Skocz do zawartości

Gry za darmo na PC

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 328,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Jaka narracja - gta v weszło do xgp na ograniczony czas to spustom nie było końca, na pc za darmo przypisanie na stałe do biblioteki? meh XD

• Dark Souls:Prepare to Die Edition za darmo na Steam: http://store.goldenjoystick.com/free-dark-souls

• Darmowe gry na Steam Deiland – za darmo (grę możecie dopisać do konta do 24 marca) Drawful 2 – za darmo (grę możecie dopisać do konta do 11 kwietnia) Goat of Duty – za darmo (grę m

Opublikowano

Tak samo jak przy drugiej musisz czekać na maila. Tylko że jeśli brałeś już paczkę numer 2 to potrzeba podać innego maila lub zrezygnować z tej ich subskrypcji i zapisać się na nowo.

Opublikowano

Na chrome, ff, safari i ie też nie poszło...

Chyba faktycznie jakieś problemy techniczne.

Edytowane przez Andreal

Opublikowano

tez jakis czas nie dzialalo a jak przed chwila ruszylo wyskoczylo ze moj mail juz jest na to zapisany wiec jesli odebraliscie poprzednie kody (z tej drugiej paczki) to sie nie martwcie bo wyglada ze na trzecia juz tez jestescie zapisani

Opublikowano

Tak tylko wspomne, ze mozna jeszcze dostac DLC Tau Commander (Dawn of War II: Retribution) do trybu Last Stand. I tutaj trzeba podac maila (potem potwierdzic oraz czekac do 14 dni na kod).

Opublikowano

Jakby ktoś miał zbędny kod z poprzedniej akcji, którą przegapiłem to byłbym cholernie wdzięczny za podzielenie się nim.

w poprzedniej akcji nie było kluczy

Raptor rzuciłem ci klucz na pw

Podziekowal wielce! :)

Streets of Rage II fak je :)

Opublikowano

Zeby dostac ostatnie gierki (viking, DLC tau, Warhammer 40K II) trzeba rejestrowac sie na nowego maila, czy jak sie juz zrobilo suba na paczke z binary domain to juz nic nie trzeba robic tylko czekac ?

Opublikowano

dla posiadaczy sprzętu AMD - https://www.amd4u.com/amdgamepromo/

póki co strona padła, ale zgarnąć można jedną grę z tej listy

Far Cry 3 Uplay
Far Cry 3 Blood Dragon Uplay
Dirt 3 Steam
DiRT Rally Steam
Saints Row IV Steam
Sonic & All-Stars Racing Transformed Steam
Guacamelee Steam
Lego Batman 3 Steam
Napoleon – Total War Steam
Sid Meier’s Beyond Earth Steam
Tales From Space: Mutant Blobs Attack Steam
DYAD Steam
Space Run Steam 

Opublikowano

Zeby dostac ostatnie gierki (viking, DLC tau, Warhammer 40K II) trzeba rejestrowac sie na nowego maila, czy jak sie juz zrobilo suba na paczke z binary domain to juz nic nie trzeba robic tylko czekac ?

Zrób UNSUB i daj SUBA ponownie , u mnie zadziałało.

Opublikowano

Da jeszcze rade wyhaczyc jakos tego packa z Binary Domain? Wczesniej na nic sie nie zapisywalem.

Opublikowano

SEGA rozsyla juz kody do ostatniej paczki gier. Zrezygnowali tez z dawania kodow do Tau Commandera. Zeby dostac DLC, wystarczy wbic na strone w sklepie ( http://store.steampowered.com/app/56493/) i dodac do swojego konta (klikajac pobierz). Tau bedzie za darmo do godziny 19.00 we wtorek 23 lutego.

Opublikowano

A miałby ktoś jeszcze jakiś kod na Viking: Battle for Asgard?

Opublikowano

To jest jeden kod na wszystko

Opublikowano

No ale zgłaszałeś się mailowo? Jak tak to dostaniesz do ostaniej paczki z vikingiem tez kod. 

Opublikowano

PXCPD-MLK9L-T3FAP

kod na Gunstar Heroes, Renegade Ops & Viking: Battle for Asgard

Opublikowano

Mam kod na Doodle God steamowy, z tym że wg. humbla bundla kod jest niby nie zużyty, ale widzę go u siebie na koncie, także nie wiem, czy działa. Wyślę pierwszej osobie na PM.

• 2 tygodnie później...