garam 0 Opublikowano 26 lipca 2009 Opublikowano 26 lipca 2009 gametap.com - kiedyś darmowych gier było tam więcej i były ciekawsze (np. TR: Legend) ale wciąż można znaleźć coś ciekawego. Cytuj
Ruther 158 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Opublikowano 20 sierpnia 2009 (edytowane) S.W.I.N.E. Edytowane 20 sierpnia 2009 przez pankracyk Cytuj
Ruther 158 Opublikowano 9 września 2009 Opublikowano 9 września 2009 Chyba można to do oficjalnych zaliczyć... The Hunter. Cytuj
Dante 431 Opublikowano 19 września 2009 Opublikowano 19 września 2009 http://www.telltalegames.com/playlikeapirate Tales of Monkey Island Cytuj
Ruther 158 Opublikowano 20 września 2009 Opublikowano 20 września 2009 Beneath a Steel Sky, Lure of the Temptress, Teenagent... klasyka http://www.gog.com/ Cytuj
LOKI7777 17 Opublikowano 28 września 2009 Opublikowano 28 września 2009 link do piratów Co do tej strony to duzo gier to po prostu piraty, bo nie powiecie chyba ze romy z Pokemonami sa za free w necie, kilka innych przykladow tez by sie znalazlo (Flashback CD Version.Larry, Krol Lew i MK) Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 30 września 2009 Opublikowano 30 września 2009 http://www.trackmania.com/ Trackmania nations forever. genialne hardkorowe wyścigi formułkami, po zakręconych trasach, setki serwerów, setki map, setki graczy. i wszystko za darmo. sam gram, choc nie regularnie, to jestem całkiem dobry. mój baardzo stary gameplay Cytuj
Suavek 4 655 Opublikowano 21 października 2009 Opublikowano 21 października 2009 http://www.remedygames.com/games/death_rally.html - Death Rally za darmo, przystosowane do funkcjonowania na nowszych systemach. Warto, oj warto. 1 Cytuj
Linek 187 Opublikowano 22 października 2009 Opublikowano 22 października 2009 Łojacię! Death Rally! Przechodziłem to wieeeele razy w dawnych czasach - jedna z moich ulubionych gier, dobrze, że mi o tym przypomniałeś Cytuj
Mq 73 Opublikowano 6 listopada 2009 Opublikowano 6 listopada 2009 Strange Adventures in Infinite Space jest darmowe od niedawna. http://www.shrapnelgames.com/Our_Games/Free_Games.html Dobra popierdulka jak sie chce mile spedzic kilkanascie minut na graniu. Masz za zadanie w okreslonym czasie odkryc jak najwiecej galaktyki, zbierac artefakty obcych, apgrejdowac statek, handlowac albo walczyc z obcymi rasami etc. Niezla gierka. Cytuj
Gość Opublikowano 17 listopada 2009 Opublikowano 17 listopada 2009 9,99 to PRAWIE jak za darmo więc wrzucę tutaj takiego niusa: Pragniemy poinformować wszystkich graczy, że od 3 grudnia w sieci supermarketów Biedronka będzie można kupić poniższe gry po niezwykle okazyjnych cenach. LISTA GIER - Agatha Christie: Zło, które żyje pod słońcem - BlackSite: Area 51 - Colin McRae Rally 2005 - Dead Reefs - Freak Out: Extreme Freeride - Gears of War - Gore: Ultimate Soldier - Gothic II Złota Edycja - Juiced 2: Hot Import Nights - Lionheart: Legacy of the Crusader - Painkiller - Painkiller Overdose - Penumbra: Czarna Plaga - Puzzle Quest: Challenge of the Warlords - Saga Icewind Dale - Saga The Suffering - Sam & Max: Sezon 1 - Sega Rally - Stranglehold - Supreme Commander - Świątynia Pierwotnego Zła - Toca Race Driver 3 - Unreal Anthology Cena każdej z gier: 9,99 zł. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 17 listopada 2009 Opublikowano 17 listopada 2009 Kuzyn kupił kiedyś grę w biedronce, gdy ją zainstolował to wywaliło mu windows`a i jedyne do czego dało się wejść to bios Cytuj
Suavek 4 655 Opublikowano 17 listopada 2009 Opublikowano 17 listopada 2009 Kuzyn kupił kiedyś grę w biedronce, gdy ją zainstolował to wywaliło mu windows`a i jedyne do czego dało się wejść to bios Bo wszyscy wiemy, że biedronka w magiczny sposób ingeruje w sprzedawane gry... <facepalm> stona, dzięki za info. Oferta chyba nie tak dobra jak w zeszłym roku, ale i tak się wybiorę. Szkoda, że większość tego to pewnie będzie eXtra Klasyka i temu podobne wydania. Cytuj
Gość Opublikowano 17 listopada 2009 Opublikowano 17 listopada 2009 mate5 , troglodyta to nawet ołowianą kulkę potrafi zepsuć ;P Z tego co czytałem, to te wydania to przeważnie jakieś wersje bez instrukcji itp*. No ale ej, taki GoW za 10pln? Albo TOCA3. IMHO się opłaca *choć zdarzają się kwiatki i w pudełku jest kolor instrukcji itp itd Cytuj
