Skocz do zawartości

Gry za darmo na PC

Fenikz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tez jakis czas nie dzialalo a jak przed chwila ruszylo wyskoczylo ze moj mail juz jest na to zapisany wiec jesli odebraliscie poprzednie kody (z tej drugiej paczki) to sie nie martwcie bo wyglada ze na trzecia juz tez jestescie zapisani

Opublikowano

Tak tylko wspomne, ze mozna jeszcze dostac DLC Tau Commander (Dawn of War II: Retribution) do trybu Last Stand. I tutaj trzeba podac maila (potem potwierdzic oraz czekac do 14 dni na kod).

Opublikowano

Jakby ktoś miał zbędny kod z poprzedniej akcji, którą przegapiłem to byłbym cholernie wdzięczny za podzielenie się nim.

w poprzedniej akcji nie było kluczy

Raptor rzuciłem ci klucz na pw

Podziekowal wielce! :)

Streets of Rage II fak je :)

Opublikowano

Zeby dostac ostatnie gierki (viking, DLC tau, Warhammer 40K II) trzeba rejestrowac sie na nowego maila, czy jak sie juz zrobilo suba na paczke z binary domain to juz nic nie trzeba robic tylko czekac ?

Opublikowano

dla posiadaczy sprzętu AMD - https://www.amd4u.com/amdgamepromo/

póki co strona padła, ale zgarnąć można jedną grę z tej listy

Far Cry 3 Uplay
Far Cry 3 Blood Dragon Uplay
Dirt 3 Steam
DiRT Rally Steam
Saints Row IV Steam
Sonic & All-Stars Racing Transformed Steam
Guacamelee Steam
Lego Batman 3 Steam
Napoleon – Total War Steam
Sid Meier’s Beyond Earth Steam
Tales From Space: Mutant Blobs Attack Steam
DYAD Steam
Space Run Steam 

Opublikowano

No ale zgłaszałeś się mailowo? Jak tak to dostaniesz do ostaniej paczki z vikingiem tez kod. 

Opublikowano

Mam kod na Doodle God steamowy, z tym że wg. humbla bundla kod jest niby nie zużyty, ale widzę go u siebie na koncie, także nie wiem, czy działa. Wyślę pierwszej osobie na PM.

• 2 tygodnie później...