Opublikowano 12 października 20168 l Jak ktos udziela sie na alienwarearenie i ma ten 3/4 (lub wyzszy) poziom konta, to moze wyrwac za darmo Shadow Warrior: Special Edition. https://eu.alienwarearena.com/giveaways/shadow-warrior-giveaway
Opublikowano 12 października 20168 l A Beyond Good and Evil do pobrania za free na uplayu. Ok, widzę było wyżej wspominane. Edytowane 12 października 20168 l przez grzybiarz
Opublikowano 31 października 20168 l mam kod na broken age za freee z ostatniego bundla bo juz mam. Kto pierwszy w temacie się zgłosi dostanie
Opublikowano 4 listopada 20168 l mam kod na massive chalice (steam) do oddania. Znowu ta sama procedura. Prosze tutaj napisać że chcesz kod a na pw wyślę.
Opublikowano 10 listopada 20168 l Dirt 3 Complete Edition za darmo https://www.humblebundle.com/store/dirt-3-complete-edition-free-game Promocja minie za 2 dni
Opublikowano 11 listopada 20168 l Na Steamie trwa darmowy weekend z Rainbow Six: Siege oraz Squad. Oba tytuły zostały również objęte promocją -50%. O ile R6 raczej zainteresowanym przedstawiać nie trzeba, tak Squad jest bardziej osobliwym tworem - multiplayerowy militarny FPS w stylu Arma z chyba jeszcze większym naciskiem na teamplay i komunikację. Pograłem chwilę i odczucia mam bardzo pozytywne, choć rzadko gustuję w tego typu produkcjach. Gra jest w wersji alpha i sporo graczy skarży się na liczne bugi i problemy z optymalizacją, acz ja na moim pięcioletnim rzęchu spokojnie gram na medium w 1080p (tytuł hula na Unreal Engine 4), a z bugów zdarzyło mi się tylko raz wpaść pod mapę po tym, jak wsiadłem do pojazdu.Dodam, że dźwięk w tej produkcji zrywa beret: na słuchawkach podskoczyłem na fotelu parę razy w ciągu minuty, gdy nieopodal rozlegały się strzały, a eksplozje należą do najbardziej mięsistych, jakie słyszałem w grach ever.
Opublikowano 13 listopada 20168 l Open RA - darmowa, lepsza wersja Red Alert'a. Duuuuużo ludzi ciśnie online. Polecam!
Opublikowano 29 listopada 20168 l Mam, ale i tak kupię na konsoli, liczę, że te remastery to ostatnia szansa na trzecią część. Swoją drogą, na steamie jest obecnie przecena tej edycji 19,99 > 3,99, trochę dziwne, jeśli weźmie się pod uwagę, że to zostało niedawno wydane.
Opublikowano 29 listopada 20168 l Bo ja tam nie wiem jak dużo mogli na PC zremasterować. Wersja konsolowa nie powala i nawet tych 60 FPS nie trzyma.
Opublikowano 1 grudnia 20168 l Właśnie przygarnąłem, niedawno chciałem pudełkowoą wersję odpalić i nie dałem rady, chociaż podręcznik mi z niej zostanie.
Opublikowano 1 grudnia 20168 l Dwójkę by mogli dać chociaż zniżka 32 zł za wersję z wszystkimi dodatkami też sama w sobie kusząca. Taniej niż pudełkowe.
Opublikowano 1 grudnia 20168 l Maska zdrajcy co to był za dodatek;) neverwinter 2 z maską zdrajcy bardzo miło wspominam. Super historia i fajni kompani
Opublikowano 2 grudnia 20168 l Niestety nie dane mi było zagrać w NWN2, optymalizacja gry jest tak skopana, że mój lapek sobie nie poradził. I pomyśleć, że kiedyś gry przechodziłem w glorious 10fps, a nawet poniżej...
Opublikowano 3 grudnia 20168 l Jak ktos udziela sie na alienwarearenie i ma 2 (lub wyzszy) poziom konta, to moze wyrwac za darmo Minion Masters (http://store.steampowered.com/app/489520/) https://eu.alienwarearena.com/ucf/show/1227282/boards/contest-and-giveaways-global/Giveaway/minion-masters-steam-key-giveaway
Opublikowano 7 grudnia 20168 l Dziwne, bo mam niby nieprawidłowe hasło. Zmieniłem i dalej. Chyba gimnazjaliści się rzucili na asasyna i serwery nie wyrabiają.
Opublikowano 8 grudnia 20168 l Mam za darmo car mechanic simulator 2015 wersje ze steam . Kupiłem nowy humble bundle a tę grę już mam. Bardzo przyjemna gra na kilka godzin polecam. Kto pierwszy napisze tutaj że chce dostanie kod na pw Edytowane 8 grudnia 20168 l przez blantman