Opublikowano 7 grudnia 20186 l Darmowa gra na Epic Games Store co 2 tygodnie od 14 grudnia - na pierwszy ogień idzie Subnautica, potem Super Meat Boy
Opublikowano 10 grudnia 20186 l No właśnie, co ciekawe, wcale nie od 14.12! Już jest pierwsza darmowa gra, a jest nią Conan Exiles (który jednak w bibliotece pojawił mi się jako Conan Exiles Dev Kit, nie wiem dlaczego). Przypisać można wchodząc tutaj: https://www.epicgames.com/store/en-US/product/conan-exiles/home
Opublikowano 10 grudnia 20186 l z tego co pisza internety to wyswietla sie to jako dev kit bo jest to jedynie dev kit zeby sobie mody porobic czy co tam a nie sama gra Edytowane 10 grudnia 20186 l przez Gattz
Opublikowano 11 grudnia 20186 l 11 godzin temu, grzybiarz napisał: Kurła, już mam tych programików. No nic, jutro instaluję Epic Games a nie, wystarczyło że kliknałem "zapomniałem hasła" i widzę że jednak nie musze zakładać konta Wow, kurła Journey na PC: https://www.epicgames.com/store/pl/product/journey/home
Opublikowano 11 grudnia 20186 l 11 godzin temu, Gattz napisał: z tego co pisza internety to wyswietla sie to jako dev kit bo jest to jedynie dev kit zeby sobie mody porobic czy co tam a nie sama gra Dokadnie tak. Kumpel pobrał... 150GB. Napisał: "lifetime wased".
Opublikowano 11 grudnia 20186 l 4 godziny temu, MierzejX napisał: Dokadnie tak. Kumpel pobrał... 150GB. Napisał: "lifetime wased". Spędziłem z fullem Conan Exiles 45h i mogę napisać to samo co twój kumpel.
Opublikowano 13 grudnia 20186 l Full Throttle Remastered za darmo na GOGu. Można przypisać do konta przez najbliższe 48h. Edytowane 13 grudnia 20186 l przez easye
Opublikowano 13 grudnia 20186 l Lego Hobbit za friko na Humble https://www.humblebundle.com/store/lego-the-hobbit
Opublikowano 13 grudnia 20186 l w sumie juz posiadam ten produkt, po co sie logowalem, potwierdzenie na maila, a widze ze jednak mam 0XP6W-Z0BE5-JKWRI wklejam, ale daj ktos znac ze zadzialalo i juz nieaktywne
Opublikowano 18 grudnia 20186 l Nowe CDA Możesz pobrać numery seryjne do: King's Bounty: Dark Side (Steam, ważne do 11 lutego 2019) Anna's Quest (Steam, ważne do 11 lutego 2019) World of Tanks - kod bonusowy (ważny do 31.01.2019 godz. 23) Uderzać na PM. Kto pierwszy. Jedno kodziwo na użytkownika.
Opublikowano 18 grudnia 20186 l Nie tak mieliśmy to załatwiać. Jak ktoś chce darmowy kod, to piszę prośbę tutaj i dostaje kod na PW - czy coś pomyliłem?
Opublikowano 18 grudnia 20186 l Totalnie bez sensu. Kmiot robi to dobrze. Edytowane 18 grudnia 20186 l przez easye
Opublikowano 18 grudnia 20186 l 3 minuty temu, easye napisał: Totalnie bez sensu. Kmiot robi to dobrze. W dniu 19.11.2018 o 12:41, Mejm napisał: To piszesz, ze kto pierwszy w tym temacie napisze, ze chce ten dostanie. I wysylasz JEDNA (jaka oszczednosc czasu) pm do zgloszonego. no chyba dobrze zrozumiałem jednak a jak zwykle ty wszystko bez sensu Edytowane 18 grudnia 20186 l przez szejdj
Opublikowano 18 grudnia 20186 l No szczerze mówiąc to jego kody, jakby chciał by ktoś mu nagrał laurkę w zamian za kodzik i wysłał gołębiem pocztowym, to też byłoby w porządku IMO.
Opublikowano 18 grudnia 20186 l Oj, dotychczas załatwiałem to na PM, ale jeśli ktoś tutaj napisze, że chce to też nie widzę problemu. To nie tak, że mu nie dam, bo nie postąpił w zgodzie z PROCEDURĄ PRZYZNAWANIA KODZIKÓW. Wpis edytuję na bieżąco, więc jeśli jakiś kodzik zejdzie, to go skreślam.
Opublikowano 18 grudnia 20186 l Godzinę temu, szejdj napisał: Nie tak mieliśmy to załatwiać. Jak ktoś chce darmowy kod, to piszę prośbę tutaj i dostaje kod na PW - czy coś pomyliłem? W takim razie poproszę darmowy kod na Red Dead Redemption 2, albo coś podobnego, na Steam.
Opublikowano 18 grudnia 20186 l 4 godziny temu, szejdj napisał: no chyba dobrze zrozumiałem jednak a jak zwykle ty wszystko bez sensu no bez sensu jest ta propozycja.
Opublikowano 21 grudnia 20186 l Chi-Nu Kai – japoński czołg średni premium poziomu V o wartości 1500 sztuk złota (lub rekompensata 600 tys. kredytów) miejsce garażowe o wartości 300 sztuk złota 3 dni konta premium o wartości 650 sztuk złota z nowego cda zawartośc do world of tanks ktoś chce? Sam nie gram a bez sensu aby się zmarnowało. Proszę tutaj napisać a kod wyśle na pw