Skocz do zawartości

Gry za darmo na PC

Featured Replies

Opublikowano

Z tego co czytałem to gierka musi kosztować min. 59zł, żeby skorzystać z tego kuponu -40. Poza tym Vampyr chyba jest w Gamepassie notsure.png

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 328,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Jaka narracja - gta v weszło do xgp na ograniczony czas to spustom nie było końca, na pc za darmo przypisanie na stałe do biblioteki? meh XD

• Dark Souls:Prepare to Die Edition za darmo na Steam: http://store.goldenjoystick.com/free-dark-souls

• Darmowe gry na Steam Deiland – za darmo (grę możecie dopisać do konta do 24 marca) Drawful 2 – za darmo (grę możecie dopisać do konta do 11 kwietnia) Goat of Duty – za darmo (grę m

Opublikowano

Ano rzeczywiście jest, wydawało mi się, że już tam wszystko zainstalowałem, wartego uwagi :) 

Opublikowano

Dzisiaj Epic za friko zapodaje Little Inferno, czyli jak mnie pamięć nie myli "symulator" kominka. W sam raz na Święta czy coś. https://www.epicgames.com/store/pl/product/little-inferno/

Kolejną grą ma być podobno Ape Out.

Edytowane przez Dante

Opublikowano

Rysunek wygląda jak stateczek z FTL, więc pewnie będzie FLT. Spoko dla tych kilku, którzy jeszcze nie grali.

Opublikowano
  W dniu 25.12.2019 o 17:10, Velius napisał(a):

Bylo Into The Breach to teraz moze faktycznie FTL.

A nie można jeszcze pobrać Into The Barwach?

Opublikowano

Na "pobranie"(przypisanie do konta) każdej gry masz tylko 24 godziny. Jak pojawia się nowy tytuł to ten z dnia wcześniejszego przestaje być dostępny.

Edytowane przez Dante

Opublikowano

Juz ba lowcach to rozszyfrowali. Ja sie zastanawiam czy dadza undertale i isaca.

Opublikowano

celeste tez bylo bo masz. hyper light drifter tez bylo bo masz. w niczym to nie przeszkadza 

Edytowane przez Gattz

Opublikowano

Mam trochę staroci z bundla:

5555555555555.jpg

@Rayos @selene coś chcecie z tego? :)

sybiera 1 i sybiera 2 juz brak

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano

Ancestors Legacy 

Pokaż ukrytą zawartość

Horizon Chase Turbo

Pokaż ukrytą zawartość