Skocz do zawartości

Gry za darmo na PC

Fenikz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Viking: Battle for Asgard (STEAM)

Spoiler

QY78Q-37LIB-NHVAT

Kupiłem na wyprzedaży HB (SEGA) kilka gierek, w tym Vikinga :) Okazało się że mam Viking:BfA na Steam :blush: Zazwyczaj sprawdzam czy coś mam na koncie, no ale tym razem tak się nie stało :P Kod powinien być ważny :)

Edytowane przez Alastor84
  • Dzięki 1
Opublikowano

Prosta sprawa Epic Launcher jest przede wszystkim launcherem Fortnite. To ponad 200 milionów zarejestrowanych graczy. Ilu z tych 200 milionów gra równocześnie nie znalazłem ale na steama jest teraz zalogowanych 17 mln osób pewnie więcej niż grających w Fortnite ale te liczby działają na wyobraźnię i nie lekceważyłbym Epic Launchera

Opublikowano

Moje własne wnikliwe śledztwo internetowe. Wyjaśniłem stronę wcześniej na samym dole. 

Steam jak nie przestanie zdzierać masę kasy z twórców gier to dużo straci. Już rok temu steam szacunkowo miał 70% rynku PC , a nie było Bethesda Launcherów, Epic Storów, Ubishit nie wydaje Division 2 na steamie, EA olało już dawno. Lepiej zacznijcie robić backup gier ze Steama.

Opublikowano

Metro Exodus z roczną ekskluzywnością na Epic Game Store xDDD

https://www.pcgamer.com/metro-exodus-will-only-release-on-the-epic-store-but-steam-preorders-will-be-honoured/

Póki co można jeszcze kupić preordera na Steamie, ale widać już niedługo. Jeśli ktoś kupi u Gabena, to będzie miał u Gabena

• Haha 1
Opublikowano

Smutne jest to, że ludzie rozpisują się jaki  zły jest Steam  mimo, ze oferuje lepsze usługi od tego co Epic no i Steam nie należy w 40% do firmy biorącej czynny udział w prześladowaniu ludzi i zwalczaniu mniejszości. No ale co kto woli.

Opublikowano (edytowane)

Pompa, ale mam nadzieję, że sobie wszyscy ten krzywy ryj rozwalą, co uciekają od lorda Gabena. Z drugiej strony, może tłuścioch w końcu weźmie rzyć do roboty i w końcu coś ruszy na tym steamie tak na poważnie.

Poza tym, Epic ładne łapówy daje, po to, żeby ten ich gówniany sklep który i tak jest dodatkiem do fortnite, zaczął coś znaczyć. Ale (pipi)a mać, z drugiej strony Ci developerzy, też mają dobrze nasrane, że dają się łapać na takie baity.

Edytowane przez Metoda
Opublikowano

Ja tylko nadmienie, ze jak ktos chce te gierki epica bo cebulka/kiedys zagram to moze je "kupic" przez strone www i nie trzeba zadnego launchera.

Opublikowano

Gog Galaxy? Tak to sie zwie? Chyba tylko raz odpalilem bo akurat zrobili tak, ze gierke za free mozna bylo dodac tylko przez launchera.

Opublikowano
W dniu 12.01.2019 o 12:54, Gattz napisał:

czlowiek widzi nowy post wchodzi do tematu majac nadzieje cos wylapac od dobrych samarytaninow a tu znowu te same kopiuj wklej :P

Ekhm, ekhm, mam tak samo jak Tyyyy