Opublikowano 13 sierpnia 20204 l W dniu 7.08.2020 o 07:24, PiPoLiNiO napisał: Hmmm, u mnie 29 zł Wiedźmin. A szkoda bo nigdy nie grałem. EDIT: Okej, oferta była ważna tylko wczoraj. Kicha Dodaj mnie na Steamie, mam skądś gifta.
Opublikowano 24 sierpnia 20204 l Info od ŁowcówGier: Aby otrzymać za darmo Slain: Back From Hell musicie zapisać się do listy mailingowej wydawcy – Digerati – co możecie zrobić na tej stronie.Klucze będą wysyłane codziennie o godz. 17:00. W przesłanej wiadomości znajdziecie specjalny link aktywacyjny do sklepu Good Old Games (GOG.com), który wygaśnie po 2 tygodniach
Opublikowano 9 września 20204 l kiedys pewnie bym wbil jakis kod, a dzisiaj wiem ze i tak w to nie zagram
Opublikowano 13 września 20204 l Jedna z gier mojego dziecinstwa za darmo na steam: https://store.steampowered.com/app/358270/Death_Rally_Classic/
Opublikowano 17 września 20204 l Football Manager 2020 za darmo na epicu! A oprócz tego Watch Dogs 2 i Stick it to the Man.
Opublikowano 25 września 20204 l Scrap Garden na steam. Indyk, ale dostał jakieś nagrody. Roller Coaster Tycoon 3 na Epic
Opublikowano 26 września 20204 l Catherine Classic Spoiler FAD5Q-PPFB5-58RDV Evoland Legendary Edition Spoiler CGJJY-DLPA3-M8MDJ Forager Spoiler CEWK7-VNPIA-G5APV
Opublikowano 26 września 20204 l 15 hours ago, oFi said: raczej szroty dla mocnej niszy Ja jestem frajer i zbieram każdy ochłap, jeśli jest za darmo. Nigdy w to nie zagram i trudniej mi będzie znaleźć dobre gry pomiędzy crapami, ale nie mogę odpuścić, jak dają za darmo.
Opublikowano 26 września 20204 l ja nie dodaje szrotów bo później ta biblioteka gier na steamie wygląda tragicznie. U mnie raczej same perełki i bardzo mało gier, które mnie nie interesują. Spoiler i oczywiście bardzo dużo prezentów od forumka na mikołaja
Opublikowano 3 października 20204 l Za tydzien na Epicu Rising Storm 2: Vietnam, postrzelamy troche do zoltkow?
Opublikowano 19 października 20204 l Kto zgarnął Shoguna 2 w kwietniu, może teraz dodać do konta takie małe dlc: https://store.steampowered.com/app/34346/Total_War_SHOGUN_2__Battle_of_Kawagoe/