newyorkdanzig 2 Opublikowano 15 lutego 2008 Opublikowano 15 lutego 2008 wczoraj w nocy skonczylem ogladac ostatni odcinek tego serialu i z wrazenia nie zasnalem;) co sie bede rozpisywal, niech przekonaja Was slowa kolezki z Monty Python: "the finest sitcom ever crafted since the cosmos was created. exept for mine" /john cleese/ - POLECAM i tyle 2 sezony po 6 odcinkow plus konczacy cala historie epizod swiateczny - christmas special, warto ogladnac do konca bo poziom rosnie z kazdym kolejnym odcinkiem, a wspomniany wyzej finalowy odcinek to mistrzostwo swiata, jeszcze raz !POLECAM! i tu mam prosbe bo niestety ne ma napisow do tego serialu, znalazlem jedynie do pierwszych 3 epizodow, reszte ogladnalem bez i pewnie wielu z Was sobie bez napisow poradzi, ale tak BARDZO CHCE POLECIC TEN SERIAL WSZYSTKIM (takze nie znajacym angielskiego), ze chcialbym zachecic kogos do zrobienia tlumaczen do "extras" ps. tych kolesi zobaczycie w "extras" http://youtube.com/watch?v=38T0BF2WAHk&feature=related BBC daje rade, brawo Cytuj
nWo 1 Opublikowano 16 lutego 2008 Opublikowano 16 lutego 2008 ten koles to chyba gral w UK wersji THE OFFICE czy statysci to tez cos w stylu tego serialu ? bo niechce w ciemno sciagac, o czym to jest ? Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 16 lutego 2008 Opublikowano 16 lutego 2008 (edytowane) ten koles to chyba gral w UK wersji THE OFFICE czy statysci to tez cos w stylu tego serialu ? bo niechce w ciemno sciagac, o czym to jest ? Ten koleś stworzył The Office UK, napisał wszystkie odcinki razem ze swoim przyjacielem; jest producentem oraz pomógł napisać kilka odcinków Office US. Edytowane 16 lutego 2008 przez Hela Cytuj
Dante 451 Opublikowano 16 lutego 2008 Opublikowano 16 lutego 2008 Dzisiaj oblookałem czesc odcinków i musze przyznac że spoko serial nie wiem czy najsmieszniejszy ale ma zabawne momenty i gwiazdy pojawiają się jak nerd reżyser w pierwszym epie. Cytuj
newyorkdanzig 2 Opublikowano 16 lutego 2008 Autor Opublikowano 16 lutego 2008 (edytowane) ten koles napisal tez wszystkie odcinki Extras ze swoim przyjacielem, przyjaciel btw gra super role w Extras za ktora zgarnal BAFE, a Ricky ma juz BAFTY, zlote globy emmy i inne nagrody za swoja tworczosc zarowno jakos scenarzysta jak i aktor, obecnie ma swoje 5 minut i robi kariere w USA, jakis film dla dreamworks robi, sie zobaczy, tymczasem ogladc extras! warto, jak ktos sie waha zawsze mozna klipy na Youtube luknac Edytowane 21 lutego 2008 przez helveg Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 10 marca 2008 Opublikowano 10 marca 2008 Pierwszy sezon nie był aż taki dobry jak się spodziewałem, ale drugi jest świetny. Odcinki z Leglolasem i Potterem mnie po prostu rozwaliły na łopatki. Cytuj
Gość Oran Opublikowano 30 listopada 2008 Opublikowano 30 listopada 2008 (edytowane) Napisów nie moge znaleźć, a 1/2 gagów nie kminie tu, IT Crowd potrafie wyłapać każdy smaczek, a tutaj połowa tekstu to dla mnie typowe 'blah, blah'. Poratuje ktoś? Obejrzałem 1szy odcinek i końcówka z najazdem na Stillera zmiażdzyła, a już myślałem, że to kicha jest - no ale ta końcówka dała rady. edit: o w morde, obejrzałem odcinek z Kate Winslet... Miazga Wiem już dlaczego John Cleese się tak tym zajarał - baaardzo brytyjsko, pięknie! Edytowane 30 listopada 2008 przez Oran Cytuj
White 23 Opublikowano 2 grudnia 2008 Opublikowano 2 grudnia 2008 No, serial jest chyba jeszcze lepszy niż The Office. Niektóre momenty zwyczajnie niszczą człowieka, bo ciężko przestać się śmiać. I ten słodki szkocki akcent Maggie.. Ricky Gervais to geniusz. Ale i niezły z niego łobuz. Widzieliście "Taping Nigel" z bonusowego DVD? Rety. Cytuj
White 23 Opublikowano 19 marca 2009 Opublikowano 19 marca 2009 (edytowane) Widział ktoś Christmas Special? Osobiście nie mogę się doczekać kiedy to i druga seria dotrą do Polski. Edytowane 19 marca 2009 przez White Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi