Opublikowano 17 marca 20169 l Z ciekawości sprawdziłem czy mają jakieś ciekawe bonusy i mają tylko kilka przedmiotów do gier. Inna sprawa, że większość nawet takiego e-maila nie dostali :facepalmz: Edytowane 17 marca 20169 l przez tomzacz
Opublikowano 17 marca 20169 l Ja sprawdzałem co kilka minut i nic, myślałem potem, że w spamie coś siedzi, ale nie. Szkoda
Opublikowano 17 marca 20169 l Cała akcja najwyraźniej nieprzemyślana. Trochę szkoda bo ludzie mieliby okazję przetestować za friko genialną gierkę a teraz pewnie część będzie zrażona i sama nie kupi bo "dawali za darmo".
Opublikowano 17 marca 20169 l Z ciekawości sprawdziłem czy mają jakieś ciekawe bonusy i mają tylko kilka przedmiotów do gier. Inna sprawa, że większość nawet takiego e-maila nie dostali :facepalmz: Kody na bonusy do gier sa tylko w wersji papierowej.
Opublikowano 17 marca 20169 l <wielka_dynia> liczyłem, że przycebulę bardzo zacną gierkę a tutaj dostałem środkowy palec z obgryzionym paznokciem i jakiś numer pc gamera rzucony z pogardą.
Opublikowano 17 marca 20169 l Znalezione na forum Lowcow: Please note, this title is not available to download to devices powered by Google Android in your selected country To sobie ludzie poczytaja tego PC Gamera.
Opublikowano 17 marca 20169 l Ja się nie zapisałem, gierkę mam. Coś tak czułem, że będzie cyrk jak padło któryś raz pytanie "czy ktoś już dostał kluczyk".
Opublikowano 17 marca 20169 l Warto zauważyć, że SEGA też rozdawałą kilka gier za darmo i z wszystkim się udało, a tu taka (pipi)nia heh.
Opublikowano 18 marca 20169 l Dzisiaj dostałem maila, że nie załapałem się na kod z gra, ale dostałem kod na "gazetkę do poczytania" i zniżkę 10% na zakupy.
Opublikowano 18 marca 20169 l Od początku wiedzieli, że nie podołają, a teraz będą spamować swoim sklepem. <spiseg>
Opublikowano 18 marca 20169 l Też dostałem tego maila. Niech się wypchają z tymi kodami. Na pewno nic nigdy u nich nie kupię. Niestety tak jak ktoś wyżej pisał. Wkurzyłem się i nie mam ochoty kupować gry jak była za darmo. Ale pewnie z czasem przejdzie. Kody drogie nie są.
Opublikowano 18 marca 20169 l Tak, bo oni za to dostali nasze dane - nazwe profilu, adres mailowy do spamu.
Opublikowano 18 marca 20169 l Tak, bo oni za to dostali nasze dane - nazwe profilu, adres mailowy do spamu. o jezu koniec świata!1
Opublikowano 18 marca 20169 l No nie koniec swiata - po prostu odpowiadam, skoro wymyslili sobie promocje i rozdaja gre za dane osobowe, to powinni sie z tego wywiazac - tyle.
Opublikowano 18 marca 20169 l Wkurzające. Ja jak coś komuś obiecuję to dotrzymuje słowa. Oczywiście nic wielkiego się nie stało ale już dwa gówniane maile od nich dostałem.
Opublikowano 18 marca 20169 l Żeby sprawdzić, czy już nie masz tej gry na koncie? ;pKody dostali ludzie, którzy w ogóle nie podali Steam ID [emoji14]
Opublikowano 5 kwietnia 20168 l mam alien rage i dlc do dying light na steam do rozdania z nowego cd action . Niech w tym temacie osoba chętna da znać Edytowane 5 kwietnia 20168 l przez blantman
Opublikowano 8 czerwca 20168 l System Shock 2 za darmo na GOGu Aby otrzymać za darmo grę System Shock 2, musicie odwiedzić tę stronę za pomocą klienta GOG Galaxy i następnie kliknąć w baner „Claim Copy”. Oferta potrwa 2 dni. https://www.gog.com/summer_xp?pp=ba5bfc9d29e57bda5c45cf82d9fff043329f313a
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Prince Of Persia: The Sands Of Time za darmo na PC wystarczy się zalogować na ubisoft club