Skocz do zawartości

Gry za darmo na PC

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 331,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jaka narracja - gta v weszło do xgp na ograniczony czas to spustom nie było końca, na pc za darmo przypisanie na stałe do biblioteki? meh XD

• Dark Souls:Prepare to Die Edition za darmo na Steam: http://store.goldenjoystick.com/free-dark-souls

• Darmowe gry na Steam Deiland – za darmo (grę możecie dopisać do konta do 24 marca) Drawful 2 – za darmo (grę możecie dopisać do konta do 11 kwietnia) Goat of Duty – za darmo (grę m

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Opinia na steamie:

do banji naglopsza gra a tego niemozna nazwac gro tylko tapety i cos tam pisze w jezyku english i klikasz to tylko zmiana tapety i napisow z(pipi)ane

Chyba jednak nie warto.

Opublikowano

Mój znajomy trochę się hajpował. :) Plus na VNDB 25 miejsce jeśli chodzi o popularność i w sumie nienajgorsza ocena - lepiej niż np. Chaos;Head, Snatcher(!), Hotel Dusk i parę innych. Może być OK.

Opublikowano

jak ktos lubi retro to na amerykanskim battlenet mozna sciagnac lost vikings i rock n roll racing (plus wczesniejszy black throne). wszystkie 3 gry mozna znalesc w download game clients

Opublikowano

wystarczy dodac tego bf do biblioteki czy trzeba sciagnac ?

Opublikowano

Wystarczy dodac. A sciagniesz kiedy bedziesz chcial.

Edytowane przez kubicz

Opublikowano

dziekuje za odpowiedz bo marwilem sie ze mi przepadnie bo na win xp nie da sie tego sciagnac :)

Opublikowano

Ja bym jednak rozpoczął pobieranie i od razu anulował, bo różne wersje słyszałem czytałem. Podobno po 2 tygodniach niepobrana znika z konta.

Opublikowano

Ja bym jednak rozpoczął pobieranie i od razu anulował, bo różne wersje słyszałem czytałem. Podobno po 2 tygodniach niepobrana znika z konta.

To było co innego. Kiedyś BF3 pojawił się za darmo na Origin w ramach błędu/pomyłki, po wpisaniu jakiegoś klucza, to EA potem usuwało grę z kont.

Ja do dziś nie wiem jakie mam gry na Originie, gdyż kijem dziadostwa nie tknąłem. Tylko z poziomu przeglądarki coś tam dla formalności obsługiwałem, bo konto miałem jeszcze od czasów BioWare i Dragon Age.

Opublikowano

Ja używam tylko Steama, ale EA kusi tym darmowym stuffem. Oczywiście nie mnie, bo Dead Space ogralem na PS3, teraz gram na Steamie. Battlefielda mam na Steamie z bundla, a plants vs zombie, ukończyłem na Nintendo DS, plus tablecie. Jeszcze Ubisoft ma swoje uplay, ale tam chyba nawet nie mam konta.

Szkoda, że wszystko nie wychodzi po prostu na Steamie.

Opublikowano

Dzisiaj dzwonilem do EA (hehe) z zapytanem, czemu nie moge sciagnac swojego bf3 z premium i  Sławek z EA potwierdził, że ta gra jest za darmo i sa przeciazenia serwerow.

Opublikowano

3 dni sciagalem bf3, bo co chwile zrywalo polaczenie z serwerem. masakra. ale za to masa ludzi gra, myslalem ze juz wszyscy przeniesli sie na bf4.

Opublikowano

Tsa, dopiero koło soboty wieczorem mogłem pobrać swoją wersję. Bardzo dobry pomysł z tym BFem, gra zdecydowanie odżyła, 90% graczy na serwerach to szeregowi, jest kogo klepać. :D

• 2 tygodnie później...