Skocz do zawartości

Gry za darmo na PC

Fenikz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rupiecie z aktualnego CDA:

AER Memories of Old (Steam, ważne do 26.08.2019)

30M3M-DXDMZ-NMPYP

Holy Potatoes! What the Hell?! (Steam, ważne do 26.08.2019)

6MP5B-5FK0D-YYF0V

• Dzięki 1
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Da się pograć i w pełniaka w przeglądarce, instrukcje są w sieci. Wystarczy skopiować jeden plik z zainstalowanej pelnej gry w odpowiednie miejsce i można bawić się Diablo na wynos :)

Opublikowano
Godzinę temu, Gattz napisał:

po co to jest?

A nie wiem, ciekawostka? Zreszta nie wszyscy moga w robocie instalowac gierki na twardym :)

• Plusik 1
Opublikowano
3 godziny temu, Gattz napisał:

po co to jest? przecie servery diablo 1 nadal dzialaja wiec jak ktos ma gre to moze zagrac kiedy chce

Oj przestań, a w Simsy pierwsze idzie gdzieś pograć?

Opublikowano (edytowane)

a co ma blizzard do ea by nie powiedziec piernik do wiatraka? w oryginalne stare d1 z plyt nadal idzie pograc na oficjalnych serverach bnet, wiem bo sprawdzilem jak sie tym chwalili. 

nie rozumialem racji bytu tego od mejm bo ani to nie sprzedaje niedostepnej gry, ani jej nie ulepsza ale koledzy juz mi wyjasnili ze za to mozna grac na przegladarce i takie wyjasnienie mi wystarcza bo o tym nie pomyslalem.

Edytowane przez Gattz
Opublikowano
10 godzin temu, Gattz napisał:

a co ma blizzard do ea

nic, po prostu dziwi mnie to, że pierwsze Simsy po prostu zniknęły. Nigdzie nie ma wersji cyfrowej, a przecież wyłaziło tyle tych dodatków... Dziś pozostaje albo pirat, albo polowanie na Allegro. A ja chcę legalnie pograć w Simsy, zakupić cyfrowo.

Opublikowano (edytowane)

no wszystkie jakimi bluber się jarał :)

a teraz jeszcze Celeste.

o a tutaj gierka za 120 zł, a za darmo w epic było...

Edytowane przez grzybiarz
  • Haha 1