Skocz do zawartości

Gry za darmo na PC

Fenikz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No właśnie, co ciekawe, wcale nie od 14.12! Już jest pierwsza darmowa gra, a jest nią Conan Exiles (który jednak w bibliotece pojawił mi się jako Conan Exiles Dev Kit, nie wiem dlaczego). Przypisać można wchodząc tutaj:

https://www.epicgames.com/store/en-US/product/conan-exiles/home

• Plusik 1
Opublikowano
11 godzin temu, Gattz napisał:

z tego co pisza internety to wyswietla sie to jako dev kit bo jest to jedynie dev kit zeby sobie mody porobic czy co tam a nie sama gra

Dokadnie tak. Kumpel pobrał... 150GB. Napisał: "lifetime wased".

Opublikowano
4 godziny temu, MierzejX napisał:

Dokadnie tak. Kumpel pobrał... 150GB. Napisał: "lifetime wased".

Spędziłem z fullem Conan Exiles 45h i mogę napisać to samo co twój kumpel.

Opublikowano

w sumie juz posiadam ten produkt, po co sie logowalem, potwierdzenie na maila, a widze ze jednak mam :)

0XP6W-Z0BE5-JKWRI

wklejam, ale daj ktos znac ze zadzialalo i juz nieaktywne

• Dzięki 1
Opublikowano

Nowe CDA

Możesz pobrać numery seryjne do:

King's Bounty: Dark Side (Steam, ważne do 11 lutego 2019)

Anna's Quest (Steam, ważne do 11 lutego 2019)

World of Tanks - kod bonusowy (ważny do 31.01.2019 godz. 23)

Uderzać na PM. Kto pierwszy. Jedno kodziwo na użytkownika.

• Dzięki 2
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, easye napisał:

Totalnie bez sensu.

Kmiot robi to dobrze. 

W dniu 19.11.2018 o 12:41, Mejm napisał:

To piszesz, ze kto pierwszy w tym temacie napisze, ze chce ten dostanie. I wysylasz JEDNA (jaka oszczednosc czasu) pm do zgloszonego.

no chyba dobrze zrozumiałem jednak a jak zwykle ty wszystko bez sensu

Edytowane przez szejdj
Opublikowano

Oj, dotychczas załatwiałem to na PM, ale jeśli ktoś tutaj napisze, że chce to też nie widzę problemu. To nie tak, że mu nie dam, bo nie postąpił w zgodzie z PROCEDURĄ PRZYZNAWANIA KODZIKÓW. Wpis edytuję na bieżąco, więc jeśli jakiś kodzik zejdzie, to go skreślam.

Opublikowano
Godzinę temu, szejdj napisał:

Nie tak mieliśmy to załatwiać. Jak ktoś chce darmowy kod, to piszę prośbę tutaj i dostaje kod na PW - czy coś pomyliłem?

W takim razie poproszę darmowy kod na Red Dead Redemption 2, albo coś podobnego, na Steam.

Opublikowano
  • Chi-Nu Kai – japoński czołg średni premium poziomu V o wartości 1500 sztuk złota (lub rekompensata 600 tys. kredytów)
  • miejsce garażowe o wartości 300 sztuk złota
  • 3 dni konta premium o wartości 650 sztuk złota

z nowego cda zawartośc do world of tanks ktoś chce? Sam nie gram a bez sensu aby się zmarnowało. Proszę tutaj napisać a kod wyśle na pw

• Dzięki 1