Skocz do zawartości

Gry za darmo na PC

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 328,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Jaka narracja - gta v weszło do xgp na ograniczony czas to spustom nie było końca, na pc za darmo przypisanie na stałe do biblioteki? meh XD

• Dark Souls:Prepare to Die Edition za darmo na Steam: http://store.goldenjoystick.com/free-dark-souls

• Darmowe gry na Steam Deiland – za darmo (grę możecie dopisać do konta do 24 marca) Drawful 2 – za darmo (grę możecie dopisać do konta do 11 kwietnia) Goat of Duty – za darmo (grę m

Opublikowano

Z ciekawości sprawdziłem czy mają jakieś ciekawe bonusy i mają tylko kilka przedmiotów do gier. 

Inna sprawa, że większość nawet takiego e-maila nie dostali :facepalmz:

Edytowane przez tomzacz

Opublikowano

Ja sprawdzałem co kilka minut i nic, myślałem potem, że w spamie coś siedzi, ale nie. Szkoda :(

Opublikowano

Cała akcja najwyraźniej nieprzemyślana. Trochę szkoda bo ludzie mieliby okazję przetestować za friko genialną gierkę a teraz pewnie część będzie zrażona i sama nie kupi bo "dawali za darmo".

Opublikowano

Z ciekawości sprawdziłem czy mają jakieś ciekawe bonusy i mają tylko kilka przedmiotów do gier. 

Inna sprawa, że większość nawet takiego e-maila nie dostali :facepalmz:

Kody na bonusy do gier sa tylko w wersji papierowej.

Opublikowano

<wielka_dynia> liczyłem, że przycebulę bardzo zacną gierkę a tutaj dostałem środkowy palec z obgryzionym paznokciem i jakiś numer pc gamera rzucony z pogardą.

Opublikowano

Znalezione na forum Lowcow:

Please note, this title is not available to download to devices powered by Google Android in your selected country

To sobie ludzie poczytaja tego PC Gamera.

Opublikowano

Warto zauważyć, że SEGA też rozdawałą kilka gier za darmo i z wszystkim się udało, a tu taka (pipi)nia heh.

Opublikowano

Dzisiaj dostałem maila, że nie załapałem się na kod z gra, ale dostałem kod na "gazetkę do poczytania" i zniżkę 10% na zakupy.

Opublikowano

Od początku wiedzieli, że nie podołają, a teraz będą spamować swoim sklepem. <spiseg>

Opublikowano

Też dostałem tego maila. Niech się wypchają z tymi kodami. Na pewno nic nigdy u nich nie kupię. Niestety tak jak ktoś wyżej pisał. Wkurzyłem się i nie mam ochoty kupować gry jak była za darmo. Ale pewnie z czasem przejdzie. Kody drogie nie są.

Opublikowano

Nie dostaliscie gry za darmo i jestescie wkurzeni? xD

Opublikowano

Tak, bo oni za to dostali nasze dane - nazwe profilu, adres mailowy do spamu.

Opublikowano

Ja się zastanawiam po jaką cholerę kazali steam id podawać ...

Opublikowano

Tak, bo oni za to dostali nasze dane - nazwe profilu, adres mailowy do spamu.

o jezu koniec świata!1

Opublikowano

No nie koniec swiata - po prostu odpowiadam, skoro wymyslili sobie promocje i rozdaja gre za dane osobowe, to powinni sie z tego wywiazac - tyle.

Opublikowano

Wkurzające. Ja jak coś komuś obiecuję to dotrzymuje słowa. Oczywiście nic wielkiego się nie stało ale już dwa gówniane maile od nich dostałem. 

Opublikowano

Żeby sprawdzić, czy już nie masz tej gry na koncie? ;p

Kody dostali ludzie, którzy w ogóle nie podali Steam ID [emoji14]
Opublikowano

Łowcy Gier, tam jest temat od tego

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

mam alien rage i dlc do dying light na steam do rozdania z nowego cd action . Niech w tym temacie osoba chętna da znać

Edytowane przez blantman

• 2 miesiące temu...