kubicz 187 Opublikowano 8 marca 2010 Opublikowano 8 marca 2010 "Z okazji Dnia Kobiet - zabójcza i piękna kobieta...", czyli "BloodRayne 2" za 100 CDPunktow (oferta wazna tylko dzisiaj). Czy aby na pewno ?? Lutador pisał że promocja potrwa do jutra około 19 No to jeszcze lepiej jak jest do jutra Nie sledze na biezaco tamtego forum, wiec zalozylem, ze jak mialo byc jeden dzien, to bedzie jeden dzien. Cytuj
Gość logan40 Opublikowano 2 kwietnia 2010 Opublikowano 2 kwietnia 2010 Tak, to jest coś Szkoda tylko że straciłem lwią część punktów na to co było do wzięcia ;/ Gdybym wiedział poczekałbym nieco ale w sumie miałem okazję do romansu z drugą odsłoną Rayne a i Abe'a się odświeżyło w pamięci Cytuj
kubicz 187 Opublikowano 28 kwietnia 2010 Opublikowano 28 kwietnia 2010 CDP dal rade i w CDPROgramie sa juz gry z GOGa. Pozostaje tylko sciagac i grac Cytuj
mateusz4444 1 Opublikowano 8 maja 2010 Opublikowano 8 maja 2010 G>E>N>I>A>L>N>I>E. Po przeliczeniu wplnow wyszlo... 148pkt. No myslałem że będę zabijał. Jeszcze zobaczyłem wilce wyszukiwaną przeze mnie grę na liście. Poleciałem do sklepu, zakupiłem gre ze starych edycji... no i nie dodało ani jednego punktu Cytuj
kubicz 187 Opublikowano 9 maja 2010 Opublikowano 9 maja 2010 G>E>N>I>A>L>N>I>E. Po przeliczeniu wplnow wyszlo... 148pkt. No myslałem że będę zabijał. Jeszcze zobaczyłem wilce wyszukiwaną przeze mnie grę na liście. Poleciałem do sklepu, zakupiłem gre ze starych edycji... no i nie dodało ani jednego punktu A miales napisane na karcie rejestracyjnej, ze gra jest warta xx wPLNow ? Pytam, gdyz przez pewien okres czasu nie bylo punktow za gry. Gdy CDP skonczyl jeden program lojalnosciowy i zanim zaczal drugi, gry mozna bylo tylko rejestrowac ale zadnych pkt sie nie dostawalo. W razie czego skorzystaj z tego: http://www.cdprojekt.pl/support/article/363/5297/Rejestracja Cytuj
mateusz4444 1 Opublikowano 9 maja 2010 Opublikowano 9 maja 2010 No bylo ze gra jest warta 5wpln. Gra pojawila sie na liscie ale nic nie dodala. Powinni wyraznie gdzies zaznaczyc ze juz wplny nie sa w zaden sposob przeliczane. Teraz zostalem z zarejestrowanym gothiciem ktorego nie moge zwrocic do sklepu <_< Cytuj
kubicz 187 Opublikowano 10 maja 2010 Opublikowano 10 maja 2010 No bylo ze gra jest warta 5wpln. Gra pojawila sie na liscie ale nic nie dodala. Powinni wyraznie gdzies zaznaczyc ze juz wplny nie sa w zaden sposob przeliczane. Teraz zostalem z zarejestrowanym gothiciem ktorego nie moge zwrocic do sklepu <_< W takim wypadku skorzystaj z linka umieszczonego w moim poprzednim poscie. To akurat jest blad ich systemu. Jesli gra jest nowa i ma napisane, ze jest warta xx wPLN, to system musi Ci naliczyc te punkty. Jednak czasem wystepuja takie bledy jak u Ciebie i punkty sie nie pojawiaja. Sadze, ze wiadomosc do pomocy technicznej rozwiaze sprawe Cytuj
Spuczan 74 Opublikowano 7 czerwca 2010 Opublikowano 7 czerwca 2010 http://www.fileplanet.com/promotions/marketing/coh/restricted.aspx "Company of Heroes is available to residents of US, Canada, Mexico and UK only. If you feel you've reached this page in error please contact Customer Support" Wie ktoś jak się z tym uporać? Czy może od wakacji wszyscy będą mieli dostęp? Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 7 czerwca 2010 Opublikowano 7 czerwca 2010 http://eu.leagueoflegends.com/ swietny klon doty, jedyne co mozna kupic tylko za prawdziwe pieniadze to nowe skórki dla postaci Cytuj
Ruther 158 Opublikowano 5 lipca 2010 Opublikowano 5 lipca 2010 (edytowane) Z nudów zacząłem przeglądać bibliotekę darmowych gier na GamersHell ( i nie tylko ), tutaj zamieszczam moim zdaniem najlepsze produkcje. Co do ich działania nie jestem pewien w 100%. Dobra, jedziemy: - Prince of Persia: The Sands of Time (ad supported) - klik - Far Cry (ad supported) - klik - Rayman: Raving Rabbids (ad supported) - klik - Full Spectrum Warrior = klik - Savage 2 - klik - Rise & Fall: Civilizations at War - klik - Penumbra - klik - Hidden and Dangerous Deluxe - klik Endżoj Edytowane 5 lipca 2010 przez Ruther Cytuj
Ruther 158 Opublikowano 17 lipca 2010 Opublikowano 17 lipca 2010 Nie wszyscy czytają temat o Steamie, więc wrzucam też tu Alien Swarm od Valve za darmo. Do pobrania od poniedziałku godzina 21. Cytuj
kubicz 187 Opublikowano 14 stycznia 2011 Opublikowano 14 stycznia 2011 Well for December we had Golden Axe, and I'm pleased to say we're continuing our monthly giveaway of titles into 2011. For those not in the know, we've teamed up with GamersGate to give away a PC digital copy of one of our classic Mega Drive/Genesis titles to you every month FOR FREE. We'll have a different code up every day for the next 3 days as they all last 24hrs each. Our title for January is GAIN GROUND, what you need to do is go to the GamersGate offer page and input the code. You will need to signup for an account if you don't already have one with GamersGate in order to complete the transaction. Just go to http://www.gamersgate.com/sega-giveaway and input the following redemption codes: Fri. 14 Jan 9:00am to Sat. 9:00am GIVE-SEGA-GAGR-2VEKX Sat 15 Jan 9:00am to Sun. 9:00am GIVE-SEGA-GAGR-QBL32 Sun. 16 Jan 9:00am to Mon. 9:00am GIVE-SEGA-GAGR-JS8VR Times are UK based. Cytuj
Totamten 123 Opublikowano 21 lutego 2011 Opublikowano 21 lutego 2011 Pierwszy epizod Powrotu do Przyszłości za darmo: http://www.telltalegames.com/bttfoffer Cytuj
kubicz 187 Opublikowano 25 maja 2011 Opublikowano 25 maja 2011 Na GreenManGaming jest darmowe NecroVisioN: Lost Company z kodem GMGY1-PROMO-TREAT (tzn. "kupujemy" grę jako vocher podając ten kod i na check-oucie cena spada do 0 euro). Dokładniejsze info i sam kod jest na ich Twitterze. Cytuj
Ruther 158 Opublikowano 25 maja 2011 Opublikowano 25 maja 2011 Ostatnio właśnie szukałem jakieś bezmózgiej łupanki. Dzięki, już się ściąga Cytuj
Ruther 158 Opublikowano 25 maja 2011 Opublikowano 25 maja 2011 Pograłem chwilę i nie dziwię się, dlaczego rozdają ją za darmo. Szkaradna grafika, przestarzała rozgrywka, mechanika to zupełna pomyłka. Przez 3/4 pierwszego poziomu latałem wokół przeciwników bijąc ich z kolby, bo amunicja tutaj jest jak żydowskie złoto. Tak na prawdę oni nawet płacą nam za ściągnięcie tej gry Na swoim koncie możemy ją "odsprzedać" za 0,50Ł. Niesamowite : D Cytuj
kubicz 187 Opublikowano 8 lipca 2011 Opublikowano 8 lipca 2011 (edytowane) Na GreenManGaming mozna wyrwac 3 gry za darmo: Arma II Code: THESU-NFREE-ARMA2 Men of War Code: THESU-NFREE-MOFW2 Tower Bloxx Deluxe Code: THESU-NFREE-BLOXX The codes are valid for this weekend only - so get in quick! Edytowane 8 lipca 2011 przez kubicz 2 Cytuj
Stona 569 Opublikowano 8 lipca 2011 Opublikowano 8 lipca 2011 Tower Bloxx Deluxe Code: THESU-NFREE-BLOXX Jak nie macie w co grać w pracy, to polecam, dobra gierka do współzawodnictwa 1 Cytuj
molly 311 Opublikowano 8 lipca 2011 Opublikowano 8 lipca 2011 Specjalnie to zrobili - mi się uaktywnił cebulak mode i przez 10 minut próbowałem się zarejestrować na ich stronie. Udało się. "Kupić" gierki w 15 minut już niestety nie. Cytuj
kubicz 187 Opublikowano 9 lipca 2011 Opublikowano 9 lipca 2011 Chyba pierwszy raz GMG przezywal takie oblezenie. Z tej okazji zrobili nawet specjalna wiadomosc dla userow, ktorzy nie mogli dostac sie na strone: 2 Cytuj
dc1982 35 Opublikowano 9 lipca 2011 Opublikowano 9 lipca 2011 Udało mi się po kilkunastu próbach , więc zaręczam że "da radę " heh . Cytuj
Shankor 1 605 Opublikowano 10 lipca 2011 Opublikowano 10 lipca 2011 Tą Arme2 da się zarejestrować na steam? Bo mi napisali, że skończyły im się klucze ArmA II i żebym czekał. Klucze do ich własnego programu chyba nie powinny im się skończyć... Grał w to ktoś? Da się pograć? Cytuj
Dante 431 Opublikowano 10 lipca 2011 Opublikowano 10 lipca 2011 Ten klucz co dają nie rejestruje się na steamie to chyba tylko cd-key czy jakiś online pass do gry jest. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi