OlooS 0 Opublikowano 17 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2008 (edytowane) witam chyba dokupuje x360 i o to moje pytanie poniewaz moge kupic x360 arcade lub x360 PREMIUM lecz tego z 2007 czyli bez hdmi + 2 gry forza 2 + viva pinata oczywiscie jest to nowka ze sklepu pozdrawiam PS. OBYDWA ZESTAWY SA ZA 1000! Edytowane 17 lutego 2008 przez OlooS Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 17 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2008 Kupuj premiuma.Przemawia za tym dysk twardy,2gry,bezprzewodowy pad,headset.Przy posiadaniu odpowiedniego kabla nie będziesz cierpiał z braku hdmi w tym modelu co opisałeś powyżej. Odnośnik do komentarza
OlooS 0 Opublikowano 17 lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2008 no tak ale boje sie troche awaryjnosci bo "podobno" te arcade sa mnie awaryjne....a x360 premium + te gry no zestaw pierwsza klasa i o wiele lepiej wyposazony w tej samej cenie Odnośnik do komentarza
w07t3k 0 Opublikowano 17 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2008 (edytowane) Kupuj premiuma.Przemawia za tym dysk twardy,2gry,bezprzewodowy pad,headset.Przy posiadaniu odpowiedniego kabla nie będziesz cierpiał z braku hdmi w tym modelu co opisałeś powyżej. W Arcade tez jest bezprzewodowy pad. Problem jest jesli chodzi o polaczenie, bo dolaczony jest jedynie kabel composite (a nie jak w premium component), jesli chcesz podlaczyc xO do telewizora, bo jesli pod monitor, to kabel nie ma tu wiekszego znaczenia. Za te cene ten zestaw Premium z 2 grami jest atrakcyjniejszy, jednak jesli znajdziesz taniej Arcade'a, to jednak zdecydowalbym sie wlasnie na niego. Jest praktycznie bezawaryjny, dysk zawsze mozesz dokupic, a memorke sprzedac. Tak BTW premiumy z 2007(nie wszystkie) juz mialy hdmi. EDIT: Te gry dodawane do Premiuma to koszt okolo 70 zl za obydwie. Musialbys sie tez zorientowac, czy gdy popsuje ci sie premium bez hdmi, to czy dostaniesz nowa wersje, czy naprawiony egzemplarz. Tego ci nie powiem, bo na szczescie (jeszcze) mnie to nie dotyczy. Edytowane 17 lutego 2008 przez w07t3k Odnośnik do komentarza
OlooS 0 Opublikowano 17 lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2008 (edytowane) mi sie wydaje ze premium jest bardzo atrakcyjny no ale pewnie wiecej awaryjny nie wiem jak z arcade zobacze jak sie jeszcze kilka osob wypowie no czyli 140zł + dysk + component czyli przewaga ogromna Edytowane 17 lutego 2008 przez OlooS Odnośnik do komentarza
w07t3k 0 Opublikowano 17 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2008 (edytowane) 70 zl kosztuje obie, a nie jedna. Jest taki zestaw. W jednym pudelku jest Viva Pinata i Forza Motorsport 2. Za te cene to faktycznie przewaga premiuma jest dosc spora. Edytowane 17 lutego 2008 przez w07t3k Odnośnik do komentarza
OlooS 0 Opublikowano 17 lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2008 wiec jak narazie jestem bardziej po stronie premiuma Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 17 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2008 no ja właśnie mam premiuma bez hdmi(produkcja:listopad 2006) już od pół roku i ani razu nie miałem z nim problemu. Pozatym są 3 lata gwarancji na oba modele,a dysk twardy jest cholernie drogi(nawet 300zł).Tak więc nawet dla dysku radziłbym premiuma. Odnośnik do komentarza
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 17 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2008 Zalezy czy bedziesz podlaczal konsole do neta, ja mam arkejda i do niczego nie jest mi dysk potrzebny 256 bez problemu styknie na sejwy Odnośnik do komentarza
OlooS 0 Opublikowano 17 lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2008 bede podlaczal do neta i napewno bede korzystał z XBL no i jakies demka napewno sciagne czy cos i chyba ze sama memorka nie da rady... Odnośnik do komentarza
w07t3k 0 Opublikowano 17 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2008 To wybor jest prosty. Tez mam Premium z data produkcji listopad 2006 juz 9 miesiecy i nie mam z nim najmniejszych problemow. Jedyny problem to halas. Odnośnik do komentarza
peter.a 0 Opublikowano 17 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2008 Który w arcade też jest wysoki. ps. Dysk na allegro można wyrwać za 180zł, a w kup teraz za ok 200. Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 17 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2008 hałas na początku rzeczywiście jest uciążliwy,ale tylko w czasie grania w gry.Po pewnym czasie można się przyzwyczaić;P Osobiście polecam granie w słuchawkach chyba,że ktoś ma wypasione kino domowe. Odnośnik do komentarza
Juchy 24 Opublikowano 17 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2008 wiesz, Tobie jako grajacemu to moze i to nie przeszkadza i sie przyzwyczaisz czy zalozysz sluchawki, ale powiedz to współlokatorowi (np. małżonce ktora spi obok ) przy nocnych sesjach... Odnośnik do komentarza
GhettoKingSas 0 Opublikowano 17 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2008 tez sie przyzwyczaja ... masa ludzi zasypia przy wlaczonym telewizorze hehe a jak zostawisz komputer wlaczony albo konsole to zaraz narzekanie jest, tak naprawde sie przyzwyczja jak do kazdego innego dzwieku a jak sie nie podoba to korki w uszy lool Odnośnik do komentarza
Juchy 24 Opublikowano 17 lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2008 moja "połowa" nie mogla, musialem zrobic porzadek z tym, jedyne co moglem to spowolnic naped firmware i to bylo jedyne wyjscie z tej sytuacji dodatkowo naped gabkami oblozylem by nie stykal sie z obudowa i jest w miare akceptowalnie... Odnośnik do komentarza
OlooS 0 Opublikowano 17 lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2008 mi halas nie przeszkadza mialem juz to buczace pudlo wiec wiem jak to jest ;p jednak wybiore premiuma Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi