek Encore. Probuje zainstalowac i wywala mi, ze juz mam zainstalowana nowsza wersje O.o Wiec usunalem podstawe i zainstalowalem Encore. Po wlaczeniu wyskoczylo info o update. Zrobilem update i... w menu nie ma opcji Trophy..., mam PIERWSZA wyspe (w dodatku zadna plansza nie jest zaliczona !) oraz opcje Unlock Full Game !!! No (pipi)a co to ma byc?! Edytowane 11 listopada 2008 przez Emet Cytuj
Oblesny 1 Opublikowano 11 listopada 2008 Opublikowano 11 listopada 2008 okrutnie pwnt zostales ;/ Cytuj
Emet 1 087 Opublikowano 11 listopada 2008 Opublikowano 11 listopada 2008 Juz wszystko jest ok. Nie zmienia to jednak faktu, ze SONY dalo dupy z tym Encore. Jakbym nie skopiowal save'a przed ta cala akcja z dodatkiem to wszystkie zaliczone plansze poszlyby sie kochac. Trzeba bylo usunac PJ Monsters i Encore. Sciagnac podstawe, zainstalowac, potem sciagnac Encore, zainstalowac i dopiero wtedy wlaczyc gre i zrobic update. A na koniec jeszcze skopiowac spowrotem save z pendrive'a... Cytuj
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 11 listopada 2008 Opublikowano 11 listopada 2008 (edytowane) Przezorny zawsze ubezpieczony.Ja i tak kopiuje każdy ważny "sejf" na dysk laptopa dzięki czemu zawsze jestem przygotowany na najgorsze (format , itd ). Ale nie ma co Sony musi popracować nad softwarem ,bo pod tym względem są lata świetlne za murzynami. Edytowane 11 listopada 2008 przez Heviro (Fanboy BDG) Cytuj
muadib83 0 Opublikowano 12 listopada 2008 Opublikowano 12 listopada 2008 sciagnalem pm + encore. Zainstalowalenm pjm potem encore i wchodze do gry ale nie ma zadnego updatea. Co robic aby sie sciagnal update? Cytuj
przegraj_kowal 0 Opublikowano 18 listopada 2008 Opublikowano 18 listopada 2008 przez ta gre spoznilem sie do pracy,a dzien pozniej o malo spoznilem sie na samolot wiecie,uaktywnil mi sie syndrom "jeszcze raz sprobuje,juz ostatni..." Kobita widziala jak gram i jak normalnie olewa w co gram,tak teraz spojrzala chwile i juz bylo "no gdzie ten luk stawiasz?a ta armate tutaj postaw" Dalem jej sprobowac i teraz jest walka o pada Gra przypomina mi stara gre Rampart,gdzie rowniez budowalo sie wiezyczki obronne,zagrywalem sie w to z kumplem wiec teraz PJM od razu mi przypasowalo.Polecam,ale uwaga,wciaga! Cytuj
xylaz 4 Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 walka o pada? przecież tam można grać we dwie osoby jednocześnie (tylko potrzebny drugi pad) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi