Skocz do zawartości

Kody z achievementami

ksips1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postanowiłem stworzyć ten topic, ponieważ może komuś pomóc lista gier, w których mimo używania kodów udostępniają się Achievementy i na odwrót. Proszę nie pisać postów w stylu: po co Achievementy zdobywać za pomocą oszustwa? Po co to? Niektórzy gracze nie są aż tak dobrzy w niektóre tytuły, a chcieli by mieć dobry wynik GS. Oto tytuły w których można używać kodów:

NFS Carbon

Orange Box

Jericho(podobno)

Nie można:

Saint's Row

P.S. Proszę o dopisywanie kolejnych tytułów do listy :D

• Odpowiedzi 24
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Po co? Nie wiem, niektórzy chcą być w rankingu graczy i uciekają się do oszustw, inni chcą zainponować. Założyłem ten temat, ponieważ uznałem, iż warto aby był taki na forum:)

Edytowane przez ksips1
Opublikowano

a niby jakie to kody ? AYYXLBRBXXB ?? bo wogole nie kumam topicu. jest ok i po co wypowiadacie sie jak maciuch : Ale po co w ogóle promować cheating? Jeśli bawią cię oszustwa w achievach to masz widocznie jakieś kompleksy...

dla mnie to np ciekawostka nigdy nie kozystalem z "kodow" po pierwsze nie wiem jak po drugie nie wiem o co chodzi :D

Opublikowano

skoro nie sa tak dobrzy w te gierki to trzeba probowac - nie umiesz grac w fpp i nie mozesz sobie poradzic z bossem to sobie wpiszesz god mode?. Jak sama nazwa wskazuje jest to OSIAGNIECIE a nie jakis BONUS

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Po co to? Niektórzy gracze nie są aż tak dobrzy w niektóre tytuły, a chcieli by mieć dobry wynik GS.

Eeeee... jeśli ktoś chce mieć dobry wynik to musi być dobrym graczem, na tym to polega (albo kupować crapy).

Nawet brak mi słów żeby powiedzieć jak po(pipi)ane jest ten topic. Po prostu grajcie.

• 3 tygodnie później...