Skocz do zawartości

Gry za darmo na PC

Featured Replies

Opublikowano

Brzydzę się sobą, od 20 minut klikam w te potworki.

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 329,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Jaka narracja - gta v weszło do xgp na ograniczony czas to spustom nie było końca, na pc za darmo przypisanie na stałe do biblioteki? meh XD

• Dark Souls:Prepare to Die Edition za darmo na Steam: http://store.goldenjoystick.com/free-dark-souls

• Darmowe gry na Steam Deiland – za darmo (grę możecie dopisać do konta do 24 marca) Drawful 2 – za darmo (grę możecie dopisać do konta do 11 kwietnia) Goat of Duty – za darmo (grę m

Opublikowano

Raven, użyj programiku AutoClick, który pozwala na bodajże 2000 "klików" na sekundę!!!

Opublikowano

Rejzer rozdaje Epigenesis za darmo. Z tego co mi znajomy pisał to całkiem fun jak się gra ekipą, taki tam "sport przyszłości" z rocket launcherem.

http://www.razerzone.com/epigenesis

I zgadnijcie co

ma karty  :cebula:

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam tego Vanishing o f Ethan Carter i dzisiaj na mojej bibliotece Steam pojawiłą się wersja Redux, czyli na innym silniku, z lepszą grafą i tak dalej. Spoko, ale w sumie powinno to być w patchu, a nie jako osobna gra.

Opublikowano

Dobra gierka polecam. Ale trzeba w nia grac z paczka milky ways.

Opublikowano

akurat na jesienne wieczory :fsg:

Opublikowano

Było na poprzedniej stronie.

Opublikowano

Na Steam'ie za darmo mozna dzis zdobyc Oddworld: Abe's Oddysee , wystarczy wejsc na strone sklepu i wcisnac zainstaluj.

Opublikowano

Za darmo przez 24h, później trzeba kupić, inna sprawa, że grosze kosztuje, obie części zdaje się 1,5€.

Opublikowano

Za darmo przez 24h, później trzeba kupić, inna sprawa, że grosze kosztuje, obie części zdaje się 1,5€.

No właśnie chyba nie.

Zagraj w Oddworld: Abe's Oddysee®

Abe's Oddysee is free for 24 hours! Add it to your account now, and it's yours forever. 

Offer ends September 24th at 10am Pacific

Opublikowano

Jak donosi jeden z naszych czytelników, w systemie Steam powstała luka, która umożliwia przypisanie gry do konta za darmo. Dawn of War GOTYjest aktualnie częścią darmowego weekendu na Steamie. Jeżeli udacie się do swojej biblioteki i skopiujecie klucz Steam, a następnie wprowadzicie go na Steam ponownie przez opcję „Aktywuj produkt na Steam”, wówczas gra zostanie przypisana do waszego konta na stałe! 

Szczerze wątpię, ale spróbować można. 

Edytowane przez Shankor

Opublikowano

U mnie aktywacja powiodła się. Numer seryjny wyświetlimy z boku, nawet gry nie trzeba pobierać. Ciekawe, czy wykasują?