Suavek 4 655 Opublikowano 17 listopada 2009 Opublikowano 17 listopada 2009 Jeśli chodzi o wydania to jest to loteria. Ta sama gra nawet może występować w kilku różnych wariantach. Osobiście udało mi się w zeszłym roku dorwać Jade Empire z soundtrackiem i poradnikiem w tekturowej kieszonce, ale słyszałem także o wydaniach Platynowej Kolekcji oraz zwykłym w pudełku dvd. Fahrenheita czy Act of War miałem z TopSellera. Też słyszałem o grach bez instrukcji (Sega Rally) albo pudełka (Painkiller), ale trzeba po prostu brać to na wagę. Gears of War skłonny jestem w takiej cenie kupić nawet jeśli trafi się eXtra Klasyka czy coś w tym stylu. Cytuj
Linek 187 Opublikowano 17 listopada 2009 Opublikowano 17 listopada 2009 Ja biorę Sam & Max i Tocę na pewno. Z pozostałych wszystkie ciekawe mam już niestety. Najbardziej wkurzam się na Sranglehold, którego kupiłem dobre 2 miechy temu, ale nadal nie mam czasu, żeby go odpalić i stoi w folii na półce. Poczekałbym, to bym go miał teraz za grosze Cytuj
Gość Siwy_ Opublikowano 3 grudnia 2009 Opublikowano 3 grudnia 2009 (edytowane) Przed chwila wrocilem z Biedronki. Wszystkie gry sa w duzych tekturowych pudelkach, ale nie sa to wydania premierowe, w pudelkach sa same plyty. Edytowane 3 grudnia 2009 przez Siwy_ Cytuj
Suavek 4 655 Opublikowano 3 grudnia 2009 Opublikowano 3 grudnia 2009 Z Gears of War zrobili wszystkich w konia wrzucając do środka jedynie cienkie pudełko na płytę. Brak jakiejkolwiek instrukcji czy okładki - jedynie CD Key. A kurcze coś mi tu śmierdziało gdy w koszyku aż się roiło od kopii tej gry... Niemniej jednak Supreme Commander znalazłem w wydaniu Platynowej Kolekcji - pudełko było wyraźnie cięższe. Mam jeszcze puzzle quest, ale to dla brata więc nie odpakowywałem. Niemniej jednak tam chyba jest pudełko DVD. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 3 grudnia 2009 Opublikowano 3 grudnia 2009 lol, ale w sumie nosnik i cdkey jest najwazniejszy - reszta do lookniecia na pudelko, instrukcje i tak sie zapomni. Potraktuj te wydanie jako edystrybucje Cytuj
molly 311 Opublikowano 3 grudnia 2009 Opublikowano 3 grudnia 2009 właśnie wróciłem z jednej bezdomki i było ze 20 gier, ale żadna mnie nie interesowała - wyruszam zaraz na łowy do większej ilości na "ważenie". ;D jak dorwę jakimś cudem GoW w lepszej edycji niż slim + biała kartka, to będzie nie lada satysfakcja - aż przerwałem grę w CODa Cytuj
Nitrom 38 Opublikowano 6 grudnia 2009 Opublikowano 6 grudnia 2009 na www.3drealms.com mozna znalezc troche darmowych staroci ala commander keen. ale te gry sa wieczne:] Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 19 grudnia 2009 Opublikowano 19 grudnia 2009 9,99 to PRAWIE jak za darmo więc wrzucę tutaj takiego niusa: Pragniemy poinformować wszystkich graczy, że od 3 grudnia w sieci supermarketów Biedronka będzie można kupić poniższe gry po niezwykle okazyjnych cenach. LISTA GIER - Agatha Christie: Zło, które żyje pod słońcem - BlackSite: Area 51 - Colin McRae Rally 2005 - Dead Reefs - Freak Out: Extreme Freeride - Gears of War - Gore: Ultimate Soldier - Gothic II Złota Edycja - Juiced 2: Hot Import Nights - Lionheart: Legacy of the Crusader - Painkiller - Painkiller Overdose - Penumbra: Czarna Plaga - Puzzle Quest: Challenge of the Warlords - Saga Icewind Dale - Saga The Suffering - Sam & Max: Sezon 1 - Sega Rally - Stranglehold - Supreme Commander - Świątynia Pierwotnego Zła - Toca Race Driver 3 - Unreal Anthology Cena każdej z gier: 9,99 zł. Czy to jeszcze aktualne? Komp niedługo będzie nowy to jakieś gierce by się przydały by przetestować jego wydajność ;]. GoWa mam ale Gothic II bym przygarnął ojjj tak <3. Cytuj
Gość Opublikowano 19 grudnia 2009 Opublikowano 19 grudnia 2009 Jak znajdziesz coś w biedronie Ale te lepsze już są powydziobywane. Cytuj
kubicz 187 Opublikowano 22 grudnia 2009 Opublikowano 22 grudnia 2009 Kazdy kto ma (albo nie ma i zalozy) konto w "Games for Windows" moze sobie sciagnac za darmo gre logiczna Tinker. http://en.wikipedia.org/wiki/Microsoft_Tinker Cytuj
juni8 6 Opublikowano 28 grudnia 2009 Opublikowano 28 grudnia 2009 Kazdy kto ma (albo nie ma i zalozy) konto w "Games for Windows" moze sobie sciagnac za darmo gre logiczna Tinker. http://en.wikipedia.org/wiki/Microsoft_Tinker Całkiem przyjemna Gierka, no i ma achievements . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi