Skocz do zawartości

Gry za darmo na PC

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 331,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jaka narracja - gta v weszło do xgp na ograniczony czas to spustom nie było końca, na pc za darmo przypisanie na stałe do biblioteki? meh XD

• Dark Souls:Prepare to Die Edition za darmo na Steam: http://store.goldenjoystick.com/free-dark-souls

• Darmowe gry na Steam Deiland – za darmo (grę możecie dopisać do konta do 24 marca) Drawful 2 – za darmo (grę możecie dopisać do konta do 11 kwietnia) Goat of Duty – za darmo (grę m

Opublikowano

Ma ktoś namiar na Painkillera za free? Pamiętam, że przednio się przy tym bawiłem, a gra ma już swoje lata. Da się to ściągnąć legalnie?

Opublikowano

Nie ma za free, ale na aktualnym Steam Sale jest czarna edycja Painkillera za jedyne 5 euro, więc warto, jeśli jeszcze nie masz.

Opublikowano

W którymś CDA był dodawany chyba rimejk jedynki.

Opublikowano

Problem w tym, że rimejk został zrobiony przez kompletnie inną ekipę, niewiele się wizualnie różni, za to gameplay jest lekko do tyłu, a co najlepsze - nie ma wszystkich plansz z jedynki. Czyli taka pocięta, okrojona jedynka z lekko poprawioną grafiką. Dlatego nie warto w ogóle na to patrzeć, lepiej sobie poszukać normalnej jedynki, tej od PCF. Można poszukać na jakimś gumtree czy innym takim serwisie, może ktoś za 5zł sprzedaje, a gra w zasadzie niezbędna w bibliotece każdego fana strzelanek.

Opublikowano

W poprzednim. Trochę się spóźnił kolega. ;-)

+ Dodał MODERATOR
napisałem "w którymś"

Edytowane przez django

Opublikowano

Nie macie po kioskach znajomych co sprzedają 1-2 miesięczne albo uszkodzone/zagięte cd ekszyn po 2zł? Znajdzcie sobie :sorcerer:

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Fajnie, że niby za darmo, ale wymagają i tak wszystkich moich danych włącznie z kartą kredytową mimo, że wybieram opcję płacenia przez paypal.

Opublikowano

Ba. Dasz im dane karty, to już ich nie usuniesz. Nie ma takiej opcji.

Poza tym nie na Steam ;p

Opublikowano

No wiadomo, że tak do końca za darmo to nie jest, tj. nie dostaje się direct downloadu wersji DRM-free :). W tym przypadku haczykiem jest po prostu zarejestrowanie się w ichnim sklepie. To też nie jest Steam, ale c'mon, EU III z dodatkami (Divine Wind!) to jak dla mnie całkiem smakowity kąsek.

Opublikowano

No ja rozumiem konieczność rejestracji i podania danych osobowych, ale dlaczego przy wyborze Paypala jako formy płatności i tak muszę podać dane mojej karty kredytowej :D

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Niestety nie za darmo, lecz coś w stylu darmowego weekendu - po odinstalowaniu tracimy grę z listy.

Opublikowano

A teraz - dla odmiany - twórcy twierdzą, że Shadow Warrior Classic pozostanie F2P na zawsze.
Looks like people are loving Shadow Warrior Classic (1997) so we'll just keep it F2P forever. Enjoy' date=' retweet, and follow for more news![/quote']
Źródło: Twitter

Ciagle zmieniaja zdanie. Niech sie w koncu zdecyduja.

Opublikowano

(pipi)a nie ma już ;/

Opublikowano

mam gifta panie sekretny plan, kcesz?

No dej oran, tudzież oranek na steamie (nie wiem które działa w wyszukiwarce), w każdym bądź razie pomarańcza w avku

Opublikowano

Od dzisiaj przez 14 dni jest dostępna za free na steamie Beta Company of Heroes 2, można ją pobrać z poziomu biblioteki