grzybiarz 10 296 Opublikowano 25 grudnia 2013 Opublikowano 25 grudnia 2013 No kurde, Cebulaki (w tym i ja) tak się rzucili, że nie mogę się zalogować Cytuj
MysteryGaz 26 Opublikowano 25 grudnia 2013 Opublikowano 25 grudnia 2013 (edytowane) Dzizas aż tylu ludzi tego jeszcze nie ma? Przecież to było w milardach promocji po parę euro(1?) Jak już valve tak rozdaje to mogli po prostu każdemu od razu przypisać do konta jak te triale wyskakują czasem i tyle. Edytowane 25 grudnia 2013 przez MysteryGaz Cytuj
canuks 63 Opublikowano 25 grudnia 2013 Opublikowano 25 grudnia 2013 zobacz co się dzieje na allegro już się pojawiły aukcje z kontami z grą L4D2 po 10zl .... żenada i buractwo nie zna granic . A steam leży Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 25 grudnia 2013 Opublikowano 25 grudnia 2013 (edytowane) On the first day of Christmas my dear Valve gave to me.... free Left 4 Dead for Cebulakiiiiii Edytowane 25 grudnia 2013 przez Kazuun Cytuj
Beck 3 Opublikowano 26 grudnia 2013 Opublikowano 26 grudnia 2013 OK wiekszosc juz to ma tak czy inaczej ale jak by nie bylo, steam jako jedyny dal cos zupelnie za darmoche, nie jak GMG, Origin czy inne pazerne sklepy... Cytuj
scuff 463 Opublikowano 26 grudnia 2013 Opublikowano 26 grudnia 2013 Steam już dawno przestał być TYLKO sklepem i może sobie pozwalać na takie akcje. GMG akurat bardzo często ma darmowe gry, ale gdyby nawet nie mieli to nie można ich nazywać pazernymi tylko dlatego że są SKLEPEM i SPRZEDAJĄ gry zamiast rozdawać za darmo Cytuj
Suavek 4 695 Opublikowano 26 grudnia 2013 Opublikowano 26 grudnia 2013 OK wiekszosc juz to ma tak czy inaczej ale jak by nie bylo, steam jako jedyny dal cos zupelnie za darmoche, nie jak GMG, Origin czy inne pazerne sklepy...GOG dawał w okolicy mikołajków za damo Fallout 1, 2 oraz Tactics. IMO o wiele bardziej ciekawe pozycje niż jakiś tam L4D2, ale pewnie jestem w mniejszości. ;> Także gdyby całość podsumować, to więcej darmowych gier oferowały właśnie GMG czy GOG, aniżeli Steam. Valve kojarzę kiedyś dawał Portala i teraz tego L4D2, nic innego nie kojarzę. 1 Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 26 grudnia 2013 Opublikowano 26 grudnia 2013 OK wiekszosc juz to ma tak czy inaczej ale jak by nie bylo, steam jako jedyny dal cos zupelnie za darmoche, nie jak GMG, Origin czy inne pazerne sklepy...GOG dawał w okolicy mikołajków za damo Fallout 1, 2 oraz Tactics. IMO o wiele bardziej ciekawe pozycje niż jakiś tam L4D2, ale pewnie jestem w mniejszości. ;> Także gdyby całość podsumować, to więcej darmowych gier oferowały właśnie GMG czy GOG, aniżeli Steam. Valve kojarzę kiedyś dawał Portala i teraz tego L4D2, nic innego nie kojarzę. Taaa, Portala 1 dawali jakieś 2 lata temu. Teraz L4D2 i to faktycznie było by na tyle. Pozostałe serwisy faktycznie miały z tym lepiej. Cytuj
Mop 0 Opublikowano 11 stycznia 2014 Opublikowano 11 stycznia 2014 Blackthrone z kilku postów wyżej daje rade Cytuj
Suavek 4 695 Opublikowano 22 stycznia 2014 Opublikowano 22 stycznia 2014 Szansa na darmowe The Dark Eye: Chains of Satinav (GOG.com) - http://www.reddit.com/r/IAmA/comments/1vuvzb/iama_developer_of_blackguards_daedalic/ 3 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 22 stycznia 2014 Opublikowano 22 stycznia 2014 Dziękować właśnie napisałem na reeditcie wiadomość i dostałem gre:) Kiedyś nawet chciałem w to zagrać ale zapomniałem a teraz za free dostałem . Pogram sobie z chęcią. Dla wszystkich co jeszcze nie brali udziały o 23 30 jeszcze gre można wyrwać Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 5 lutego 2014 Opublikowano 5 lutego 2014 Za darmo do wyrwania kod na grę pt. PID (steam) http://giveaways.bundlestars.com/ 6 Cytuj
