Skocz do zawartości

Gry za darmo na PC

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 328,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Jaka narracja - gta v weszło do xgp na ograniczony czas to spustom nie było końca, na pc za darmo przypisanie na stałe do biblioteki? meh XD

• Dark Souls:Prepare to Die Edition za darmo na Steam: http://store.goldenjoystick.com/free-dark-souls

• Darmowe gry na Steam Deiland – za darmo (grę możecie dopisać do konta do 24 marca) Drawful 2 – za darmo (grę możecie dopisać do konta do 11 kwietnia) Goat of Duty – za darmo (grę m

Opublikowano

Opublikowano

na steamie mam wersje goty na gogu dodalo bez dodatkow choc oficjalny faq mowi ze powinno dodac goty

gog takie dobre 

najwidoczniej to co mam na steam choc kupione jako wersje goty sie liczy dla gog jako podstawka+dodatki co wg faq daja mi prawo do samej podstawki.

steam

ElizPvW.jpg

gog

izjxV9K.jpg

Edytowane przez Gattz

Opublikowano
19 minut temu, Alastor84 napisał:

Driftland: The Magic Revival

Ukryj zawartość

BF7H2-DYC37-I5C2Q

Zabieram! Dzięki wielkie. Od dawna się czaję , a tu popatrz :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Obawiam się tylko, że uplay może nie wytrzymać takiego natłoku (no chyba, że na tą jedną godzinę odpalą kilka dodatkowych farm serwerów) :reggie:

Edytowane przez MBeniek

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Wiedźmin - Edycja Rozszerzona (ponownie?) za darmo na GOG-u.

Opublikowano

Hmmm, u mnie 29 zł Wiedźmin. A szkoda bo nigdy nie grałem.

EDIT: Okej, oferta była ważna tylko wczoraj. Kicha

Edytowane przez PiPoLiNiO

Opublikowano

PiPoLiNiO tego wiedźmina dają średnio co 2-3 miesiące. a poza tym często na promocji na GOG czy Steam chodzi za 8 złotych.

Opublikowano

Jak grać w W3 to najlepiej na PC. 

ps4pro ma loadingi po półtorej minuty i 30fps, które wygląda na 15.

Opublikowano

ale oni nie mówią o wiedźminie 3, tylko o jedynce, a poza tym na ps4 da się normalnie grać bez zgrzytania zebami

Opublikowano

PSA: Quake 2 do odebrania na Bethesda Launcherze. Za pięć dni z kolei - Quake 3 :banderas: