Cris 120 Opublikowano 16 lutego 2008 Opublikowano 16 lutego 2008 (edytowane) Warto wiedzieć do jakich lokali zajrzeć jeśli jest się w "gościach" w innym mieście. Proponuję tu taki mały przewodnik po klubach , pubach itp. do których można zajrzeć w Twojej mieścinie... może kiedyś się to przyda. Piszcie również o zabytkach, ciekawych miejscówkach.... ok to ja zacznę : Inowrocław Pub stopklatka ul.Królowej Jadwigi 16 Idealny by napić się piwa,jest parkiet więc można i potańczyć (czasem tylko puszczana muzyka denerwuje) Klub Harlem ul. Toruńska 60 wszystkie rodzaje muzyki (od czarnej po house) Klub Hades al. Kopernika 9A Muzyka reggae ska rock itp (występuje tu wiele znanych kapel) chociaż klubik jest mały ok ode mnie narazie wystarczy. Edytowane 22 lutego 2009 przez Cris Cytuj
ghost. 60 Opublikowano 16 lutego 2008 Opublikowano 16 lutego 2008 Dobra, to ja wrzuce foty do moich dwóch ulubionych miejsc w Gdańsku Barbados: (wklejam miniaturki linków do panoram klubu, po otwarciu linka kliknac na obrazek zeby pojawił sie w pełnym rozmiarze) Autsajder: Cytuj
RoL 578 Opublikowano 18 lutego 2008 Opublikowano 18 lutego 2008 praCoVnia Warszawa ul. Popiełuszki 16 Fajny artystyczny pubik (koncerty, wystawy, kiermasze). Calkiem przyzwoite ceny. Pub nie jest zbyt wielki i czasem sa problemy ze znalezieniem wolnych miejsc. stronka: http://pracovnia.pl/?id=start Cytuj
Cris 120 Opublikowano 22 lutego 2009 Autor Opublikowano 22 lutego 2009 Temat przeniesiony z cafe kultura, myślę , że tu bardziej pasuje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi