Skocz do zawartości

Gry za darmo na PC

Fenikz

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Gość suteq
Opublikowano

Te funty dostajesz za niektóre acziki na playfire. Teraz jest jedno konto do playfire i gmg. Ja mam 1,5 funta z aczików + 0,50 mogę przetradować jeszcze. 

Opublikowano

GOG rozdaje 8k kopii Rise of the Triad (2013) na reddicie:

http://www.reddit.com/r/patientgamers/comments/35xmua/hey_rpatientgamers_were_giving_away_8k_copies_of/

The rules are pretty simple:

• Send us a PM (to this account) - use the keyword CANTALOUPE in the subject line (yes, in all caps).
  • We reply as immediately as technically possible with a code (one per person).
  • You should redeem your code in the 20-minute redemption window at gog.com/redeem between 2pm and 2:20pm GMT

Yup, we want all of you to redeem your codes at the same time and really give our infrastructure a workout!

[...]

For reference: 2pm GMT (and the start of the redemption window) is:

• 4pm CEST (Paris/Berlin)
  • Plusik 1
Opublikowano

Juz nie trzeba sie spieszyc:

Didn't manage to grab a code? Don't worry, we still have some left! Keep on sending those CANTALOUPE-themed messages for a free (and DRM-free!) copy of the game ;)

For those who missed the 20-minute redemption window for whatever reason, we’ve decided to go ahead and open up the codes for everyone that got ‘em. So head right over to gog.com/redeem and claim your copy!

Opublikowano

GOG takie dobre, od pewnego czasu chciałem sprawdzić tą grę :). Swoją drogą, kiedyś bardzo często rozdawali gry np. przy okazji wycofania serii Fallout (zmiana wyznawcy lub wygaśnięcie umowy, nie pamiętam) udostępnili całą serię za darmo.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Morele się pieprznęło i przysłali mi drugi raz kod do intel gaming bundle, więc mam do oddania kody do CSGO, Grid Autosport plus jakiś promo code do FF XIV Real Reborn (chyba subskrypcja na miecha)

• Plusik 3
Opublikowano (edytowane)

Też mam do oddania kody z intela, zostały: Grid Autosport, kod promocyjny do World of tanks o wartości 100 dolarów, kod promocyjny do Final Fantasy XIV, kod do Lego minifigures. Chętnych proszę na PW.

CSa zostawiam sobie :)

Wszystko poszło.

Edytowane przez Andreal
  • Plusik 2