Opublikowano 17 lutego 20169 l Skyrim jest dobrze zoptymalizowany i polecam ograć na kompie. Są rożne mody, może jest jakiś dla słabych kompów. A swoją droga, kumpel grywał w Skyrima na lapku za 1500 i to parę lat temu. Może jakieś demko sprawdź przed zakupem;)
Opublikowano 17 lutego 20169 l Wg. plotek będzie do tego jeszcze jedna paczka darmówek od SEGI: "New games in 96h:Viking: Battle for AsgardRenegade Ops /w DLCGunstar Heroes"
Opublikowano 18 lutego 20169 l Już jest druga paczka od SEGI, z tą różnicą, że tym razem musimy podać maila na stronce i czekać na kod.
Opublikowano 19 lutego 20169 l Dostał już ktoś kod na maila? U mnie nadal pusto. U mnie też, napisane było "do 24 godzin" także czekamy
Opublikowano 19 lutego 20169 l Widać wszyscy czekają. O 19:00 promocja przestaje być aktualna. Ja wczoraj wysłałem zgłoszenie jakoś 19:30. Jesli kod przyjdzie po 24h to słabo z ich strony... Liczyłem na Condemned.
Opublikowano 19 lutego 20169 l Ale jaka różnica, kiedy promocja się kończy, jak nawet kod dostaniesz po 24h to gry przypisze ci do konta.
Opublikowano 19 lutego 20169 l Już się bałem, że o mnie zapomnieli czekamy dalej Edytowane 19 lutego 20169 l przez Brolly PL
Opublikowano 19 lutego 20169 l Też dostałem, w dodatku wpadł mi kod kupon na 80% zniżki na Alpha Protocol, chce kto? Edytowane 19 lutego 20169 l przez Andreal
Opublikowano 19 lutego 20169 l Ja dostałem, aż dwa. Jak ktoś chętny to na priv, czy coś. EDIT: Klucz rozdany. Edytowane 19 lutego 20169 l przez MierzejX
Opublikowano 19 lutego 20169 l Jakby ktoś miał zbędny kod z poprzedniej akcji, którą przegapiłem to byłbym cholernie wdzięczny za podzielenie się nim.
Opublikowano 20 lutego 20169 l w pierwszej jet set radio, golden axe i hell yeah z pakietem DLC. rowniez kodzik juz dostalem
Opublikowano 20 lutego 20169 l Dalej nie mam mojego kodu na darmowki od SEGI WTF!? Ja chce Streets of Rage II
Opublikowano 20 lutego 20169 l Jakby ktoś miał zbędny kod z poprzedniej akcji, którą przegapiłem to byłbym cholernie wdzięczny za podzielenie się nim. w poprzedniej akcji nie było kluczy Raptor rzuciłem ci klucz na pw