Skocz do zawartości

Gry za darmo na PC

Featured Replies

Opublikowano

Potwierdzam, że działa ten myk. Pewnie wykasują, ale Idle Master już włączony :P

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 328,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Jaka narracja - gta v weszło do xgp na ograniczony czas to spustom nie było końca, na pc za darmo przypisanie na stałe do biblioteki? meh XD

• Dark Souls:Prepare to Die Edition za darmo na Steam: http://store.goldenjoystick.com/free-dark-souls

• Darmowe gry na Steam Deiland – za darmo (grę możecie dopisać do konta do 24 marca) Drawful 2 – za darmo (grę możecie dopisać do konta do 11 kwietnia) Goat of Duty – za darmo (grę m

Opublikowano

Po prawej masz taką listę i tam masz numer seryjny. 

Opublikowano

Zamiast sie bawic i ryzykowac, lepiej poszukajcie pudelka od DoWa i wbijcie klucz. :P

Opublikowano

Ciekawe, czy jakieś numery seryjne zadziałają np. ze starych Cd Actionów :cebula:

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie warto, praktycznie demo, tylko 1 gracz, brak mutli. Chyba, że ktoś na karty leci (o ile są).

Lepiej już się skusić na bundla za 1$.

Opublikowano

Grają w to jeszcze ludzie? Tribesy fajne były. :)

Edytowane przez ireniqs

Opublikowano

Tribes dobra seria, troche już zapomniana aczkolwiek miała swoje grono zwolenników. Sam zagrywałem się w jedynke. Ostatnia odsłona też całkiem spoko im wyszła.

Opublikowano

Grają w to jeszcze ludzie? Tribesy fajne były. :)

Akurat Vengeance ma bardzo fajną kampanię fabularną dla jednego gracza.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam trochę śmieciowych gierek - kupiłem 10 losowych kluczy steam za 8 złotych. Z nudów...

I siedem tytułów posiadam, 3 się wklepały: jakaś kalka Hotline Miami, która ma recki pozytywne i dwa inne indie tytuły.

Resztę rozdam:

Commander Conquest of the amercia

Pirates of Black Cove

Enclave

East India Company Gold

Knightshift/polanie 2

Two wordls epic edition

Knight and merchants

Może ktoś lubi klasykę? :) Oddam za free wszystko, albo trochę jednej osobie, trochę drugiej;)

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano

Kiedys te gierki byly rozdawane na http://www.dlh.net/en. Moze nawet wciaz sa dostepne (wiem, ze na bank teraz mozna dostac Gorky 17).

Edytowane przez kubicz

Opublikowano

Rozdałem, a tu śmieciowe gierki dla botów:

ANGZQ-BCVM0-3GPXJ;Pirates of Black Cove

RZADQ-YYD7E-70GJK;Enclave