Opublikowano 21 maja 20204 l o kurła mafia 2 definitive na stteam za darmo, dla tych co maja zwykla dwojke.
Opublikowano 21 maja 20204 l Civ 6 jak i wiele innych ktore dzialaja na Mac OS nie dziala na tym systemie w Epic launcher. Mozna cos z tym zrobic?
Opublikowano 21 maja 20204 l To samo z trójką, tylko tam chyba polega to na dorzuceniu DLC w gratisie.
Opublikowano 21 maja 20204 l To samo z trójką, tylko tam chyba polega to na dorzuceniu DLC w gratisie.Na razie jest niezbyt grywalna. Jeszcze bardziej z(pipi)ali optymalizację, powywalali niektóre piosenki (pewnie kwestie licencyjne) i ogólnie jest padaka
Opublikowano 21 maja 20204 l Ponawiam pytanie, da sie jakos uruchomic te gry z Epic launcher na Mac OS? Trace mozliwosc grania w Civ 6, Superhot, Talos Prin(nene)le i kilku innych jak narazie
Opublikowano 21 maja 20204 l 2 godziny temu, Frantik napisał: 3 godziny temu, Bzduras napisał: To samo z trójką, tylko tam chyba polega to na dorzuceniu DLC w gratisie. Na razie jest niezbyt grywalna. Jeszcze bardziej z(pipi)ali optymalizację, powywalali niektóre piosenki (pewnie kwestie licencyjne) i ogólnie jest padaka A to lipton, bo mi ta wersja zastąpiła starą. W dwójce to samo, a jedynka się odblokuje za 3 miechy.
Opublikowano 21 maja 20204 l Panowie, da sie cos z tym zrobic? Cos czytalem ze mozna przez GOG launcher
Opublikowano 21 maja 20204 l Pisaliśmy ci żebyś nie brał Maca to byłeś mądrzejszy. Tak da się, zainstaluj Windowsa.
Opublikowano 21 maja 20204 l No jasne, MacBook Pro 2019 z touchbarem to zly wybor Jak zainstaluje Windowsa i gry to bede mogl dodac gry do biblioteki Steama albo GOG zeby te ktore dzialaja na innych platformach ale nie na Epic normalnie dzialaly?
Opublikowano 21 maja 20204 l Albo pograc w prawie UHD w gry ktore gralem i gram dalej plus miec przenosnego lapka o grubosci 1 cm po zamknieciu w ktorym bateria starcza na 8 godzin Edytowane 21 maja 20204 l przez _Forum_
Opublikowano 21 maja 20204 l i pisać co 2 posty czy coś się da uruchomić? No nie oszukujmy się z 3cm grubszym Windowsie problemów byś nie miał.
Opublikowano 21 maja 20204 l Ale Mac OS jest dla wybranych w PL, w calej Europie to defaultowy laptop xD Poza tym mialem gamingowego laptopa ale od Windowsa mnie odrzuca, wole pod reka wszystko oprocz gier a nie na odwrot
Opublikowano 21 maja 20204 l "Kłócenie się z kretynem jest jak zapasy ze świnią w błocie. oboje się ubrudzicie, tylko że świnia to lubi"
Opublikowano 22 maja 20204 l No to ciesz się tym laptopem akceptując jego ograniczenia i skończ pi*rdolić.
Opublikowano 29 maja 20204 l Mam do rozdania gry z tego miesiąca Humble Monthly. PW do mnie co kto chce. Jak będzie więcej chętnych na to samo to zrobię losowanie poprzez Steam Gifts. Decyduje również staż i moje widzi-mi-się. Edytowane 29 maja 20204 l przez Shankor
Opublikowano 2 czerwca 20204 l dostalem maila od segi ze na epic store bedzie mozna dostac za darmo przez pierwsze 24h godziny nowego Total War Troy jeszcze daleko bo dopiero 13 sierpien ale warte odnotowania https://www.totalwar.com/blog/a-total-war-saga-troy-on-epic-games-store/ Edytowane 2 czerwca 20204 l przez Gattz
Opublikowano 3 czerwca 20204 l 12 godzin temu, Gattz napisał: dostalem maila od segi ze na epic store bedzie mozna dostac za darmo przez pierwsze 24h godziny nowego Total War Troy jeszcze daleko bo dopiero 13 sierpien ale warte odnotowania https://www.totalwar.com/blog/a-total-war-saga-troy-on-epic-games-store/ Też dostałem i to będzie mój dzień rejestracji i instalacji konta epic store. Mówiłem że złamie się jak dadzą coś w co chce zagrać xD
Opublikowano 5 czerwca 20204 l total anihilation na gog za darmo https://www.gog.com/game/total_anihilation_commander_pack?pp=ba5bfc9d29e57bda5c45cf82d9fff043329f313a