Opublikowano 28 sierpnia 20186 l 28 minut temu, Alastor84 napisał: Ultra Street Fighter IV (STEAM) Ukryj zawartość ICAYK-GH6G0-PTQ9X Kto pierwszy ten lepszy Podziękował, zastanawiałem się, czy warto wydać kasę na CDA dla tej gierki
Opublikowano 1 września 20186 l Kod na AC Black Flag ważny do jutra. Spoiler 8PGD-RHAL-BRLD-JMJL Przyjemnej gry.
Opublikowano 8 września 20186 l Płytę z CDA znalazłem. Kody ponoć do 24 września ważne. Grotesque Tactics 2 (Steam) VRTDA-Z237D-NLWB3 Shooting Stars (Steam) 5X4G0-CJ8XN-XLBI6 Trials Fusion (Uplay) BEDY-HXYR-A3PV-T47M A tutaj z aktualnego numeru, ważne do 22.10. Pixel Heroes: Byte & Magic (Steam) DZJ0Z-84MRZ-GP0TY Skyhill (Steam) 24AKJ-HHLAC-H4AZH Ultra Street Fighter IV (Steam) EPMMA-3KLJ6-TFIFN
Opublikowano 8 września 20186 l Wielkie dzięki, Co prawda na street fightera się nie załapałem a to pixel heroes już ktoś zabrał ale szacunek się należy.
Opublikowano 15 września 20186 l Alan Wake: American Nightmare, Limbo i 7 innych gierek do jutra za darmo w Humble Bundle https://www.humblebundle.com/monthly/trove?hmb_source=humble_home&hmb_medium=product_tile&hmb_campaign=mosaic_section_2_layout_index_1_layout_type_threes_tile_index_1
Opublikowano 15 września 20186 l 31 minut temu, Frantik napisał: Alan Wake: American Nightmare, Limbo i 7 innych gierek do jutra za darmo w Humble Bundle (jeśli macie aktywną subskrypcję Monthly) Edytowane 15 września 20186 l przez Bzduras
Opublikowano 15 września 20186 l 3 godziny temu, Bzduras napisał: tylko ze nie trzeba miec wykupionego monthly zeby zgarnac te 8 gierek monthly jest potrzebne zeby zgarnac te pozostale gry co tam sa na liscie (dodatkowe 61 do tych 8 co sa czasowo za darmo) wiec prosze nie wprowadzac w blad
Opublikowano 15 września 20186 l 24 minuty temu, Gattz napisał: tylko ze nie trzeba miec wykupionego monthly zeby zgarnac te 8 gierek monthly jest potrzebne zeby zgarnac te pozostale gry co tam sa na liscie (dodatkowe 61 do tych 8 co sa czasowo za darmo) wiec prosze nie wprowadzac w blad O proszę, tego nie wiedziałem, dzięki za sprostowanie!
Opublikowano 15 września 20186 l wiec bierzcie i sciagajcie z tego wszyscy. bo jest to drm free a nie klucze co sie dodaje do konta i tam zostaja na zawsze Edytowane 15 września 20186 l przez Gattz
Opublikowano 25 września 20186 l Street Fighter X Tekken (STEAM) Spoiler 2QWBV-MKXKP-M84W8 Kto pierwszy ten lepszy