Opublikowano 16 czerwca 20204 l na steamie mam wersje goty na gogu dodalo bez dodatkow choc oficjalny faq mowi ze powinno dodac goty gog takie dobre najwidoczniej to co mam na steam choc kupione jako wersje goty sie liczy dla gog jako podstawka+dodatki co wg faq daja mi prawo do samej podstawki. steam gog Edytowane 16 czerwca 20204 l przez Gattz
Opublikowano 19 czerwca 20204 l pierwszy injustice darmo na steam do 26 czerwca albo wyczerpania zapasow https://store.steampowered.com/app/242700/Injustice_Gods_Among_Us_Ultimate_Edition/
Opublikowano 25 czerwca 20204 l 19 minut temu, Alastor84 napisał: Driftland: The Magic Revival Ukryj zawartość BF7H2-DYC37-I5C2Q Zabieram! Dzięki wielkie. Od dawna się czaję , a tu popatrz
Opublikowano 6 lipca 20204 l Obawiam się tylko, że uplay może nie wytrzymać takiego natłoku (no chyba, że na tą jedną godzinę odpalą kilka dodatkowych farm serwerów) Edytowane 6 lipca 20204 l przez MBeniek
Opublikowano 6 lipca 20204 l Ja wiem? Wywalone na gierki Ubi nawet jak dają za darmo. No chyba ,ze najnowsze Anno, wtedy bym się skusił.
Opublikowano 13 lipca 20204 l ponoc jednak nie trzeba bylo ogladac zeby dostac: https://register.ubisoft.com/ubisoft-forward-reward/en-GB
Opublikowano 7 sierpnia 20204 l Hmmm, u mnie 29 zł Wiedźmin. A szkoda bo nigdy nie grałem. EDIT: Okej, oferta była ważna tylko wczoraj. Kicha Edytowane 7 sierpnia 20204 l przez PiPoLiNiO
Opublikowano 7 sierpnia 20204 l PiPoLiNiO tego wiedźmina dają średnio co 2-3 miesiące. a poza tym często na promocji na GOG czy Steam chodzi za 8 złotych.
Opublikowano 8 sierpnia 20204 l Jak grać w W3 to najlepiej na PC. ps4pro ma loadingi po półtorej minuty i 30fps, które wygląda na 15.
Opublikowano 8 sierpnia 20204 l ale oni nie mówią o wiedźminie 3, tylko o jedynce, a poza tym na ps4 da się normalnie grać bez zgrzytania zebami
Opublikowano 9 sierpnia 20204 l Quake 1 za frytki jak odpalicie launcher Bethesdy. Czy jak to się tam pisze [emoji23]
Opublikowano 12 sierpnia 20204 l PSA: Quake 2 do odebrania na Bethesda Launcherze. Za pięć dni z kolei - Quake 3