Skocz do zawartości

Gry za darmo na PC

Featured Replies

Opublikowano

Ja mam konto na tej stronie i dodałem chyba wszystko co mieli w ofercie. Pamiętaj jednak żeby zawsze przy takich stronach używać dodatku do przeglądarki MaskMe aby tworzyć fikcyjne maile. A później to już grę podpinasz bezpośrednio po zalogowaniu się na swoje konto Steam.

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 331,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jaka narracja - gta v weszło do xgp na ograniczony czas to spustom nie było końca, na pc za darmo przypisanie na stałe do biblioteki? meh XD

• Dark Souls:Prepare to Die Edition za darmo na Steam: http://store.goldenjoystick.com/free-dark-souls

• Darmowe gry na Steam Deiland – za darmo (grę możecie dopisać do konta do 24 marca) Drawful 2 – za darmo (grę możecie dopisać do konta do 11 kwietnia) Goat of Duty – za darmo (grę m

Opublikowano

Kubicz, to pewny sajt? Gdzie o tym wyczytałeś? Trochę ryzyko podawać swoje dane steamowe na jakiejś randomowej stronie.

Strona jest pewna to raz a dwa to Steama uzywasz tylko przy dodawaniu gry, tak jak na indie gali albo w nowych hibach (Steam OpenID).

Opublikowano

kubicz jakie gry polecasz? :Coolface:

Opublikowano

Wszystkie polecam! Nigdy nie wiesz ktory tytul dostanie karty. :Coolface:

A jak ktos nie chce sobie zasmiecac konta, to niech chociaz sprawdzi KnightShift aka Polanie 2.

Opublikowano

Knights of Pen and Paper + 1 Edition
Mam kod na wyżej wymienioną gierkę, ale dla zwycięzcy zagadki:
2 + 2 x 2 = ?
Pisać na PM
;p

Opublikowano

Jedyny, który się wysilił i napisał wiadomość, co z tego że źle obliczył, ważne są chęci.
Nie no żartuje, dostałem prawidłowy wynik "6":). Może gdybym dopisał "kod Steam", to by więcej ludu pisało.

Opublikowano

Widać nikogo więcej gra nie interesowała, albo zapomnieli kolejność działań lub do tego jeszcze nie doszli.

Opublikowano

Przez chwilę chciałem napisać Ci (to do grzybiarza) PMkę z prośbą o tą grę, ale zdałem sobie sprawę, że dla mnie to będzie kolejna gierka do kolekcji tylko dlatego, że masz ją na zbyciu i prawdopodobnie nigdy jej nie odpalę, podczas gdy ktoś może mieć na nią szczerą zajawkę i chęć pogrania. Może więcej osób tak pomyślało, stąd mały odzew?

Opublikowano

Theme Hospital za darmo na Origin.

Opublikowano

www.dlh.net

Jak zalozycie konto na tej stronie, to dostaniecie pare gierek na steam, miedzy innymi Two worlds.

Opublikowano

Na Originie rozdają Theme Hospital

Opublikowano

Na Originie rozdają Theme Hospital

e87330df3060fbc57bf31c7104ba1a7c.jpg

Opublikowano

Na Originie

NOPE. Lepiej dać GOG zarobić wydając te kilka złotych na wersję DRM Free.

Origin pewnie więcej zasobów zżera niż sama gra.