Opublikowano 2 stycznia 20205 l W dniu 31.12.2019 o 17:19, devilbot napisał: Ja nawet kiedyś chciałem klienta zainstalować jak się dowiedziałem że dają gry za darmo ale to tylko przez myśl przeszło. +1 xD
Opublikowano 2 stycznia 20205 l A jednak, dalej będągierki za free co czwartek. Kur.wa tydzień na ukończenie, to nieosiągalne. https://lowcygier.pl/darmowe/for-the-king-nastepna-darmowa-gra-w-epic-games-store/?fbclid=IwAR1mnjDb-tYT-C1nItx6JXsxM1hY3fOcQ1XvOtG0wUCgP9FGn6MmTfWL1jk
Opublikowano 2 stycznia 20205 l 2 minuty temu, grzybiarz napisał: Kur.wa tydzień na ukończenie, to nieosiągalne. Tydzień to masz na dodanie gry do biblioteki, potem już tam zostaje. Całkiem fajną kolekcję z tych ich darmówek można uzbierać.
Opublikowano 2 stycznia 20205 l Wiem przecie ze zostaje bardziej mi chodziło, żę co tydzień nowa gra i nie ma kiedy ukończyć, a przecie jeszcze mam ps4 (i ps3).
Opublikowano 2 stycznia 20205 l No wiadomo ,że wszystkie gry nie będą w twoim guście to grać nie musisz. Mi się nawet nie zawsze chciało odpalać epicka jak gierka mi nie pasowała.
Opublikowano 3 stycznia 20205 l Tak wogole to przypominam ze przy założeniu konta na Battle Necie za darmo jest Starcraft 1&2, Heroes of the Storm, Hearthstone , 30 opłaconych dni w World of Warcraft i chyba jakiś trial Diablo 3. Pomimo czasu dalej wyglądają dosyć dobrze
Opublikowano 10 stycznia 20205 l 1 hour ago, Bzduras said: _Forum_ całkiem tępy użytkownik. Sundered to wg. Ciebie zla gra?
Opublikowano 10 stycznia 20205 l Trailmakers 5WBM5-3ED7X-XQYH4 GRIP: Combat Racing + DLC 5LZHT-FV5EF-3R302 + 3T5KX-78DLW-LVB24 Unrailed! 5MEQA-DICNG-TCHTP
Opublikowano 10 stycznia 20205 l wziąłem car pack do GRIP. Dzięki Edytowane 10 stycznia 20205 l przez easye
Opublikowano 24 stycznia 20205 l W tym tygodniu za darmo na Epic Store The Bridge, za tydzien Farming Simulator 19. Bedzie mozna pograc online
Opublikowano 31 stycznia 20205 l Farming Simulator 19 za darmo na Epic Store, bedzie ktos gral online? Mozna jakos by pograc
Opublikowano 3 lutego 20205 l Steet Fighter 5 na PC i PS4 od dzisiaj do 9 lutego dostępne tymczasowo za darmo. Wszystkie postacie mają być odblokowane. https://next.gazeta.pl/next/7,151243,25660255,street-fighter-5-na-steam-i-playstation-4-za-darmo-przez-tydzien.html?fbclid=IwAR2y9s1K5CxCcoeCvcFj-zQ9iAqHCpRX_m__gOpLqNp2eo1Kq7WfpX0nDt8#a=88&c=145&s=BoxBizImg5
Opublikowano 6 lutego 20205 l ale do(pipi)ali do pieca https://lowcygier.pl/darmowe/aztez-i-kingdom-come-deliverance-nastepnymi-darmowymi-grami-w-epic-games-store/
Opublikowano 6 lutego 20205 l O Kingdom Come to już były wcześniej przecieki więc było raczej pewne, że dadzą.
Opublikowano 6 lutego 20205 l Masz jakieś inne przecieki jeszcze? Mam nadzieję, że ponownie wrzucą Subnautice bo przegapiłem za pierwszym razem
Opublikowano 6 lutego 20205 l Kingdom Come było wymienione w przeciekach odnośnie darmowych gierek w okresie świątecznym. Większość się sprawdziła poza KCD więc dają teraz. Już wcześniej dawali powtórki więc szansa na Subnauticę ciągle jest.
Opublikowano 6 lutego 20205 l Czekam. Sprawdziłem w GamePassie i wiem, że nie chcę płacić za ten tytuł pełnej ceny - wkurzający pop-up czy głupi bug, gdzie LT i RT są zamienione miejscami na padzie (wersja PC). Rozumiem, że mogą być problemy z optymalizacją, ale ten drugi błąd odbieram jako zwyczajny płaski na ryj.