Opublikowano 16 stycznia 20196 l Ja przygarnąłem, dodając reakcję. Zobacz, jak łatwo i miło załatwia się takie rzeczy w gronie nie-randomów-cebularzy
Opublikowano 24 stycznia 20196 l https://www.gog.com/game/distraint_deluxe_edition za free na GOGu Distraint.
Opublikowano 24 stycznia 20196 l Deponia complete journey za free:https://lowcygier.pl/darmowe/deponia-the-complete-journey-za-darmo-w-humble-store/?fbclid=IwAR1SgJ6H36CgqV9bbg9z8q_e8j_QCu3EVYNlq6q2lNqAJH5qAVW2gIS14Cs
Opublikowano 26 stycznia 20196 l Viking: Battle for Asgard (STEAM) Spoiler QY78Q-37LIB-NHVAT Kupiłem na wyprzedaży HB (SEGA) kilka gierek, w tym Vikinga Okazało się że mam Viking:BfA na Steam Zazwyczaj sprawdzam czy coś mam na koncie, no ale tym razem tak się nie stało Kod powinien być ważny Edytowane 26 stycznia 20196 l przez Alastor84
Opublikowano 26 stycznia 20196 l A wziąłem, dzięki Lata temu w to grałem, nigdy nie skończyłem. Na sezon ogórkowy będzie jak znalazł
Opublikowano 27 stycznia 20196 l epic store nadal mysli ze darmowymi gierkami sciagnie lud na ich platforme w chwili obecnej mozna dodac jackbox party pack a od 7 lutego za darmo bedzie axiom verge (solidna metroidvenia)
Opublikowano 27 stycznia 20196 l Trudno w to uwierzyć. Chyba ze jakieś boty: zalogowałem się na konto, a tam pełno zaproszeń do znajomych nie wiem skąd.
Opublikowano 27 stycznia 20196 l Prosta sprawa Epic Launcher jest przede wszystkim launcherem Fortnite. To ponad 200 milionów zarejestrowanych graczy. Ilu z tych 200 milionów gra równocześnie nie znalazłem ale na steama jest teraz zalogowanych 17 mln osób pewnie więcej niż grających w Fortnite ale te liczby działają na wyobraźnię i nie lekceważyłbym Epic Launchera
Opublikowano 27 stycznia 20196 l nie mylilbym uzywania epic launchera dla epic launchera z uzywaniem go dla fortnite jak w pudlach zaczna byc kody na epic launcher zamiast steam oraz serwisy zaczna sprzedawac glownie kody epic launcher zamiast steam to wtedy pogadamy
Opublikowano 28 stycznia 20196 l W dniu 27.01.2019 o 16:22, devilbot napisał: Ciekawostka: Epic Launchera używa więcej osób niż Steama. Źródło tej informacji mogę prosić?
Opublikowano 28 stycznia 20196 l Moje własne wnikliwe śledztwo internetowe. Wyjaśniłem stronę wcześniej na samym dole. Steam jak nie przestanie zdzierać masę kasy z twórców gier to dużo straci. Już rok temu steam szacunkowo miał 70% rynku PC , a nie było Bethesda Launcherów, Epic Storów, Ubishit nie wydaje Division 2 na steamie, EA olało już dawno. Lepiej zacznijcie robić backup gier ze Steama.
Opublikowano 28 stycznia 20196 l Metro Exodus z roczną ekskluzywnością na Epic Game Store xDDD https://www.pcgamer.com/metro-exodus-will-only-release-on-the-epic-store-but-steam-preorders-will-be-honoured/ Póki co można jeszcze kupić preordera na Steamie, ale widać już niedługo. Jeśli ktoś kupi u Gabena, to będzie miał u Gabena
Opublikowano 28 stycznia 20196 l Za rok ze wszystkim dodatkami, z przeceną -70% albo w Humble Bundle/Monthly. Mark my words.
Opublikowano 28 stycznia 20196 l Smutne jest to, że ludzie rozpisują się jaki zły jest Steam mimo, ze oferuje lepsze usługi od tego co Epic no i Steam nie należy w 40% do firmy biorącej czynny udział w prześladowaniu ludzi i zwalczaniu mniejszości. No ale co kto woli.
Opublikowano 28 stycznia 20196 l Ależ steam nie jest zły. Ja ich szanuję np za to co zrobili i robią dla gamingu na linuxie. Konkurencja jest dla nas dobra to chyba oczywiste.
Opublikowano 28 stycznia 20196 l Pompa, ale mam nadzieję, że sobie wszyscy ten krzywy ryj rozwalą, co uciekają od lorda Gabena. Z drugiej strony, może tłuścioch w końcu weźmie rzyć do roboty i w końcu coś ruszy na tym steamie tak na poważnie. Poza tym, Epic ładne łapówy daje, po to, żeby ten ich gówniany sklep który i tak jest dodatkiem do fortnite, zaczął coś znaczyć. Ale (pipi)a mać, z drugiej strony Ci developerzy, też mają dobrze nasrane, że dają się łapać na takie baity. Edytowane 28 stycznia 20196 l przez Metoda
Opublikowano 28 stycznia 20196 l Ja tylko nadmienie, ze jak ktos chce te gierki epica bo cebulka/kiedys zagram to moze je "kupic" przez strone www i nie trzeba zadnego launchera.
Opublikowano 28 stycznia 20196 l A ktoś używa launchera GOGa? Miał być taki hit, a to po prostu odpala stronę www
Opublikowano 28 stycznia 20196 l Gog Galaxy? Tak to sie zwie? Chyba tylko raz odpalilem bo akurat zrobili tak, ze gierke za free mozna bylo dodac tylko przez launchera.
Opublikowano 29 stycznia 20196 l gog galaxy nie jest taki zly. automatycznie sciaga patche i updaty do gier, wygodnie instaluje gierki i zachowuje savy w cloud wiec "ciut" wiecej niz tylko odpalanie stronki ale ze mial to byc hit to sobie nie przypominam
Opublikowano 29 stycznia 20196 l W dniu 12.01.2019 o 12:54, Gattz napisał: czlowiek widzi nowy post wchodzi do tematu majac nadzieje cos wylapac od dobrych samarytaninow a tu znowu te same kopiuj wklej Ekhm, ekhm, mam tak samo jak Tyyyy