Skocz do zawartości

Gry za darmo na PC

Featured Replies

Opublikowano

Blantman (cebula mode on) jak znajdziesz gdzieś Chaos On Deponia to wiesz :lapka:

Edytowane przez Bzduras

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 331,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jaka narracja - gta v weszło do xgp na ograniczony czas to spustom nie było końca, na pc za darmo przypisanie na stałe do biblioteki? meh XD

• Dark Souls:Prepare to Die Edition za darmo na Steam: http://store.goldenjoystick.com/free-dark-souls

• Darmowe gry na Steam Deiland – za darmo (grę możecie dopisać do konta do 24 marca) Drawful 2 – za darmo (grę możecie dopisać do konta do 11 kwietnia) Goat of Duty – za darmo (grę m

Opublikowano

Sleeping Dogs mogę przytulić, nigdy nie grałem.

edyta: dziękuję ładnie <dyg>

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano

Kiedys byl dostepny Talisman Digital edition za darmola a potem za dolca.

Ma ktos konto (nieuzywane)/kod na niego?

Opublikowano

Jakby komuś zbywał kod na IL2 Sturmovik z nowego Humble'a, to chętnie przyjmę :hi:

Opublikowano
W dniu 10.01.2018 o 09:14, blantman napisał:

lost planet 3 z nowego cda dla pierszego chętnego co napisze w tym temacie

no daj

Opublikowano

Tam czasem nie była muza Iron Maiden? Pamiętam, że na wieży słuchałem muzę, a któregoś Carmageddona dali w Playu. 
No i właśnie czy ta wersja z GOGa nie jest wycięta z tych kawałków? Bo np. Mafia z GOGa ma wycięte oryginalne kawałki, a w GTA 3/VC/SA również są cięcia w nowszych wersjach.
Co do serii GTA, to ciekawe kiedy doczekamy się Rockstara na GOGu? Podobno szykuje się bundel od R*, to tak z innej beczki.

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano

Dokładnie, ta odsłona była kiedyś w Playu. Podobno crap, ale wspomnienia mam całkiem przyjemne. Trudno mi powiedzieć czy pościeli ścieżkę dźwiękową bo nie mam Windowsa by ograć, ale znając życie to tak. 

Opublikowano

Lost Planet 3 (STEAM)

D96X8-7TYPF-7DW4A

Edytowane przez easye

Opublikowano

mam do oddania civke 6 z humble bundy. Jakoby nie za(pipi)al ktos pokroju mendrka prosze o pm jesli ktos chce. oddam pierwszej osobie ktora napisze - ale piszcie tylko jesli na prawde macie ochote grac - jesli nie, to niech ktos inny sie ucieszy...

Edit: poszlo do easye

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Ja bym popykal od czasu do czasu, jak jeszcze jest. 

EDIT: dziekuje bardzo.

Edytowane przez easye

Opublikowano

tym razem do oddania life is strange. Kto nie ma - a chce grac, niech tu napisze posta. pierwszy post wins (mendrek i spolka rzecz jasna wykluczeni :))

+ snake pass, tez do oddania.

poszlo

Edytowane przez Gość

Opublikowano
4 minuty temu, Ocelot napisał:

tym razem do oddania life is strange. Kto nie ma - a chce grac, niech tu napisze posta. pierwszy post wins (mendrek i spolka rzecz jasna wykluczeni :))

+ snake pass, tez do oddania.

poproszę, okazało się, że nie mam w bibliotece :ogor: 

Opublikowano

Manhunt, GTA VC, GTA 3 i Max Payne do rozdania jakby ktos chcial.

Edytowane przez easye

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

The King of Fighters 2002 za darmo na GoG

Update: Pierwszy Dead Space za fri na Originie.

Edytowane przez Frantik