kubicz 189 Opublikowano 12 lutego 2014 Opublikowano 12 lutego 2014 (edytowane) https://freegame.greenmangaming.com Mozna dostac "Post Apocalyptic Mayhem" (klucz Steam). edit: koniec Edytowane 13 lutego 2014 przez kubicz Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 Dungeon Keeper na gog za darmo z okazji walentynek tutaj mój gift code jakby ktoś się nie wyrobił a chciał dungeon keepera LPLW-BKPL-WFWE-NKV6 1 Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 (edytowane) Odebrałem DK z gog.com ale ten nie pojawił się na półce Co mogę zrobić? Edit: po 30 minutach zatrybiło i już jest. Edytowane 14 lutego 2014 przez Shankor Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 14 lutego 2014 Opublikowano 14 lutego 2014 chyba czekac. ja dostalem ze powiadomia mnie na email jak moja kopia bedzie gotowa 1 Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 15 lutego 2014 Opublikowano 15 lutego 2014 Dostałem info na stronie, że jak moja gra będzie gotowa to dostane maila z powiadomieniem (tak jak koledzy wspominają wyżej) a sam mail przyszedł po około 3 minutach, więc nawet tego 'czekaniem' nie mogę nazwać. Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 26 lutego 2014 Opublikowano 26 lutego 2014 Avencast Rise of the Mage za darmo: https://freegame.greenmangaming.com/ 3 Cytuj
Ruther 158 Opublikowano 26 lutego 2014 Opublikowano 26 lutego 2014 Do tego dodawany jest voucher -5 funtów do każdego zamówienia >25 funtów. Jednak jak dotąd voucher nie działał jak powinien i dostępne były następujące zagrywki:Polackie zagranie nr.1 - Można go było wykorzystać go do każdej gry, niezależnie od ceny. Wychodziło na to, że można było dorwać grę za mniej niż 5 funtów za darmo.Polackie zagranie nr.2 - Voucher liczył się do każdej gry z osobna w koszyku. Wychodziło na to, że można było sobie zapełnić koszyk grami za mniej niż 5 funtów i wszystkie mieć za darmo. Ludzie się rzucili, strona padła. Bug prawdopodobnie został już naprawiony. Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 6 marca 2014 Opublikowano 6 marca 2014 http://thiefmodcompetition.com/#tab0 Thief Gold za darmo, jest kod na Steam. http://pl.fakenamegenerator.com/gen-random-us-us.phpOd razu to lapcie - nie bedziecie musieli wstawac po karte xd 4 Cytuj
Accoun 252 Opublikowano 7 marca 2014 Opublikowano 7 marca 2014 Ale mógłbyś powiedzieć, że to na Steama, ale kod z Amazona. Nie każdemu musi chcieć się pierniczyć z zakładaniem fejkowego konta. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 9 marca 2014 Opublikowano 9 marca 2014 Wczoraj zupełnie przypadkiem natrafiłem na filmik z Fifa World i zaciekawił mnie. Ściągnąłem skoro za darmo i wessało mnie niemiłosiernie. Jest tam tylko FUT znany z normalnej fify, ale do tego za free. To właśnie to czego zawsze szukałem, mega. Powoli sobie zbieram na pierwszą złotą paczkę, ale pewnie wykupię trochę fifa points, żeby zbudować jakiś lepszy zespół. Tak, ktoś zaraz wyskoczy Pay 2 Win, ale FUT w normalnej fifie też na tym polega i nikt nie zmusza do wykupowania coinsów. Wiem, że będę trzepał w grę niemiłosiernie. Dzięki EA, w końcu coś zrobiliście dobrego! Cytuj
orion50 632 Opublikowano 9 marca 2014 Opublikowano 9 marca 2014 TA Fifa World to takie drewno i siermięga, że po ograniu tego, wróciłem do FIFY 14 z wywieszonym jęzorem ale to tylko moje zdanie Cytuj
Gość suteq Opublikowano 9 marca 2014 Opublikowano 9 marca 2014 A mi się zaje.biście podoba. Fifa 14 ofc ma lepszy silnik itp, ale tutaj też nie ma co narzekać, zwłaszcza, że to F2P. No i nie powiem, ale jakoś lepiej mi się gra z taką fizyką niż w 14. Nie wiem czemu, może dlatego, że jakoś łatwiej wygrać? Albo przeciwnicy popełniają błędy? Jedno jest pewne, gra się imo super. Kupiłem złotą paczkę i trafił mi się Vidal. Dobrze na początek. W dodatku wygrałem 2 razy w sezonach i już tylko 3 pkt do awansu. Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 10 marca 2014 Opublikowano 10 marca 2014 Gra ktoś w robocrafta? Budujemy własny pojazd, odblokowując nowe części, im lepsze części tym lepszy tier. Pojazdami walczymy w kosmosie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi